CheatNOW.nl
CheatNOW.nl Cheats
HOME WORD LID FORUM START BOOKMARK FAQ CONTACT ADVERTEREN

Cheats zoeken

Zoek je een cheat, trainer, hint of tip?
Titel van spel:
Platform:

Nieuwste 10 cheats

Populaire cheats

Laatste reacties

16/04Euro Truck Simulator door berrypc
22/03Euro Truck Simulator door thijsbom111
01/03Pokémon Ruby/Sapphire/Emerald door FALLOUT
17/02Pokémon Ruby/Sapphire/Emerald door pokemaster1
17/02Pokémon Emerald door pokemaster1
13/02Runescape door ALI456
13/02Need for Speed: Underground 2 door FALLOUT
11/02GTA: Grand Theft Auto: San Andreas door FALLOUT
07/12Need for Speed: Underground 2 door Pack Leader
26/11GTA: Grand Theft Auto: San Andreas door Someonet2know

CheatNOW cheat index


Kies hier de beginletter van de cheat codes, trainer, hint of tip:
ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ0123...

Amber Journeys Beyond

PC Walkthrough voor Amber Journeys Beyond

PLATFORM: PC
TOEGEVOEGD DOOR: zLiTo
REACTIES: 1

Je wordt gevraagd om naar een collega te kijken die met een onderzoek bezig is naar geesten en krachten uit het hiernamaals. Als je er naar toe rijdt, raak je in een slip en beland je in het water. Als je bijkomt sta je aan de rand van het meer en zoek je de weg terug naar het huis.

Open de garage en pak van de paal een koevoet. Loop naar boven en je vindt Roxy in een coma op de grond liggen. ga naar de voorkant van het huis en open de brievenbus. Open het pakje en lees de brief. Pak de oscillator en ga het huis binnen. Ga de trap op en zoek in de kamer met het rode licht naar een hefboom schakelaar. Haal hem om en je hebt licht. Pak van het bureau met de computer de videotape. Bekijk het andere bureau en open de la. Lees de gebruiksaanwijzing van de hoofdset en ga via de trap naar het balkon binnenshuis, pak de verklikker. Ga via de trappen naar de benedenverdieping en ga naar de kamer rechts van de voordeur. Je vindt hier een AMBER DEVICE. Stop de oscillator er in en je verklikker gaat flikkeren. Bekijk de verklikker en je ziet dat het Amber device geladen is. Ga naar de aangrenzende kamer en bekijk de videocamera op het buffet. Stop de tape er in en klik op het kijkgat. Je kunt nu de tape afspelen. Open de buffetkast en pak de onkruidverdelger.

Ga naar de kamer links van de voordeur en bekijk het apparaat naast de deur (plotter). Zet het level op 6, de gain op 5 en de freg. op 8 en zet hem op run (de cijfers staan in de gebruiksaanwijzing uit de la bij de computer). de verklikker meldt dat nu ook de barset werkt. Ga naar de keuken en open de deur naar buiten. Op de deurknop zit een tracer. De verklikker vangt een stem op en speelt ‘m af. Dit kan even duren (3 minuten, druk dan op play). Als je de boodschap hebt gehoord haal dan de tracer van de deurknop en neem hem mee. Gebruik deze tracer op de deurknop van de gesloten deur boven aan de trap (5 minuten en dan play). Beluister de boodschap en neem de tracer weg. Ga naar de slaapkamer, open de kast, bekijk de televisie en loop door het huis heen tot de verklikker laat zien dat er een sleutel wordt gedropt in het nachtkastje bij het bed. Haal de sleutel op en gebruik deze op de gesloten deur boven aan de trap. Bekijk de gehele kamer en ga weer verder met het onderzoeken van kamers en het boothuis. Plaats bij het boothuis de tracer op de deur en wacht op de boodschap (2 minuten).

Na een tijdje hoor je de telefoon. Neem ‘m op en je hoort dat de hoofdset is geactiveerd. Ga naar de Amber machine en pak de hoofdset uit de machine. De verklikker meldt surf’s up. Hou de hoofdset op en ga naar de kamer die op slot was. Ga door de spiegel en je komt in het verleden rond 1940.

