CheatNOW.nl
CheatNOW.nl Cheats
HOME WORD LID FORUM START BOOKMARK FAQ CONTACT ADVERTEREN

Cheats zoeken

Zoek je een cheat, trainer, hint of tip?
Titel van spel:
Platform:

Nieuwste 10 cheats

Populaire cheats

Laatste reacties

16/04Euro Truck Simulator door berrypc
22/03Euro Truck Simulator door thijsbom111
01/03Pokémon Ruby/Sapphire/Emerald door FALLOUT
17/02Pokémon Ruby/Sapphire/Emerald door pokemaster1
17/02Pokémon Emerald door pokemaster1
13/02Runescape door ALI456
13/02Need for Speed: Underground 2 door FALLOUT
11/02GTA: Grand Theft Auto: San Andreas door FALLOUT
07/12Need for Speed: Underground 2 door Pack Leader
26/11GTA: Grand Theft Auto: San Andreas door Someonet2know

CheatNOW cheat index


Kies hier de beginletter van de cheat codes, trainer, hint of tip:
ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ0123...

Pokémon Ruby/Sapphire/Emerald

GBA Hints en tips voor Pokémon Ruby/Sapphire/Emerald

PLATFORM: GBA
TOEGEVOEGD DOOR: Suprime Link
REACTIES: 1000

Over Shards


Algemene info over Shards

Er bestaan 4 soorten Shards;

De Red Shard.
De Blue Shard.
De Yellow Shard.
En de Green Shard.

Shards zijn te vinden op en bij zee, maar ze zitten soms ook op wilde Pokémon;

De Red Shard zit soms op een wilde Corsola.
De Blue Shard zit soms op een wilde Clamperl.
De Yellow Shard zit soms op een wilde Chinchou.
En de Green Shard zit soms op een wilde Relicanth.

Als je één van de bovenstaande Pokémon vangt, heb je een kans dat ze een Shard dragen. Als je de Shard van ze af wilt halen (als ze er één dragen) moet je ze vangen, en als ze dan in je Party zitten, moet je die Pokémon selecteren, dan naar ''Item'' gaan, dan ''Item'' selecteren, en vervolgens op ''Take'' drukken. Nu heb je een Shard in je ''Item Bag''

Shards omruilen voor Stones

Ga naar Route 124, daar zul je in zee een huis zien, ga daar naar binnen. Als je binnen bent zie je daar de Shard Hunter, hij verzamelt Shards, en wil ze ruilen tegen Stones, hier een lijstje met wat je moet geven, en wat je terugkrijgt (Het is geven->terugkrijgen) :

Red Shard -> Fire Stone
Blue Shard -> Water Stone
Yellow Shard -> Thunder Stone
Green Shard -> Leaf Stone

Stones aan je Pokémon geven

(Ik neem even als voorbeeld de Water Stone en een Staryu, andere combinaties zijn ook mogelijk)

Ga naar je Item Bag, en scroll tot je bij je Water Stone bent. Selecteer nu de Water Stone, en klik op ''Use''. Ga nu naar je Staryu, je zit dat er bij hem nog steeds een levensbalkje staat, terwijl er bij je andere Pokémon ''NOT ABLE'' staat. Gebruik nu de Water Stone op Staryu, hij zal nu evolueren in een Starmie.

Einde van de shard guide.


Met sterren wordt er op je Trainer Kaart aangegeven hoe ver je bent in het spel. Voor zover bekend zijn er 5 soorten Trainer Kaarten:

0 sterren (lichtgroen)
Beginners hebben deze kaart. De kaart voor groentjes dus.

1 ster (grijsachtig)
Tenzij je alle pokémon al van een ander hebt gekregen of alvast de contests hebt gewonnen, krijg je je eerste ster als je de Pokémon League uitspeeld.

2 sterren (strontkoper)
Er zijn 3 manieren om je 2e ster te krijgen:

- De eerste 200 pokémon vangen;
- 50 gevechten in een rij winnen in de Battle Tower;
- Alle soorten contests op masterrank winnen (met overtuiging);

3 sterren (zilver)
De 3e ster krijg je als je nog iets uit het bovenstaande rijtje voltooid.

