CheatNOW.nl
CheatNOW.nl Cheats
HOME WORD LID FORUM START BOOKMARK FAQ CONTACT ADVERTEREN

Cheats zoeken

Zoek je een cheat, trainer, hint of tip?
Titel van spel:
Platform:

Nieuwste 10 cheats

Populaire cheats

Laatste reacties

16/04Euro Truck Simulator door berrypc
22/03Euro Truck Simulator door thijsbom111
01/03Pokémon Ruby/Sapphire/Emerald door FALLOUT
17/02Pokémon Ruby/Sapphire/Emerald door pokemaster1
17/02Pokémon Emerald door pokemaster1
13/02Runescape door ALI456
13/02Need for Speed: Underground 2 door FALLOUT
11/02GTA: Grand Theft Auto: San Andreas door FALLOUT
07/12Need for Speed: Underground 2 door Pack Leader
26/11GTA: Grand Theft Auto: San Andreas door Someonet2know

CheatNOW cheat index


Kies hier de beginletter van de cheat codes, trainer, hint of tip:
ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ0123...

Age of Empires

PC Hints en tips voor Age of Empires

PLATFORM: PC
TOEGEVOEGD DOOR:
REACTIES: 44

Wonders bouwen
Hoewel er veel verschillende wegen naar succes zijn in Age of Empires, is een van de meest zekere manieren voor wereldoverheersing in single- of multiplayer spel een wonder te bouwen. Als het gebouwd is en voor 2000 jaar gehouden wordt, zal een wonder resulteren in een (automatische) overwinning voor jouw volk, maar aan een aantal vereisten moet voldaan zijn voor je kan beginnen met bouwen. Je moet in de Iron Age (de laatste van de 4 tijdperken) zijn en je moet de bouw van een government center (bestuurscentrum) voltooid hebben. Vanaf het moment dat deze twee prestaties vervuld zijn, kan je een wonder bouwen. Maar net zoals de Zeven Wereldwonderen van de Klassieke Oudheid, zijn deze een kostelijke onderneming. Je moet 1000 hout, 1000 goud en 1000 steen in je opslagplaats hebben om de bouw te betalen. Als aan al deze voorwaarden voldaan is, kan je jouw mannen aan het werk zetten om een wonder te bouwen.
Er zijn een aantal onmiddellijke omstandigheden waarmee je rekening zou moeten houden. Vanaf je begint met een wonder te bouwen, zal een bericht gestuurd worden naar iedereen in het spel en de plaats van de bouwwerf zal onthuld worden aan elke speler. Als je erin geslaagd bent het wonder te voltooien, zal er een andere boodschap verzonden worden naar iedereen om mee te delen dat jouw beschaving zal winnen als je wonder voor 2000 jaar blijft bestaan. Een klokje dat aftelt is rechtsboven in het scherm weergegeven om te laten zien hoeveel tijd er nog nodig is na het bouwen van het wonder van elke speler.
Om er zeker van te zijn dat dit monument dat een teken is van de grootheid van je beschaving lang genoeg intact blijft om het spel te winnen, zal je een veilige locatie moeten kiezen. Onthoud dat katapulten over grote afstanden salvo’s kunnen afvuren en dat trireme katapulten doelwitten inlands kunnen aanvallen vanuit het water, dus gebruik natuurlijke bescherming van het omliggende landschap in jouw voordeel.
Hoe meer inwoners hoe beter!
Vanaf je een bouwplaats hebt gekozen, moet je zeker zijn dat je de voorraden en mankracht genoeg hebt om tot het einde te geraken – wonders hebben veel tijd nodig om gebouwd te worden. Wees er zeker van dat je een stabiele aanvoer van voorraden hebt om een goede bescherming op te bouwen, en veel vrije inwoners om je wonder en je defensies sneller te bouwen. Architectuur is een belangrijk onderzoeksitem wanneer je een wonder bouwt want het reduceert de constructietijd. Maar let op: sommige beschavingen krijgen geen architectuur-upgrade.
Het is niet ongewoon om een wonder te construeren met meer dan 40 man (de Shang hebben hierin een groot voordeel omdat ze verminderde kosten hebben voor hun inwoners). Wees er zeker van dat je genoeg burgers hebt om je wonder snel te bouwen. Als je in een multi-player-spel zit, coördineer dan je beslissing om een wonder samen met je teamleden te maken zodat ze eenheden kunnen overbrengen om je burgers te beschermen. Wanneer je een bevestiging van de voltooiing van de bouw van een vijandelijk wonder ontvangt, wacht dan niet te lang om er een aanval tegen te organiseren, de 2000 jaar zullen heel snel voorbijgaan (ongeveer 12 minuten). Het is meestal een goed idee om een vijandelijk wonder te vernietigen vanaf de eerste berichtgeving je bereikt, en als je op een van de grotere landschappen speelt, is het noodzakelijk het sein te geven voor je belangrijkste aanval met ten minste 1500 jaar nog over.
Als je een wonder verdedigt, gebruik dan veel torens en muren om passieve verdedigingen te maken. Het is bijna altijd een goed idee om jezelf volledig te omwallen als je je wonder verdedigt, maar het kan zijn dat je een paar gebouwen buiten je muren wilt bouwen, om bijvoorbeeld voorraden in te slaan of voor aanvallende bewegingen tegen de steden van de vijand.
Voor de verdediging plaats je je torens het best in slimme groeperingen (meerdere torens in elkaars nabijheid kunnen een ongelooflijke vuurkracht tegen de vijand concentreren) en plaats ze dicht bij je muren om de aanvallers af te weren.
Grote versterkte muren en torens zullen je vijanden dwingen hun voorraden te verdelen voor grote aantallen hth-troepen of belegeringswapens om je verdediging te doorbreken, en als je genoeg bewapende archers gebruikt, kan je ze neerschieten voor ze zich een weg vrijmaken door je muren. Als je voorraden je toelaten aanvullende constructies of upgrades na je bent begonnen met je wonder, upgrade dan naar ballista towers als je kan. Het is misschien moeilijk om het te bevatten, maar er zijn games gewonnen met alleen ballista towers en cavalerie die de wonders verdedigen. De ballista towers vernietigen alles dat te dichtbij komt en kleine groepjes cavalerie kunnen gebruikt worden om katapulten die je torens proberen aan te vallen onschadelijk te maken. Wees er gewoon zeker van dat je een beschaving neemt die ballista towers kan bouwen voor je beslist dit type van verdediging te nemen.
Advertentie


