CheatNOW.nl
CheatNOW.nl Cheats
HOME WORD LID FORUM START BOOKMARK FAQ CONTACT ADVERTEREN

Cheats zoeken

Zoek je een cheat, trainer, hint of tip?
Titel van spel:
Platform:

Nieuwste 10 cheats

Populaire cheats

Laatste reacties

16/04Euro Truck Simulator door berrypc
22/03Euro Truck Simulator door thijsbom111
01/03Pokémon Ruby/Sapphire/Emerald door FALLOUT
17/02Pokémon Ruby/Sapphire/Emerald door pokemaster1
17/02Pokémon Emerald door pokemaster1
13/02Runescape door ALI456
13/02Need for Speed: Underground 2 door FALLOUT
11/02GTA: Grand Theft Auto: San Andreas door FALLOUT
07/12Need for Speed: Underground 2 door Pack Leader
26/11GTA: Grand Theft Auto: San Andreas door Someonet2know

CheatNOW cheat index


Kies hier de beginletter van de cheat codes, trainer, hint of tip:
ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ0123...

Beyond Good and Evil

PC Walkthrough voor Beyond Good and Evil

PLATFORM: PC
TOEGEVOEGD DOOR: NZYM
REACTIES: 32

Alpha Secties HQ.

Gebruik je stersleutel om de laserstralen weg te halen. De laserstralen zijn vlakbij de winkel bij Ming-Tzu. Daar is de ingang van de AS HQ.
Wanneer je door de laserstralen bent gekomen zie je voor je een lift. Ga daarin en commandeer DH om op de knop te drukken.

Je gaat omhoog. Je bent hier alleen. Bij de muur aangekomen ben je automatisch geleund. Beweeg naar rechts en je ziet daar een brug, kruip daar onderdoor.
Je ziet een bewaker voor je, let niet op hem want hij ziet je niet. Blijf gehurkt, je ziet een ladder daar dat naar boven leid, hang daaraan maar klim niet naar boven.

Gebruik dan de rechte analoog-joystick om naar de kant te draaien om te kijken of de bewaker naar je loopt. Er is daar nog een bewaker,
maar op hem hoef je ook niet te letten want hij ziet je niet. Dus wanneer de bewaker die steeds heen en weer loopt van je wegloopt,
klim dan naar boven en je ziet daar voor je een muur. Leun daar tegenaan zoals hoe je begon. Wacht tot de bewaker weer terug komt en dan weer wegloopt.

Dan loop je gehurkt naar de volgende muur aan de rechte kant. Leun daar ook tegenaan. Wacht tot de bewaker weer helemaal terug loopt, wanneer hij voorbij je is,
loop dan gehurkt naar de volgende plaats. Klim op de ladder en blijf ook gehurkt. Wanneer de bewaker(s) van je wegkijkt(en) loop dan naar voren,
je springt automatisch naar de ladder voor je. Wacht weer tot hij (ze) wegkijken en loop ook weer naar voren. Klim op de ladder en leun tegen de muur.

Je ziet ramen, wanneer de bewaker binnen naar een andere raam kijkt dan moet je bewegen naar de volgende raam. Maak je geen zorgen over de andere bewaker.
Beweeg gewoon door, Wanneer je de deuringang ziet, moet je opletten dat je niet bij die zijraam staat, je moet helemaal tussen de tussenmuur van de deur en de raam staan.
Wanneer de bewaker binnen van je wegloopt, moet je naar de deur rechts lopen en snel je vierkantsleutel gebruiken.

Sla daar op en pak de 10 parels als beloning en loop dan door. Spring over de 2 vuren heen en je wordt achtervolgt. Probeer ze af te schudden,
en wanneer je dat goed gedaan hebt, komt er een filmpje. Je hebt de HQ veroverd!!

Veel succes!


