CheatNOW.nl
CheatNOW.nl Cheats
HOME WORD LID FORUM START BOOKMARK FAQ CONTACT ADVERTEREN

Cheats zoeken

Zoek je een cheat, trainer, hint of tip?
Titel van spel:
Platform:

Nieuwste 10 cheats

Populaire cheats

Laatste reacties

16/04Euro Truck Simulator door berrypc
22/03Euro Truck Simulator door thijsbom111
01/03Pokémon Ruby/Sapphire/Emerald door FALLOUT
17/02Pokémon Ruby/Sapphire/Emerald door pokemaster1
17/02Pokémon Emerald door pokemaster1
13/02Runescape door ALI456
13/02Need for Speed: Underground 2 door FALLOUT
11/02GTA: Grand Theft Auto: San Andreas door FALLOUT
07/12Need for Speed: Underground 2 door Pack Leader
26/11GTA: Grand Theft Auto: San Andreas door Someonet2know

CheatNOW cheat index


Kies hier de beginletter van de cheat codes, trainer, hint of tip:
ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ0123...

Startrek BORG

PC Walkthrough voor Startrek BORG

PLATFORM: PC
TOEGEVOEGD DOOR: zLiTo
REACTIES: 0

Dit spel is een poging tot een "Interactieve Film". Dit spel is in feite een nooit uitgezonde aflevering van de TV-serie "Startrek the Nex Generation", waarin jij nu als speler op een aantal momenten in de film de juiste keuze zal moeten maken. Dit doe je door middel van klikken met je muis. Er verschijnt dan een kleine kubus op het scherm. Dit is dan op dat moment je cursor, waarmee je moet klikken (dit gaat soms erg lastig)

Deze oplossing geeft je steeds de enige juiste keuze die je op die momenten moet maken. Maar het is wel zo leuk om, voor de lol, eens de verkeerde optie te kiezen. Je krijgt dan veel verschillende scènes met Q te zien, welke bijna allemaal eindigen met het gegeven dat je wordt Geborgified. Q geeft je bijna altijd wel de mogelijkheid om de scène dan over te spelen zodat je alsnog de goede keuze kunt maken. Naarmate je vordert in dit spel krijg je de mogelijkheid de film te zien tot het laatste moment waar je was gebleven en als je het spel uit hebt kun je de gehele film, met jouw keuzes, in zijn geheel achterelkaar op je gemak bekijken.

OPLOSSING:

Na het openingsfilmpje geeft Q je een keuze. Om verder te kunnen spelen dien je hier uiteraard de Phaser te grijpen. Je wordt naar de brug van de Rightous gebracht. Hier zal je Q het zo manipuleren dat jij als Sprint verder gaat. Een Borg aanval volgt en er komt een Borg op de brug. Schiet hem neer met de Phaser. Er gebeurt opeens van allen. Cadet Targus probeert de "dode" Borg van de brug te slepen, maar de Borg blijkt nog niet dood. Hij "ontwaakt", grijpt met één "hand" Targus en met zijn andere hand maakt hij contact met een Paneel. Je krijgt een keuze: waarop ga je schieten. Schiet je Phaser op het Paneel waar de Borg zijn klauw in heeft. De Borg gaat nu echt dood. Nu krijg je de opdracht om het Security Console te isoleren. Je ziet 4 vierkantjes voor je. Nummer ze van links naar rechts als 1,2,3 en 4. Klik dan op de 4e en dan op de 3e. (je kan dit ook opzoeken in de database van de tricorder welke je van Q hebt gekregen). Nu gaan je naar de turbo lift, want je moet naar Engineering naar de Computer Core Control ruimte. Je moet in de turbolift de code voor dit dek invoeren. deze code is 150619, maar het invoeren ervan is nogal lastig, want het vraagt snelheid. Je krijgt maar beperkte tijd om dit goed te doen. Voer je een foute code in dan wordt je naar een ander dek gebracht en wacht je een hilarische scène met Q. Om de code in te voeren klik je op het paneel in de lift. Het beeld "bevriest" en de cube verschijnt. Klik nu het kubusje op: 5, 0, 6, 1, 9. Je komt uit bij de Computer Core Control en wordt nogal afgesnauwd door je Captain. Je wordt geconfronteerd met een stukje Borg technologie en men vraagt aan je het onschadelijk te maken. De beste keuze is hier om helemaal niks te doen. Gewoon wachten totdat de film verder gaat. Hierna worden jij en je vader de Jeffries Tubes in gejaagd om een Borg op te jagen die daar ronddoolt. Op een gegeven moment moet je met je vader gaan "dobbelen". Hij geeft je de keus uit zijn linker of rechter hand. Het maakt niet uit welke hand je kiest, elke "hand" keuze leidt tot een (verschillende) scène waarin je wordt Geborgified. Q geeft je dan de kans om het goed te doen. Als je dus van je vader moet kiezen tussen linker- en rechter hand KLIK DAN OP ZIJN KIN. Je vader gaat knok out en terwijl hij uitgeteld op de vloer ligt klik je vlug zijn gevallen Phaser. Wacht tot dat deze Phaser wordt omgedraaid en je een kleine ronde knop ziet op de greep. Klik op deze knop. (wees wel snel). Er volgen nu dan een aantal scènes waarin je vader de Borg dood en jij de Borg implantaten verkrijgt.

