CheatNOW.nl
CheatNOW.nl Cheats
HOME WORD LID FORUM START BOOKMARK FAQ CONTACT ADVERTEREN

Cheats zoeken

Zoek je een cheat, trainer, hint of tip?
Titel van spel:
Platform:

Nieuwste 10 cheats

Populaire cheats

Laatste reacties

16/04Euro Truck Simulator door berrypc
22/03Euro Truck Simulator door thijsbom111
01/03Pokémon Ruby/Sapphire/Emerald door FALLOUT
17/02Pokémon Ruby/Sapphire/Emerald door pokemaster1
17/02Pokémon Emerald door pokemaster1
13/02Runescape door ALI456
13/02Need for Speed: Underground 2 door FALLOUT
11/02GTA: Grand Theft Auto: San Andreas door FALLOUT
07/12Need for Speed: Underground 2 door Pack Leader
26/11GTA: Grand Theft Auto: San Andreas door Someonet2know

CheatNOW cheat index


Kies hier de beginletter van de cheat codes, trainer, hint of tip:
ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ0123...

Age of Empires

PC Hints en tips voor Age of Empires

PLATFORM: PC
TOEGEVOEGD DOOR:
REACTIES: 44

Wonders bouwen
Hoewel er veel verschillende wegen naar succes zijn in Age of Empires, is een van de meest zekere manieren voor wereldoverheersing in single- of multiplayer spel een wonder te bouwen. Als het gebouwd is en voor 2000 jaar gehouden wordt, zal een wonder resulteren in een (automatische) overwinning voor jouw volk, maar aan een aantal vereisten moet voldaan zijn voor je kan beginnen met bouwen. Je moet in de Iron Age (de laatste van de 4 tijdperken) zijn en je moet de bouw van een government center (bestuurscentrum) voltooid hebben. Vanaf het moment dat deze twee prestaties vervuld zijn, kan je een wonder bouwen. Maar net zoals de Zeven Wereldwonderen van de Klassieke Oudheid, zijn deze een kostelijke onderneming. Je moet 1000 hout, 1000 goud en 1000 steen in je opslagplaats hebben om de bouw te betalen. Als aan al deze voorwaarden voldaan is, kan je jouw mannen aan het werk zetten om een wonder te bouwen.
Er zijn een aantal onmiddellijke omstandigheden waarmee je rekening zou moeten houden. Vanaf je begint met een wonder te bouwen, zal een bericht gestuurd worden naar iedereen in het spel en de plaats van de bouwwerf zal onthuld worden aan elke speler. Als je erin geslaagd bent het wonder te voltooien, zal er een andere boodschap verzonden worden naar iedereen om mee te delen dat jouw beschaving zal winnen als je wonder voor 2000 jaar blijft bestaan. Een klokje dat aftelt is rechtsboven in het scherm weergegeven om te laten zien hoeveel tijd er nog nodig is na het bouwen van het wonder van elke speler.
Om er zeker van te zijn dat dit monument dat een teken is van de grootheid van je beschaving lang genoeg intact blijft om het spel te winnen, zal je een veilige locatie moeten kiezen. Onthoud dat katapulten over grote afstanden salvo’s kunnen afvuren en dat trireme katapulten doelwitten inlands kunnen aanvallen vanuit het water, dus gebruik natuurlijke bescherming van het omliggende landschap in jouw voordeel.
Hoe meer inwoners hoe beter!
Vanaf je een bouwplaats hebt gekozen, moet je zeker zijn dat je de voorraden en mankracht genoeg hebt om tot het einde te geraken – wonders hebben veel tijd nodig om gebouwd te worden. Wees er zeker van dat je een stabiele aanvoer van voorraden hebt om een goede bescherming op te bouwen, en veel vrije inwoners om je wonder en je defensies sneller te bouwen. Architectuur is een belangrijk onderzoeksitem wanneer je een wonder bouwt want het reduceert de constructietijd. Maar let op: sommige beschavingen krijgen geen architectuur-upgrade.
Het is niet ongewoon om een wonder te construeren met meer dan 40 man (de Shang hebben hierin een groot voordeel omdat ze verminderde kosten hebben voor hun inwoners). Wees er zeker van dat je genoeg burgers hebt om je wonder snel te bouwen. Als je in een multi-player-spel zit, coördineer dan je beslissing om een wonder samen met je teamleden te maken zodat ze eenheden kunnen overbrengen om je burgers te beschermen. Wanneer je een bevestiging van de voltooiing van de bouw van een vijandelijk wonder ontvangt, wacht dan niet te lang om er een aanval tegen te organiseren, de 2000 jaar zullen heel snel voorbijgaan (ongeveer 12 minuten). Het is meestal een goed idee om een vijandelijk wonder te vernietigen vanaf de eerste berichtgeving je bereikt, en als je op een van de grotere landschappen speelt, is het noodzakelijk het sein te geven voor je belangrijkste aanval met ten minste 1500 jaar nog over.
Als je een wonder verdedigt, gebruik dan veel torens en muren om passieve verdedigingen te maken. Het is bijna altijd een goed idee om jezelf volledig te omwallen als je je wonder verdedigt, maar het kan zijn dat je een paar gebouwen buiten je muren wilt bouwen, om bijvoorbeeld voorraden in te slaan of voor aanvallende bewegingen tegen de steden van de vijand.
Voor de verdediging plaats je je torens het best in slimme groeperingen (meerdere torens in elkaars nabijheid kunnen een ongelooflijke vuurkracht tegen de vijand concentreren) en plaats ze dicht bij je muren om de aanvallers af te weren.
Grote versterkte muren en torens zullen je vijanden dwingen hun voorraden te verdelen voor grote aantallen hth-troepen of belegeringswapens om je verdediging te doorbreken, en als je genoeg bewapende archers gebruikt, kan je ze neerschieten voor ze zich een weg vrijmaken door je muren. Als je voorraden je toelaten aanvullende constructies of upgrades na je bent begonnen met je wonder, upgrade dan naar ballista towers als je kan. Het is misschien moeilijk om het te bevatten, maar er zijn games gewonnen met alleen ballista towers en cavalerie die de wonders verdedigen. De ballista towers vernietigen alles dat te dichtbij komt en kleine groepjes cavalerie kunnen gebruikt worden om katapulten die je torens proberen aan te vallen onschadelijk te maken. Wees er gewoon zeker van dat je een beschaving neemt die ballista towers kan bouwen voor je beslist dit type van verdediging te nemen.
Advertentie


