CheatNOW.nl
CheatNOW.nl Cheats
HOME WORD LID FORUM START BOOKMARK FAQ CONTACT ADVERTEREN

Cheats zoeken

Zoek je een cheat, trainer, hint of tip?
Titel van spel:
Platform:

Nieuwste 10 cheats

Populaire cheats

Laatste reacties

16/04Euro Truck Simulator door berrypc
22/03Euro Truck Simulator door thijsbom111
01/03Pokémon Ruby/Sapphire/Emerald door FALLOUT
17/02Pokémon Ruby/Sapphire/Emerald door pokemaster1
17/02Pokémon Emerald door pokemaster1
13/02Runescape door ALI456
13/02Need for Speed: Underground 2 door FALLOUT
11/02GTA: Grand Theft Auto: San Andreas door FALLOUT
07/12Need for Speed: Underground 2 door Pack Leader
26/11GTA: Grand Theft Auto: San Andreas door Someonet2know

CheatNOW cheat index


Kies hier de beginletter van de cheat codes, trainer, hint of tip:
ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ0123...

Pokémon Emerald

GBA Hints en tips voor Pokémon Emerald

PLATFORM: GBA
TOEGEVOEGD DOOR: Wesley
REACTIES: 8439

Stappenplan om Kyogre en Groudon te vangen
Stap 1. Ga naar het Weather Institute (stukje voor Fortree City).
Stap 2. Praat met de professor op de bovenste verdieping.
Stap 3. Hij zal zeggen dat het op een bepaalde route keihard regent, of dat de zon te fel schijnt .
(Bij keiharde regen, ga naar stap 4, en vervolgens volg je de a-route.)
(En bij te felle zon, ga naar stap 4, en vervolgens volg je de b-route.)
Stap 4. Ga naar de route die de professor opnoemt.
Stap 5a. Als hij zei dat het keihard regende, ben je bij stap 4 naar die route toegegaan, je zal een plek zien waar je Dive kan doen, terwijl die plek daar eerst nog niet zat.
Stap 5b. Als hij zei dat de zon wel scheen, ben je bij stap 4 naar die route toegegaan, je zal een ingang van een grot zien, die er eerst nog niet was
Stap 6a. Doe Dive op die plek, je zult nu in de Marina Cave komen.
Stap 6b. Ga de grot in, je zit nu in de Terra Cave.
Stap 7a. Loop door de grot, en uiteindelijk kom je bij Kyogre.
Stap 7b. Loop door de grot, uiteindelijk kom je bij Groudon.

Met dank aan Godafoss!


Klonen
Om te klonen in Pokemon Emerald moet je naar de Battle Tower op het Battle Frontier of die boven Mauville City.

Stap 1. Ga naar de pc en deposit de pokemon die je wil klonen, waar je maar wilt in de boxen. (als je items wil klonen moet je een item geven aan de pokemon.)
Stap 2. Doe de pc uit en save.
Stap 3. Haal dan de pokemon die je net in de box hebt gestopt er weer uit.
Stap 4. Ga dan naar de mevrouw achter de balie die het dichts bij de computer is.
Stap 5. Ze vraagt dan of je wil vechten, zeg ja en kies 2 pokemons uit.
Stap 6. Dan zegt ze dat je eerst moet opslaan, dan vraagt ze of dat goed is, kies: yes.
Stap 7. Dan staat het spel stil tijdens het opslaan voor 2 of 3 sec, dan nadat je heb opgslagen, niet terwijl ie aan het opslaan is, maar vlak erna, doe je de Gameboy/ Nintendo DS uit.
Stap 8. Doe de Gameboy weer aan en de pokemon zal in je deck en in je box zitten!

Met dank aan Zandertje 12!


Kyogre
Marine Cave is de plek waar Kyogre zich bevindt.
Je kunt hem na de Elite Four vangen.
Hij kan op route 105, 125, 127 of 129 zitten. Om erachter te komen waar het precies is ga je naar het weerstation wat onder Forttree City ligt. Ga de trap op en een man in een witte jas zal zeggen waar het regent.

Voor de Terra cave geldt precies hetzelfde, alleen zal de man in de witte jas niet zeggen dat het regent, maar dat het ergens heel droog is.