Er zijn een aantal manieren om toegang tot deze implantaten te krijgen, maar de enige juiste is om op Kadet’s Targus’s neural interface (het ronde ding op haar voorhoofd) te klikken. De Borg inplant wordt dus in Targus gezet en je krijgt nu te beslissen wat te doen zodra de Borg implantaat controle neemt over Targus. Klik op het Implantaat op Targus. Q grijpt je hand en vraagt of je dit zeker weet. Hij probeert je onzeker te maken. Q geeft je de kans deze scène nogmaals te spelen. Dus wees nu eigenwijs en klik weer op de Implantaat. Je hebt haar leven gered.

Goed, gedrieën worden jullie naar het Borg schip over gestraald. Je kan hier op een heleboel manieren de fout ingaan. Elke fout verschaft je weer een andere scène waarin je wordt Geborgified. Wij geven hier toch maar de correcte oplossing: Er komen een paar Borgs aan. De juiste manier van handelen is......DOE NIKS....LAAT ZE GEWOON PASSEREN. Vervolgens kom je bij een Borg Commando Console, met 4 grote cirkels boven aan, welke je in de juiste volgorde moet aanklikken. Weer nummeren van links naar rechts en dan klikken in de volgende orde: 1, 3, 3, 4, 2, 2 (dit klikken moet je snel doen). Je hebt de Override Code verkregen, en deze is 61330. Onthoudt deze.

Je hebt nogmaals een Borg Inplant nodig. Er komt een Borg aan. Wacht tot Targus voor je gaat staan, klik dan op Targus’s haar arm. Jawel, Je hebt een levende Borg nodig, geen dode en Targus stond op het punt de Borg dood te Phaseren. Je vader geeft je een HypoSpray. Je ziet 3 kleine (hele) kleine cirkeltjes boven aan de HypoSpray. Hiermee moet je de Hypo correct instellen. Weer even nummeren van links naar rechts en klik dan de cirkels als volgt aan: 1, 3, 3, 1. Nu een Borg zoeken. De eerste Borg die je nu tegen komt is geen Borg maar Q. Wacht op de volgende en als die er is klik dan op jouw eigen hand (dus waarmee je niet de Hypo vast houdt) Je wordt geborgificierd, maar niet heus.

Goed, we naderen het einde. We zijn weer bij de beginscène. Een Borg heeft Ops geïnfiltreerd en jij moet trachten hem te stoppen. Merk de dikke lijnen aan de onderkant van het scherm op. Een verlichte cirkel verschijnt en stopt in het midden van deze lijnen. Klik erop. Er wordt een serie van cirkelachtige symbolen zichtbaar. Het is een Borg Keypad en hierin moet je nu de Override Code in geven welke je op het Borg schip hebt verkregen. Nummer ze als 1,2,3,4,5,6,7,8,9,0 (links boven naar rechts onder) en klik dan op de nummers: 6, 1, 3, 3, 0. Je hebt het gered!Kijk naar het einde.

Start daarna het spel weer op en kies in het menu voor: Film bekijken (of zoiets). Je kan nu op je gemak de gehele film bekijken, inclusief de door jouw gemaakte keuzes. Duur = ongeveer 45 minuten.

Auteur: Louis Koot
Copyright: CheatNOW
Advertentie


Reacties, cheats of tips


Nog geen reacties

CheatNOW.nl © 2017-2018, is een product van Desert Productions