4 sterren (goud)
Als je alles hebt uitgespeeld, krijg je je 4e ster. Er wordt beweerd dat er nog een 5e ster is (platinum), maar hoe je die kunt krijgen is onbekend. Sommigen denken dat je 70 trainers moet registreren, anderen dat je alle berries moet hebben. Misschien heeft de geheimzinnige deur in Mossdeep City (in het huisje waar een oude man aan tafel zit) er iets mee te maken...

Met dank aan Godafoss!!---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

INFO : Pokemon Broeden.

Pichu : Neem een Male (m) Pikachu en Female (v) Pikachu.Je kan ook Raichu gebruiken. En zet ze allebeide Pikachu's of Raichu's in de Daycare Center ( Die zit in Mauville City West ).
Om sneller te broeden moet je Mach Bike gebruiken. Fiets een minuutje. Later als je terug gaat , zie je de oude opa naast de Daycare center een stapje naar voren doen. Praat met hem en je krijgt een ei. Om sneller uit te broeden moet je Mach Bike gebruiken , want het gaat met de wind mee !

PS : Om Pichu Volt Tackle te leren. Moet je eerst een van de Pikachu of Raichu's een LIGHT BALL geven.

Azurill : Neem een (m) Marill en een (v) Marill. Geef een van de Marill een Sea Incense. En doe hetzelfde als bij Pichu.


Je moet Pokémon bij je hebben die Dig, Fly, Surf, Dive en Strength kunnen en Relicanth en Wailord bij je hebben. Zet Relicanth boven aan in je groep en Wailord
onderaan in je groep (anders werkt dit niet).

De 3 Regi's

Ga naar Pacifidlog Town en surf naar het westen. Ga naar de donkerblauwe plek die je hier met een rode pijl ziet aangegeven. Duik en ga de grot in. Vaar naar de inscriptie met brailletekens en gebruik Dive. Je bevindt je nu in een grot. Loop door naar achteren ga in het midden voor de brailletekens staan en gebruik Dig. De tegel breekt. Je komt in een kamer, druk op de brailletekens. Als het goed is volgt er een aardbeving. Je kan nu de regi\'s op zoeken.

Grot van Regice:

Ga naar Petalburg City en loop naar het westen. Surf het water op en ga omlaag. Ga na een tijdje als je een eilandje met bomen aan de linkerkant ziet naar links. Ga dan weer naar boven. Uiteindelijk zie je de grot (route 104). Ga de grot in, ga in het midden voort de braillemuur staan en druk op A. Wacht dus een tijdje en als alles goed gaat zal er een deur openen... naar Regice van level 40!

Grot van Registeel:

Ga links van de Safari Zone (route 120) naar die grot. Je ziet in de grot weer braille. In het midden van de grot gebruik je Fly. In de volgende kamer zit Registeel level 40!

Grot van Regirock:

Ga rechts van Lavaridge Town naar de woestijn (route 111). Loop door het zand naar onder toe. Nu zie je een grot. Ga erin en ga voor de middelste brailletegel staan. Ga twee keer naar rechts en twee keer naar beneden.Gebruik Strength en de deur waar achter Regirock zich bevindt komt tevoorschijn.
Met dank aan Lashrom!

-****-

Latias (in Pokémon Sapphire) of Latios (In Pokémon Ruby)

(Ik gebruik Lati*s in plaats van Latias en Latios)

Dit is één van de moeilijkste Pokémon om te vinden en te vangen. Het is nog moeilijker om hem/haar te vangen zonder Master Ball. Na de pokémon league vliegt hij over Hoenn heen. Je kunt hem tegenkomen op bepaalde (zee)routes. Hij snel weer ergens anders. Als je hem een keer bent tegengekomen maar hem nog niet gevangen hebt, kun je in de Pokédex zien waar hij op dat moment is. Je hebt er niets aan om naar die plek te vliegen want dan is hij al weer verder. Je moet proberen hem tegemoet te komen. Hiervoor moet je ongeveer weten welke route hij/zij aanhoudt. Dit varieert waarschijnlijk per spel.

