CheatNOW.nl
CheatNOW.nl Cheats
HOME WORD LID FORUM START BOOKMARK FAQ CONTACT ADVERTEREN

Cheats zoeken

Zoek je een cheat, trainer, hint of tip?
Titel van spel:
Platform:

Nieuwste 10 cheats

Populaire cheats

Laatste reacties

16/04Euro Truck Simulator door berrypc
22/03Euro Truck Simulator door thijsbom111
01/03Pokémon Ruby/Sapphire/Emerald door FALLOUT
17/02Pokémon Ruby/Sapphire/Emerald door pokemaster1
17/02Pokémon Emerald door pokemaster1
13/02Runescape door ALI456
13/02Need for Speed: Underground 2 door FALLOUT
11/02GTA: Grand Theft Auto: San Andreas door FALLOUT
07/12Need for Speed: Underground 2 door Pack Leader
26/11GTA: Grand Theft Auto: San Andreas door Someonet2know

CheatNOW cheat index


Kies hier de beginletter van de cheat codes, trainer, hint of tip:
ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ0123...

Deus Ex

PC Cheat codes voor Deus Ex

PLATFORM: PC
TOEGEVOEGD DOOR: Game_Shooter_23
REACTIES: 29

Ga naar de map DeusEx\Systeem\ en open het bestand User.ini (met kladblok) en kijk of er een letter staat die nog NIET gebind is. Pak bijvoorbeeld de letter "T" en typ erachter =Talk. Er komt dan dit te staan T=Talk. Let duidelijk op, deze "key" komt 2x voor in het bestand User.ini, scroll hiervoor verder naar beneden, anders werkt de cheatmode niet. Druk nu tijdens het spelen op T en haal het woord "Say" helemaal weg (Backspace). Typ nu het volgende in:
"set DeusEx.JCDentonMale bCheatsEnabled True" (zonder " ") en druk vervolgens op Enter. De regel verdwijnt en de cheatmode is geactiveerd. TIP: typ die regel "set......" exact over, dan werkt het tenminste. Nu druk je weer de "T" (of de letter die jij uitgekozen hebt) weer in, haalt "Say" helemaal weg en typ één van de onderstaande cheats in gevolgd door de Enter-toets:

Code Resultaat
god onsterfelijk
invisible 0/1 onzichtbaar aan/uit
behindview 0/1 3e persoon aanzicht aan/uit
fly vliegen
walk lopen
ghost loop door muren
iamwarren EMP field aanzetten
allskillpoints all skill points
allskills je hebt alles geleerd
allweapons alle wapens
allammo volle minutie vooraad
allaugs alle basic augmentations
tantalus vernietigt huidig doelwit
opensesame opent gesloten deur
legend geheim menu
allhealth volle health meter
allenergy volle energy meter
allcredits 10000 credits
allimages alle plaatjes
fov ## field of view, de standaard is 90, 130 is aanbevolen
 

Oke, je moet eerst de cheatmode activeren, maar om bij elk level die hele regel in te voeren kan het ook sneller, aan jou de keus:
Open weer het bestand User.ini die in de map \DeusEx\Systeem\ staat.
Ga naar die letter waar je net "=Talk" hebt achter gezet en verander dit in deze regel: "set DeusEx.JCDentonMale bCheatsEnabled True" (zonder " "). Ook hier moet je dat 2x invullen. Kijk hiervoor verder in het bestand (zie bijna onderaan waar de letters bijv. "T" nog een keer staat). Sla het bestand op. Tijdens het spel hoef je bijv. dan alleen de letter "T" (of de letter van jouw keuze) in te drukken om de cheatmode te activeren. Druk dan op "Y" (dit is teamchat), haal "Team Say" helemaal weg en voer dan de codes in die jij wilt.

Dan nog even dit: als je de code voor 'alle wapens' ingevoerd hebt komen al die wapens voor je op de grond te liggen, deze kun je oppakken, maar lang niet alles (een scherm bovenin verteld jou dat wel), want dan is je inventory vol. Gooi een wapen met (standaard ingesteld toets) "Tab" weg en pak dan het wapen van je keuze.

Mocht je de code 'invisible' willen gebruiken denk dan even hier om:
Zodra je ontzichtbaar bent is het (soms) handig, maar zodra je een wapen in je handen hebt waarmee je kunt schieten (dus geen zwaard ect.) en je schiet, dan keer je weer terug als zichtbaar persoon.