Gameinfo Age of Empires

Meer cheats van Age of EmpiresReacties, cheats of tips

« vorige
1
2 3 4 5 volgende »

 Gepost door Maddy op 17 februari, 2007 om 19:21

GN "Sickness"

12770 posts
LINKIE

 Gepost door lotrthebest op 18 februari, 2007 om 12:33

Pacman

85 posts
??????????

 Gepost door lotrthebest op 18 februari, 2007 om 12:34

Pacman

85 posts
kan je me met een spel helpe???

 Gepost door **BAF** op 18 februari, 2007 om 12:45

Prince of Persia

187 posts
ik heb een keer 2 muren 12 wachttorens en 50 soldaten gebruikt om mijn wonder te beschermen, en toen kwam er geen enkele vijand opdagen!

 Gepost door lotrthebest op 18 februari, 2007 om 12:47

Pacman

85 posts
lol

 Gepost door lotrthebest op 18 februari, 2007 om 12:49

Pacman

85 posts
Wie kan me helpe met een game??

 Gepost door sparten117 op 18 februari, 2007 om 12:55

GN "Die Hard"

902 posts
niet dubbleposten en zeg je vraag eens anders kun we je niet helpen

 Gepost door lotrthebest op 18 februari, 2007 om 12:56

Pacman

85 posts
het gaat om lord of the rings BFME 2

 Gepost door sparten117 op 18 februari, 2007 om 12:57

GN "Die Hard"

902 posts
dat moet je niet hier posten

 Gepost door lotrthebest op 18 februari, 2007 om 12:58

Pacman

85 posts
Ken je dat ???? sorry dat ik weer dubbelpost

CheatNOW.nl © 2017-2018, is een product van Desert Productions