Bekijk de doosjes op het dressoir en open deze zo dat je de zin "Maggie i miss you" hoort. Ga naar de radio en draai de zenderknop naar 75. Je bent nu in de keuken. Haal de etenslift naar boven en bekijk de kalender. Draai de radio terug naar 62. Klik op de breinaald naast de radio. Deze verdwijnt in de etenslift. Ga via de radio terug naar de keuken (75). Haal de etenslift naar beneden en klik op de breinaald. Deze vormt het tweede deel van de antenne en de radio heeft er een zender bij (65). Ga via de nieuwe zender naar de kamer met de klok op tafel en bekijk deze. De nieuwslezer op de radio zegt dat er om zeven uur een nieuwe zender in de lucht komt. Als je de dubbele deuren van de kamer opent gaat de klok een half uur vooruit. Met de enkele deur is dit een kwartier. Zet met de deuren de klok op zeven uur en zoek dan via de radio op frequentie 129.8, de vierde kamer. In deze vierde kamer vindt je in de prullenbak wat papiersnippers die je terug moet schuiven naar een telegram. Dit valt echt niet mee maar lukt je dit dan kom je weer terecht in het huis van Roxy. Als je wakker wordt is het licht uit, dus weer naar de kamer met de schakelaar. Je kunt nu twee dingen gaan doen: of naar het boothuis of naar het tuinhuis.

We gaan eerst naar het boothuis in deze oplossing.

Bekijk de verklikker, wacht op de boodschap (3 minuten). Breek met de koevoet de planken van de deur en ga naar binnen. Bekijk de vloer en ga naar buiten. Je hoort een stem van een pop die vast zit in het ijs. Bekijk goed waar je staat en ga dan terug naar het boothuis. Aan de achterkant zie je een lier aan de muur, draai deze 2 maal naar beneden. Bij de werkbank is de katrol gezakt. Duw tegen de katrol en deze gooit een zak zout naar buiten. Ga nu naar de plaats waar de pop in het ijs zat en je ziet nu een gat waar het zout bij ligt. Ga door het gat onder het ijs en je ziet een eendje. Klik op het eendje en er verschijnt een auto. Ga in de auto zitten en klik op de voorruit. Als deze schoon is komt het poppetje bij je zitten en zegt dat je naar een kasteel moet. Neem de middelste ijsbaan. Bij de tweesprong neem je weer de middelste en je komt bij het kasteel. Het poppetje stapt uit en zegt dat je de beer moet gaan halen. Je eindigt bij het gat in het ijs en stapt weer uit in de auto. Denk om de voorruit en neem weer de middelste weg. Bij de tweesprong ga je nu rechts. Je eindigt bij een aantal ijspegels. Ga hier omheen en zoek de weg naar de beer. De beer zit te laag om te pakken. Ga terug naar de ijspegels en ga er nu in. In het midden zie je luchtbellen. Als je hier tussen stapt kom je weer boven. Ga naar de achterkant van het boothuis en klim in de plant naar boven. Zet de windvaan naar het westen en ga dan op het ijs op zoek naar de windmolen.

Klik op de windmolen en deze gaat draaien. Zoek nu op het ijs naar de zeilboot. Klik op het touw in de zeilboot en je ziet dat de zeilboot naar voren gaat. Het touw van de zeilboot zakt in het ijs. Ga terug naar het gat met het zout en ga in de auto zitten. Maak de voorruit schoon en neem het middelste pad. Bij de tweesprong rechts en je belandt weer bij de ijspegels.

Zoek naar het pad met de beer en je ziet dat deze op het anker van de zeilboot is gaan zitten. Ga via het midden van de ijspegels weer naar boven en naar de achterkant van het botenhuis. Draai boven de windhaan naar het oosten en ga naar de zeilboot. Klik op het touw en de zeilboot gaat terug en hijst het touw met het anker omhoog. Ga via het gat in het ijs naar de auto, neem de middelste weg en bij de tweesprong rechts. Bij de ijspegels ga je weer naar de beer en je ziet dat hij nu te hoog zit. Via de ijspegels ga je weer omhoog en via het gat weer naar de auto. Neem nu de weg links en bij de tweesprong de middelste weg. Je komt bij de beer die nu in de auto stapt. Je gaat rechtdoor en komt bij het kasteel waar de beer uitstapt. Als je wakker wordt ben je weer boven en bekijk je de verklikker.