Als je Lati*s tegenkomt zal hij/zij meteen proberen te vluchten. Als je een snelle pokémon bovenaan hebt kun je waarschijnlijk snel een Master Ball gooien. Als je dat niet kan, zul je hem moeten vasthouden. Dit kun je doen met Wynaut of Wobbuffet, die hem vasthoudt met zijn ability. Je kunt ook een snelle pokémon trainen die de aanval Mean Look (of Block of Spider Web) kent. Als je die meteen gebruikt zal hij/zij niet kunnen ontsnappen zolang de gebruiker van de aanval in het gevecht is. Hem in slaap brengen of bevriezen zal er niet voor zorgen dat Lati*s niet vlucht. Ik zou een Crobat, Dusclops, Bannette of Sableye gebruiken. Vooral Sableye is goed, want Lati*s’ Psychic aanvallen raken Sableye niet. Je moet Lati*s eenmaal in gevecht verzwakken en misschien zijn status aantasten. Gooi Ultra en Timer Balls en misschien zit hij er wel in!

Nog een tip als je Sableye gebruikt om zijn Speed snel te trainen: Ga naar Route 118 en vecht met de Pokémon die je daar tegenkomt. Per Pokémon krijg je 1 of 2 EV’s. (Effort Values) Per 10 Effort Values voor Speed krijgt je Pokémon (in dit geval Sableye) er 1 punt bij voor Speed, als hij/zij een level omhoog gaat. Zo heb ik mijn Sableye ook snel genoeg gekregen om Lati*s te vangen. Normaal krijgt een Sableye er hooguit 2 punten bij voor Speed als hij/zij een level omhoog gaat, maar toen kreeg mijn Sableye er maar liefst 13 punten voor Speed bij!!!

Met dank aan: Godafoss!--------------------------------------------------------------------------------

Je hebt 5 badges nodig. Dan moet je naar het Pokémon Center in Petalburg City. Praat met het ventje achter de PC en zeg hem: Mystery event is exciting.
Je hebt nu Mystery Event.

Met dank aan Lenneke 007!!!
Advertentie


Reacties, cheats of tips

« vorige 1 2 3
...
97 98
99
100 volgende »

 Gepost door Maotes op 15 mei, 2009 om 17:09

GN "Nexus"

5079 posts
Hangt ervan af of het ook echt informatief is. Zo niet, dan mag het niet.

 Gepost door Radiotjes op 22 mei, 2009 om 17:12

Pong

43 posts
Is Goud egt de laatste kaart die je kan krijgen of bestaat er ook platium.

 Gepost door CheatedByGrandma op 24 mei, 2009 om 10:35

n00b

16 posts
Op emerald heb ik magma emblaime. en ik kan team Aqua grot niet in om masterball te halen (kan niet voorbij de Team Aqua guards) help me please!

 Gepost door Tharz. op 30 mei, 2009 om 14:00

GN "The Nameless"

5211 posts
Je moet naar Mt. Chimney gaan, dan naar beneden. Dan zal je Magma Emblem een grot openen

 Gepost door Radiotjes op 30 mei, 2009 om 15:34

Pong

43 posts
onodige bericht maar na pokemon marathon op jetix zijn we maar 2 episode achter amerika best goed Ps: wat krijg je als je battle tower heb verslagen op sapphire dan of kan dat geeneens.

 Gepost door dialkia op 01 juni, 2009 om 14:37
n00b

17 posts
zeg asje asje asje hoe je mystery ticket eon ticket aurora ticket en old sea chart krijgt zonder draadloze adapter...

 Gepost door Maotes op 07 juni, 2009 om 08:50

GN "Nexus"

5079 posts
@ Radiotje: Dan krijg je een item. Ik ben vergeten wat het is, volgens mij was het een Nugget ofzo. @ Dialka: Helaas kan ik je niet helpen met je vraag. Probeer eens te Googlen, dat helpt ook erg veel .

 Gepost door Bregjeheeze op 09 augustus, 2009 om 10:28

GN "Die Hard"

693 posts
ik had 2 Pikachu's (1 jongen, 1 meisje) in de daycare gezet, 1tje met een Light Ball, en de pichu had geen Volt Tackle!

 Gepost door PaNNa op 09 augustus, 2009 om 13:30

The Hunter

6667 posts
Ga dan naar de move tutor. @Dialkia , gaat niet het zijn event-items.

 Gepost door kev kev21 op 17 augustus, 2009 om 09:50
n00b

4 posts
je moet gewoon naar mt. pyre gaan. voor de aqua hideout.

CheatNOW.nl © 2017-2018, is een product van Desert Productions