Deze walkthrough is geschreven door Senbonzakura
Advertentie


Gameinfo Beyond Good & Evil

Meer cheats van Beyond Good & Evil


PC review van Beyond Good and Evil


Reacties, cheats of tips

« vorige 1 2
3
4 volgende »

 Gepost door RA8665 op 16 augustus, 2007 om 13:39
n00b

1 posts
Hoe krijg je die schietfunctie op je camera?

 Gepost door Senbonzakura op 18 augustus, 2007 om 10:00

GN "Die Hard"

915 posts
Die krijg je als je de fabriek in gaat.

 Gepost door sandra27 op 04 december, 2007 om 14:16
n00b

1 posts
heey weet iemand hoe ik die baas dood krijg? het lukt allemaal tot op het eind die monster je bewegingen omdraaid zegmaar (naar rechts is links enz.) en dan ga ik dus steeds af het lukt me maar niet. iemand een tip hoe wel lukt want ik word helemaal gek van

 Gepost door Senbonzakura op 04 januari, 2008 om 15:32

GN "Die Hard"

915 posts
Op het eind worden de bewegingen veranderd. Links is rechts, rechts is links, boven is onder en onder is boven. Dus dan moet je anders bewegen. Gewoon steeds proberen en oefenen met die controls. Hij is te verslaan, ik heb hem zelfs verslagen terwijl Jade maar 6 van de acht levens had, en alleen nog maar 1 bot K-ups en 2 of meer starkos had.

 Gepost door Maddy op 22 januari, 2008 om 21:19

GN "Sickness"

12770 posts
Ja idd is echt een rotstukje..maar wat ook een beetje helpt , is om van heen en weer te bewegen..maar je raakt snel in de war, omdat je knoppenbediening is omgedraaid, Maar dit is echt zo een leuke game, ook lachen met dat varken... Krijg nou T...t..n

 Gepost door jorsie8 op 05 februari, 2008 om 19:26
n00b

1 posts
hoe ga je verder als je bij het slachthuis een mailtje krijgt dat je nog drie foto's moet maken, waar moet je dan foto's van nemen, en waar zijn de observatiepunten?

 Gepost door hugo95 op 01 maart, 2008 om 22:08

Pong

23 posts
Die punten zijn: 1) Vlak voordat Pey'j ontvoerd wordt zie je een soort van lopende band met daar boven een soort van röntgenscherm, daar moet je een foto van maken. 2) Na een tijd, als Pey'j al ontvoerd is, zie je Dubbel H achter tralies. Hij zegt dan iets over een Alpha Sectie aan de overkant en dat die is 'overgenomen' door de Domz. Daar moet je ook een foto van maken. 3) Deze weet ik zo 1-2-3 niet meer; ik heb deze game al meer dan een half jaar niet meer gespeeld. Het is inderdaad een geweldige game! Vooral Pey'j ja, zo droog . Als je een deur openmaakt voor hem en hij komt naar binnenlopen: "Hallo mevrouw, wilt U kinderpostzegels kopen?"

 Gepost door dolfijn op 20 juni, 2008 om 14:11
n00b

1 posts
hoi ik heb een vraagje over byond good en evil 1 ik heb 1 keer op niew gedaan ik krijg een wacht woord bij het zwarte eiland veilig en wel is de parel in zijn schelp maar in de acuda bar kom ik er niet uit zou je me verder kunne helpen groetjes dolfijn

 Gepost door Maddy op 26 juni, 2008 om 23:41

GN "Sickness"

12770 posts
Wachtwoord ligt onder zijn hand..daarna naar boven gaan

 Gepost door hannes-nator op 15 juni, 2012 om 14:05
n00b

6 posts
Aramis( de laatste baas(op internet gevonden)) is niet te verslaan... omgekeerde besturing... geen probleem. ik raak hem zonder af te gaan meer dan 1.000.000.000 keer snap je! en hoe gaat die spelfout weg? En wat gebeurt er als je het spel hebt uitgespeeld?! het spel heet niet voor niets beyond good & !

CheatNOW.nl © 2017-2018, is een product van Desert Productions