De Regi's
Je moet Pokémon bij je hebben die Dig, Flash, Surf, Dive en Rock Smash kunnen en Relicanth en Wailord bij je hebben. Zet Wailord boven aan in je groep en Relicanth onderaan in je groep (anders werkt dit niet)

Ga naar Pacifidlog Town en surf naar het westen. Ga naar de donkerblauwe plek die je hier met een rode pijl ziet aangegeven. Duik en ga de grot in. Vaar naar de inscriptie met brailletekens en gebruik Dive. Je bevindt je nu in een grot. Loop door naar achteren ga in het midden voor de brailletekens staan en gebruik Dig. De tegel breekt. Je komt in een kamer, druk op de brailletekens. Als het goed is volgt er een aardbeving. Je kan nu de regi\'s op zoeken.


Regirock
Desert Ruins, grot van Regirock:

Ga rechts van Lavaridge Town naar de woestijn (route 111). Loop door het zand naar onder toe. Nu zie je een grot. Ga erin en ga voor de middelste brailletegel staan. Ga twee keer naar links en twee keer naar beneden.Gebruik Rock Smash en de deur waar achter Regirock zich bevindt komt tevoorschijn.


Regice
Island Cave, grot van Regice:

Ga naar Petalburg City en loop naar het westen. Surf het water op en ga omlaag. Ga na een tijdje als je een eilandje met bomen aan de linkerkant ziet naar links. Ga dan weer naar boven. Uiteindelijk zie je de grot (route 104). Ga de grot in,loop een heel rondje om de kamer heen en er zal een deur opengaan. Kijk eens wie daar is, een Regice van lv 40.


Registeel
Ancient Tomb, grot van Registeel:

Ga links van de Safari Zone (route 120) naar die grot. Je ziet in de grot weer braille. In het midden van de grot gebruik je Flash. In de volgende kamer zit Registeel level 40!


Rayquaza
Rayquaza kun je vangen als je Groudon en Kyogre tot rust hebt gebracht. Je kunt hem dan vangen op de plek die je hebt gekozen.Hij is van level 70 dus wees voorbereid. Neem extra veel ultra ballen mee. Hij is lastig te vangen.


Latios&Latias
Als je de Elite Four hebt verslagen, ben je op je kamer. Kijk naar de tv, en je moeder zal vragen welke kleur het was. Als je zegt blauw, kun je Latios rond Hoenn vangen, en als je rood zegt kun je Latias vangen rond Hoenn.


Fossielen
Anorith en Lileep

In Pokémon Emerald kan je nu allebei de fossielen krijgen in plaats van 1 (Lileep of Anorith) Om ze te krijgen moet je eerst met de ruin maniac in de woestijn praten, als je dat gedaan hebt verschijnt de Mirage Tower boven de grot van Regirock. Loop naar binnen en je zal een kappote vloer zien net als in de Sky Pillar, rij eroverheen met de mach bike en wees zo snel mogelijk. Neem ook Rock Smash mee want dat zal je ook nodig hebben. Als je op de top bent zal je beide fossielen zien. Kies eentje en de andere zal wegzakken samen met de Mirage Tower. Ga nu naar route 115 en ga binnen in de grot en je zal merken dat er nu een opening is (Als je tenminste de League hebt uitgespeeld). Als je dan rechts afslaat zal je de andere fossiel zien.


De Johto Starters
Pokémon Emerald heeft iets nieuws, je kan namelijk een van de Johto Starters kiezen. Je moet dan wel de 200 pokémon in je Hoenn Dex hebben. Als je dat hebt moet je naar Prof. Birch gaan, dan mag je een Cyndaquil, Totodile of een Chikorita kiezen.


Sudowoodo en De Artisan Cave
Op de Battle Frontier, helemaal rechts onder de Battle Pyramid, kom je een een smal pad terecht. Helemaal onderaan daarvan staat een Sudowoodo. Gebruik je Wailmer Pail hierop (Voor als je hem niet hebt, je kunt hem krijgen in de bloemenwinkel op Route 104) om met hem in het gevecht te raken. Hij is level 40. Vang hem als je kan, want het is de enige Sudowoodo in het spel en je kan het niet nog eens proberen. Als de Sudowoodo weg is, is de weg vrij gemaakt om het water op te Surfen rechtstreeks naar de Artisan Cave. Je kunt er alleen maar Smeargle vangen.