Gameinfo Age of Empires

Meer cheats van Age of EmpiresReacties, cheats of tips

« vorige 1 2 3
4
5 volgende »

 Gepost door Sandrus Castus op 18 februari, 2007 om 15:25

GN "SuperVlaming"

2685 posts
Dat wil nog niet zeggen dat je het dan hier moet vragen.

 Gepost door lg188 op 24 februari, 2007 om 14:53

Prince of Persia

180 posts
Een heel handig tip dankuwel .

 Gepost door GT-R op 28 april, 2007 om 17:52

GN "Die Hard"

669 posts
Ik speel age of empires en ik heb vaak multiplayer gewonnen. Zoals gewoonlijk kwam het door cheatnow!

 Gepost door patrickmoerman op 05 mei, 2007 om 11:36
n00b

2 posts
age of empires is the best!

 Gepost door gamefreak845 op 10 mei, 2007 om 12:50

Pacman

60 posts
ik snap iets niet dat van dat je met multiplayer kan spelen hoe maak je dat dan ?

 Gepost door gameforza op 18 augustus, 2007 om 11:14
n00b

19 posts
wet k ook nie vraag k me ook af mschien stat r iets op google

 Gepost door Black knight op 29 augustus, 2007 om 16:49

Pacman

65 posts
De normale MP gaat via MSN en die is daarmee gestopt dus kan je alleen nog maar via IP adress spelen

 Gepost door Crystal op 15 oktober, 2007 om 17:19
n00b

6 posts
Deze game is gwon te koop bij Intertoys , Bart Smit of bij van die andere game winkels. Als ze me nog hebben...Dan is die maar 2.99

 Gepost door pokemon-freaker op 03 februari, 2008 om 13:53

Sonic

242 posts
is dit gold editions?

 Gepost door *Mark* op 28 april, 2008 om 09:22

Pong

41 posts
Gold edition is dit inderdaad, op die cd (gold edition) staan 2 spellen Deze, en de uitbreidingsset de uitbreiddingsset heeft meer verschillende/nieuwe eenheden en ook de build-cheque dat wil zeggen dat je meer troepen tegelijk kan bouwen. Hoop dat dit genoeg info is Mark

CheatNOW.nl © 2017-2018, is een product van Desert Productions