Advertentie


Gameinfo Deus Ex

PC review van Deus Ex

Lees ook de PC review van Deus Ex »

PC demo Deus Ex

Download de demo van Deus Ex »

PC demo Deus Ex Mission #2

Download de demo van Deus Ex Mission #2 »

Reacties, cheats of tips

« vorige 1 2
3
volgende »

 Gepost door Teletubbies op 21 februari, 2005 om 10:10
Duke Nukem

417 posts
Dit spel is een echte classic een toppertje van zijn tijd en nu voor eigenaars van iets minderre computers.

 Gepost door arenator op 25 maart, 2005 om 20:13

Prince of Persia

103 posts
ja maar niet meer leuk als je codes gebruikt eigenlijk

 Gepost door NoFearz_1 op 09 juni, 2005 om 15:33

Sub Zero

331 posts
de garpics zijn wat minder en soms bij mij als ik cheats gebruik dan moet iemand praten maar negeert en dan kom ik in de war ik ben bij zon ruimte waar jock heli is op gesloten en moet iets openen en dat hebbie ik gedaan en ik moest terug en dan zegt hij niks eerder zij hij dat die de murr ging kapotschieten en deed hij niks en nu ging ik met de cheats dat je een ghost werd door de muur en saven en weer loaden en toen kon ik verder weer normaal maar tis wel vaker gebeurd dat ze niet praten zoals in de apartement dat ik broer meot helpen omdat hij in de prob zit maar ik kwam toch weer verder kweenie hoe maar wel anders dan moest. kan iemand mij helpen waarom dit zo is? khoop dat ik duidelijk ben geweest stefan

 Gepost door VBR-dagor op 05 juli, 2005 om 14:25
n00b

2 posts
ik eb juist da spel en ik zit nu in level 2(onder grond) ma ik zit vast ik zit onder de grond en ik weet nie wa ik moe doen °_°' kan iemand mij een paar tips geve

 Gepost door Gold_Thunder op 05 juli, 2005 om 17:10

GN "Goldie"

3481 posts
Yo weet iemand wat voor een spel dit is

 Gepost door NoFearz_1 op 11 juli, 2005 om 11:46

Sub Zero

331 posts
o je bedoelt in die kasteel nouw je ziet een luik waar de jongetje staat en vraagt om eten daar in dat kleine huisje in dat kasteel zit ee luik in de grond je loopt erin en dan zijn er een deur je kan rechtdoor maar dat is eigenlijk flauwekul je moet dan direct naar rechts als het goed is ben je net een mannetje tegengekomen en knal hem neer nou we gaan weer verder je ging direct naar rechts en daar staat iets groen wat licht afgeeft en dan tegenaan lopen en dan zeggen ze eits en moet je weer terug naar anavarre en dan moet je naarv de metro als het goed is maar daar heb ik een cheat gebruikt want zonder lukt het niet want daar zijn bommen je kan dan beter onzichtbaarheid gebruiken dan wordt je ook niet door de lasers gezien en al die mannetjes die daar lopen moet je ook neerklanllen ze zien je niet want je ben tonzichtbaar je moet dan die hostages bevrijden en asl alle vijanden daar dood zijn zeggen de hostages iets en moet je de metrotrein in en level voltooid simpel als het niet lukt lees dan dit niet ff goed door. het is een schietspel en dan moet je de wereld bevrijden maar tis wel een rare spel dan hoor je in een groep en heb je een vijand en ben je in een keer de viand maar ik ben nu in hong kong en moet iemand vinden in luminous pad maar nog nooit gevonden

 Gepost door gallice1 op 26 januari, 2007 om 15:28
n00b

4 posts
wie wil mij helpen, ik weet niet hoe je dei cheats moet in vullen, als ik t indruk en 'say'weg haal en dan set JCDentonMale bCheatsEnabled True in vul komt er te staan unrecognize..... wie wil mij helpen

 Gepost door alideman op 28 februari, 2007 om 11:27
n00b

1 posts
wie kan mij stap voor stap uitleggen hoe ik die cheats moet gebruiken mail mij maar alideman_@hotmail.com

 Gepost door Golden Tears op 15 mei, 2007 om 14:09

Prince of Persia

122 posts
Doe nou niet zo moeilijk, kijk even bovenaan onder Deux Ex daar staat stap voor stap uitgelegt hoe je dat moet doen, dus volgende keer ff wat beter kijken.

CheatNOW.nl © 2017-2018, is een product van Desert Productions