De ware Kampioen
Nu Wallace de Champion is vraag je je zeker af waar steven gebleven is? Hij is er nog wel en hij is veel sterker geworden, maar om tegen hem te vechten moet je pokémon met surf en waterfall hebben. Ga naar meteor falls en gebruik surf en waterfall, nu kom je in een vloer van Meteor Falls. Loop helemaal naar het zuiden en je zal steven zien Maar voordat je hem daar kunt vinden, moet je de Elite Four en De champion verslagen hebben.

Naam: Pokémon Trainer Steven
Type: Steel
Pokémon:
-Skarmory Lv.77
-Claydol Lv75
-Cradily Lv.76
-Armaldo Lv.76
-Aggron Lv.76
-Metagross Lv.78


Mirage Island
Het grootste mysterie in het spel is Mirage Island. In het zuid oosten van Pacifidlog Town is er een huisje. Praat er met de oude man. Als het nummer van je Pokémon overeenkomt kan je naar Mirage Island gaan. Want dan zegt hij namelijk dat hij Mirage Island kan zien. Elke dag heeft je Pokémon een ander nummer en hij verandert ook wanneer je je Pokémon in je box zet.Mirage Island ligt op Route 130. Eenmaal daar kan je er niet veel doen. Je kan er maar een soort Pokémon vangen, een Wynaut. Maar er is ook een berry dat je alleen hier kan hebben, de Liechi Berry.


Secret Base
In Emerald kun je je eigen geheime basis maken! Dit kan een grot zijn, of een boomhut, of een struik.

Je kunt alleen een Secret Base maken als je een Pokémon met de aanval Secret Power bij je hebt. Je moet voor een plek gaan staan waar je je Secret Base kunt maken. Jekunt er allerlei spullen in zetten zoals een tv die je kunt kopen bij de uitverkoop van Lilycove City. Of tafels, stoelen, planten etc. Als je de pokemon league hebt verslagen kun je met een vriend Records Mixen. Dan kun je in elkaars Secret Base komen en tegen elkaar vechten.


Abandoned Ship
Dit kapotte schip ligt op route 108. Je kunt hier trainers bevechten en items vinden. Zodra je de Storage Key gevonden hebt kun je naar een kamer gaan waar je de TM Rain Dance vindt.

Ga als je de 7e badge nog eens terug. Neem een Pokémon met Dive mee. In één van de kamers zit een stukje water. Gebruik Dive daar. Ga door een gang naar een ander deel van het schip. De meeste kamers die je daar ziet zijn nog op slot. Maar in de kamers die open zijn zie je dingen glinsteren. Dit is bijvoorbeeld Rm.6 Key. Daarmee kun je dan weer in een andere kamer komen die eerst op slot zat. Als je in Room 6 bent kun je weer een volgende sleutel vinden, enzovoorts. Uiteindelijk vind je een Water Stone, een Luxury Ball en een Scanner. Als je met de Scanner naar de kapitein in Slateport gaat, krijg je van hem een Deepseascale of Deepseatooth, waarmee je een Huntail of Gorebyss mee kan krijgen als je Clampearl ruilt.

Suggestie door Lashrom!

Rollout leren
In Mauville City, aan de kant van de weg zie je een dik mannetje. Bij haar kun je rollout leren aan je pokémon's

Met dank aan Kevin Strating!


Veel Items
Manier om veel items te kunnen krijgen;
Ga met iemand record mixen.
Diegene moet zijn pokemon items geven (zoals;Rare Candys, Masterballs, sun/moon/water/leaf/fire/thunder-stones enz.)
Als je hem hebt geregistreerd ga je naar zijn Secret Base.
Gebruik tijdens het gevecht met hem, aanvallen als Thief.
Dan pak je de items van hem af!
En de volgende dag kan je het weer doen.

Suggestie door Tharz.!


