CheatNOW.nl
CheatNOW.nl Cheats
HOME WORD LID FORUM START BOOKMARK FAQ CONTACT ADVERTEREN

Cheats zoeken

Zoek je een cheat, trainer, hint of tip?
Titel van spel:
Platform:

Nieuwste 10 cheats

Populaire cheats

Laatste reacties

16/04Euro Truck Simulator door berrypc
22/03Euro Truck Simulator door thijsbom111
01/03Pokémon Ruby/Sapphire/Emerald door FALLOUT
17/02Pokémon Ruby/Sapphire/Emerald door pokemaster1
17/02Pokémon Emerald door pokemaster1
13/02Runescape door ALI456
13/02Need for Speed: Underground 2 door FALLOUT
11/02GTA: Grand Theft Auto: San Andreas door FALLOUT
07/12Need for Speed: Underground 2 door Pack Leader
26/11GTA: Grand Theft Auto: San Andreas door Someonet2know

CheatNOW cheat index


Kies hier de beginletter van de cheat codes, trainer, hint of tip:
ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ0123...

Cheat Special: Doom

Cheat codes Doom

Gepost door: Michiel Brunsveld op 17 mei 2016

De nieuwe DOOM kent uiteraard ook volop cheats, tricks, walkthroughs, hints, easter eggs en heel veel andere verborgen extra's. Bekijk diverse DOOM cheats hieronder.

Unlock klassieke DOOM levels
In elk van de 13 missies is een klassiek DOOM level te vinden. Om deze levels vrij te spelen, dien je een verborgen hendel te vinden. Als je de hendel gevonden en geactiveerd hebt, zal een geheime deur in de buurt open gaan. Via die deur kan je, tijdens je missie, een stukje van het klassieke level spelen. Het volledige klassieke level kan je spelen via het CLASSIC MAPS mission menu, te vinden in het hoofdmenu van de game. De gouden tip hierbij is om in missies de 'logische' route af en toe te verlaten. Vaak vind je hendels en andere extra's door de gebaande paden even te verlaten en de omgeving goed te verkennen.

Unlock de mini-game Demon Destruction
In de game zit een bijzondere mini-game verborgen, namelijk Demon Destruction. In missie 9 "Lazarus" bezoek je Lazarus Labs. De mini-game is verborgen in de ruimte met een graftombe. Aan de linker zijde van deze tombe is een computer, waar interactie mee mogelijk is. Klassieke DOOM muziek zal spelen en de mini-game start. Het is een soort Candy Crush, maar dan met demonen!

Unlock de mini-game Super Turbo Turkey Puncher 3
Er is nog een mini-game in missie 9 te vinden. Op een gegeven moment ga je van de Weapons Division naar Lazarus Labs met een lift. Als je uit de lift gaat, zie je de mini-game direct tegenover je. Het is in de MIXON hal, waar grijze opslagblokken gestapeld staan in de hoek. Spring over deze blokken om een arcade-kast te vinden, met daarop de iconische mini-game Super Turbo Turkey Puncher 3.

Ultra-Nightmare moeilijkheidsgraad
Wil je jezelf nog meer pijnigen? Zorg dan dat je de Ultra-Nightmare moeilijkheidsgraad vrijspeelt. In het begin heb je 'slechts' Nightmare als maximaal niveau om te kiezen. Om de meest extreme Ultra-variant vrij te spelen, dien je de campaign te voltooien tot het einde van missie 6 "Into the Fire". Dit mag op elke moeilijkheidsgraad. In Ultra-Nightmare is er sprake van 'perma-death': als je dood gaat in de game, is dat ook meteen game over. Daarnaast zijn alle pickups (health, armor en dergelijke) minder krachtig en ben je na 1 of 2 rake schoten dood.

New Game Plus (New Game +)
Het vrijspelen van New Game Plus doe je door gewoon de Campaign Mode uit te spelen. Je kunt vervolgens elke missie uit de campaign nogmaals spelen, maar dan met al je wapens en upgrades!

Reacties, cheats of tips

« vorige 1 2
3
volgende »

 Gepost door arenator op 06 oktober, 2006 om 11:56

Prince of Persia

103 posts
leuke game de film is wel beetje dom

 Gepost door maver99 op 29 maart, 2008 om 13:49

Sonic

203 posts
dit spel is te oud en saai en heel makkelijk

 Gepost door Nadinee14 op 06 juli, 2009 om 00:12

Pong

32 posts
Dit spel is wel lelijk enzo. Maar wel heel oud. Dit was mijn broer zijn eerste spel dat hij speelde. Hij is nu bijna 19 En hij speelde dat spel gewoon als eerste, terwijl het eigenlijk best wel een eng spel is. Because i'm a girl.

 Gepost door Nadinee14 op 06 juli, 2009 om 00:13

Pong

32 posts
Want ik schrik altijd als er zo'n poppetje opeens achter me staat, dan gil ik gwn kei hard in mijn broers oor.

CheatNOW.nl © 2017-2018, is een product van Desert Productions