Nu gaan we naar het tuinhuis.

Zet boven de schakelaar van de verlichting weer aan en ga dan via de keuken het huis uit. Loop naar de garage en kijk aan de achterkant naar de bomen, dus niet de kant waar je de dubbele deuren hebt. draai je om en loop naar de bomen. Hier zie je het begin van een pad. Op het pad groeit een struik. Spuit deze in met de onkruidverdelger en de struik verdwijnt. Je kan nu over het pad naar het tuinhuis lopen. Ga het tuinhuis in en kijk omhoog. Je komt in een serre waar je door het sleutelgat van de witte deur kijkt. Ga door de dubbele deuren en volg het pad naar de bijenkorven. Zoek hier de doorgang in de heg naar de fontein. De andere doorgang gaat naar een stenen bank maar die komt later.

Bij de fontein ga je naar de schuur die er achter staat en zoek je de deur. Ga de schuur in en sluit de deur achter je. In de achterwand, net boven de grond, zit een kijkgaatje. Als je hierdoor kijkt zie je niet veel. Klik op het schotje en het linker kijkgat verschijnt. Kijk hierdoor en ga dan de schuur uit. Bij de fontein staan 2 bloembakken met een conifeer. Deze coniferen kun je draaien. Draai ze allebei om en kijk dan in de schuur nogmaals door het kijkgat (wel de deur sluiten).

Je ziet nu een huis met raampanelen. Kijk in welke stand deze open en dicht staan en ga dan terug naar de bijenkorven. Neem nu het pad naar de stenen bank en bekijk het hart op de bank. Bekijk de naalden en klik er zo op dat ze alle drie uit elkaar gaan. in het hart vindt je een cijfercode (321). Zoek nu de doorgang die omhoog gaat naar het tuinhuis.

Onder het tuinhuis op de paal vindt je een rode knop die je indrukt. Ga via de trap het tuinhuis in en bekijk het rooster op de grond. Op het rooster zit een cijferslot waar je de code 321 van het hart invoert. Ga de trap af en bekijk het schilderij en de brief. Bekijk de middelste koffer en ga dan naar de deur met de witte vlag ernaast. Als je op de vlag klikt gaat deze aan het touw. Klik nu op het touw onder de vlag en er verschijnt een rode vlag. Deze verschijnt ook in het slot van de deur. Klik nu op het bruine vlak naast het slot en er verschijnen 6 rode knoppen. Klik deze aan volgens de combinatie van de raampanelen. (boven links en midden. Onder midden en rechts). Open nu de deur en je wordt weer wakker in het tuinhuis, loop nu het huis aan de voorkant weer in. Ga naar de lichtschakelaar. Als je deze omhaalt wordt geëlektrocuteerd en ga je naar de hemel. Je bent te vroeg en wordt weer teruggestuurd. Luister goed naar wat de engel zegt. Als je terug bent ga je naar de computer en klik je op het scherm. Als password vul je in wat de engel zij dat je nodig had (wisdom). Druk op enter en je ziet 3 sterren. Met de knoppen moet je deze 3 sterren samenvoegen tot 1 ster. Nu krijg je 3 rijen met tekens. Zet deze zo, dat de lijn door de tekens doorloopt. Als je dit gedaan hebt zie je dat de hoofdset is geactiveerd voor reanimatie. Ga nu naar de garage en zet de hoofdset op het hoofd van Roxy. Je maakt dat je wegkomt en de boel ontploft. Uit het niets verschijnt Roxy die van één en ander niet veel meer weet en je hebt dit spel ook weer uitgespeeld.

Auteur: Louis Koot
Copyright: CheatNOW
Advertentie


Reacties, cheats of tips

« vorige
1
volgende »

 Gepost door Bosjesman2 op 27 september, 2003 om 10:32
Sonic

227 posts
Ik ken al die spellen van louis koot niet geen een.:S

CheatNOW.nl © 2017-2018, is een product van Desert Productions