Gouden Pokéblocks
Ga naar de berry masters zijn huis. Als je bij het huisje bent moet je opslaan want het kan fout gaan, je kunt het maar eenmalig doen.
Praat met de vrouw van de berry master en zeg tegen haar 'Challenge Contest'.
Nu krijg je als het goed is een pamtre berry (Als het niet gelukt is probeer het opnieuw, vandaar dat opslaan).
Als je een pamtre berry hebt kun je hem het beste klonen want je hebt er maar een. Als je eenmaal meerdere pamtre berries hebt ga je naar Lilicove City,
en loop het contest huisje binnen.Om berries te blenden moet je naar een van de apparaten toe lopen, er staan er namelijk vier.
Je moet er van de vier maar een hebben en dat is de blend machine waar al 3 mensen bij staan(jezelf als vierde).
Als je eenmaal gaat blenden moet je de pamtre berry gebruiken, maar voor een goude pokeblock moet de speed hoger zijn als 100,
dat is best lastig met zijn vieren,maar als de speed lager als 100 is dan krijg je een indigo pokeblock.


Bij de pokeblocks staat altijd een bepaalde lvl dat staat voor hoeveel ze laten stijgen. Van een pamtre berry laat het veel stijgen. Als je van een Pamtre Berry een indigo maakt is hij lvl 50 dat is behoorlijk hoog,maar bij een goude pokeblock is de pokeblock lvl 51 dat laat heel veel stijgen.
Dit is aangeraden voor Feebas te laten evolueren.

Suggestie door Mark138!


Volt Tackle
Als je een Pikachu met volt tackle wilt hebben heb je het volgende nodig:
Een light ball, een pikachu en een ditto.
Om de aanval te krijgen moet je het volgende doen:
Je geeft de light ball dus aan Pikachu, en dan laat je je Pikachu paren met je Ditto vij de day care.
Als je dan na een tijdje terug komt hebben ze een ei voor je.
Na 2560 stappen komt het ei uit en heb je een Pichu met Volt Tackle!

Het is een zeer sterke aanval met 120 power, maar onthoud wel dat je 1/3 schade terug krijgt.

Met dank aan Mazshorty!


Bug catcher in Battle Tower
In de Battle frontier is er een bug catcher (waarschijnlijk in de Battle tower.). Praat met hem. Hij heet Alann en vind je een held(in). Hij vraagt of je hem iets wilt leren over pokemon. Beantwoordt zijn vraag.Hij zal daarna weg gaan en zegt nog snel dat je nog eens met hem moet praten. Hij zal regelmatig terug komen om iets te vragen en soms moet je tegen hem strijden in een gevecht.

Suggestie door Jim van den Heuvel
Advertentie


Reacties, cheats of tips

« vorige 1 2 3
...
840 841
842
volgende »

 Gepost door CYarya op 11 augustus, 2010 om 08:33

n00b

12 posts
uhh hooi ik zit nu vast in een grot met een heel klein bolletje licht kan iemand mij helpen???

 Gepost door CYarya op 11 augustus, 2010 om 10:46

n00b

12 posts
oh het is gelukt weet iemand toevallig wat een meisje en wat een jongen is?

 Gepost door pokemaster1 op 12 augustus, 2010 om 15:06

Sub Zero

399 posts
Hoe bedoel je??

 Gepost door ExtremeDotCom op 12 augustus, 2010 om 15:30

GN "Die Hard"

987 posts
bedoel je van pokemons? dan is ♂ jongen ♀ meisje (als hij het nie showt: bolletje met een pijltje erop jongen bolletje met een kruisje vanondere meisje)

 Gepost door pokemaster1 op 13 augustus, 2010 om 16:21

Sub Zero

399 posts
Kortom blauw pijltje is jongen, En roze pijltje is meisje.

 Gepost door Tharz. op 29 oktober, 2010 om 18:15

GN "The Nameless"

5211 posts
En CYarya, Dan moet je Flash gebruiken, het is een HM. Je kan hem vinden ergens in de Granite Cave (van Steve?).

 Gepost door pokemaster1 op 27 mei, 2011 om 01:01

Sub Zero

399 posts
Nee, bij die hiker. aan de ingang van de cave.

 Gepost door Jongeman op 14 april, 2012 om 08:48
n00b

1 posts
Ik kan nikss klonen, ik heb het al een paar keer geprobeerd

 Gepost door pokemaster1 op 17 februari, 2016 om 21:46

Sub Zero

399 posts
Als je je e-mail adres geeft help ik je met clonen. het lukt mij namelijk wel makkelijk.

CheatNOW.nl © 2017-2018, is een product van Desert Productions