CheatNOW.nl
CheatNOW.nl Cheats
HOME WORD LID FORUM START BOOKMARK FAQ CONTACT ADVERTEREN

Cheats zoeken

Zoek je een cheat, trainer, hint of tip?
Titel van spel:
Platform:

Nieuwste 10 cheats

Populaire cheats

Laatste reacties

16/04Euro Truck Simulator door berrypc
22/03Euro Truck Simulator door thijsbom111
01/03Pokémon Ruby/Sapphire/Emerald door FALLOUT
17/02Pokémon Ruby/Sapphire/Emerald door pokemaster1
17/02Pokémon Emerald door pokemaster1
13/02Runescape door ALI456
13/02Need for Speed: Underground 2 door FALLOUT
11/02GTA: Grand Theft Auto: San Andreas door FALLOUT
07/12Need for Speed: Underground 2 door Pack Leader
26/11GTA: Grand Theft Auto: San Andreas door Someonet2know

CheatNOW cheat index


Kies hier de beginletter van de cheat codes, trainer, hint of tip:
ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ0123...

The Bard's Tale

PC Hints en tips voor The Bard's Tale

PLATFORM: PC
TOEGEVOEGD DOOR: Jens Olsthoorn
REACTIES: 3

Bonussen:
Schenk de priesters 100 zilver, beide in de steden en in de wildernis om verschillende bonussen te krijgen zoals filmpjes, kunstwerken en liedjes

Gebruik de volgende truc om de bonussen gemakkelijk te krijgen. Sla het spel op nadat je minstens 2000 zilverstukken hebt. Vind een priester en geef hem als een geschenk 100 zilverstukken. Blijf 100 zilverstukken schenken totdat al je zilver op is. Pauzeer dan het spel en selecteer de ‘Exit To Main Menu’ optie zonder je spel op te slaan. Antwoord ‘Yes’ wanneer je gewaarschuwd wordt dat je niet-opgeslaagde spel verloren zal gaan. Wanneer je op het titelscherm bent, druk op het ‘Extras’ menu om de beschikbare bonussen te bekijken. Sluit dat menu en laad je voorafgaande, opgeslaagde spel. Sla het spel meteen weer op. Je zal nog steeds je zilver hebben én de bonussen zijn beschikbaar.

Er is geen gemakkelijkere manier om alle bonussen te krijgen. Je moet normaal gesproken een grote hoeveelheid geschenken doen, om op de op de lijst geplaatste bonus te krijgen. De aangeduide nummers zijn het aantal grote geschenken die moeten gedaan worden met de bijbehorende bonus die je krijgt. Let op: Wanneer je het spel opslaat en het spel verlaat, moet je elke gift weer opnieuw doen om dezelfde hoeveelheid bonussen te krijgen als wanneer je het spel opsloeg.

1: Film: Introductie
2: Lied: Beer, Beer,: Beer
4: Kunstgalerij1
6: Kunstgalerij 2
10: Film: Bard's Tale Logo
15: Lied: Bad Luck - Ogan
20: Kunstgalerij 3
25: Lied: Bad Luck - Wolves
30: Kunstgalerij 4
35: Lied: Bad Luck - Minion
40: Film: InXile Logo
45: Kunstgalerij 5
50: Lied: Bad Luck - Jail
60: Kunstgalerij 6
70: Kunstgalerij 7
80: Lied: Tale of the Nukelavee
100: Lied: Here's to the Bard
120: Kunstgalerij 8
140: Kunstgalerij 9
160: Lied: You're a Fooling One
180: Kunstgalerij 10
200: Lied: Bad Luck - Lava Life
220: Lied: Bad Luck - Lava: Death
220: Lied: Bad Luck - Bard
260: Kunstgalerij 11
500: Film: Eind 2
600: Film: Eind 1
700: Film: Eind 3

Gemakkelijke kills:
Nadat je de reuze rat (giant rat) hebt gedood vroeg in het spel, ga door Houton Village en vindt de puppy in het middelste gedeelte van het dorp. Antwoordt aardig en de puppy zal je volgen. Tijdens je reis zal de hond de vijand afleiden, dus je kan makkelijker kills maken.

Gemakkelijk geld verdienen:
Praat vroeg in het spel (zonder te cheaten), met de tonnenmaker die in één van de Broch’s zit. Dit is de Broch die ongeveer in het midden van de stad is. De naam van de plaats aan de onderkant van het spelersscherm wanneer je loopt zal "Boyd's Barrels" aangeven, aan de westkant van Houton. Nadat je met hem gepraat hebt, ga naar buiten. Ga naar de rechterkant van zijn Broch en begin de tonnen naast zijn woonhuis (ze zijn onder zijn zonnetentl) te vernietigen. Hij zal uit zijn woonhuis komen en met je gaan praten. Geef hem aardige antwoorden. Hij zal je de "Barrel Maker - Break lots of Barrels" quest laten doen. Na dit gedaan te hebben, elke keer dat je een ton ziet, zorg ervoor dat je de ton breekt in kleine stukjes. Ga dan in The Drunken Rat bar en sloop alle tonnen op de bovenste verdieping. Dit is de verdieping waar je op komt als je door de voordeur loopt. Er zijn acht tonnen die je kan slopen met je vuisten of een zwaard en drie achter de zingende dronken die je niet kan vernietigen totdat je een boog hebt gekocht in de winkel. Dit zorgt voor een totaal voor elf tonnen. Ga dan naar de beneden via de trap in de achterste kamer van de bar. Je zal nog eens elf tonnen vinden om te slopen. Nadat je ze hebt vernietigd, ga naar buiten door de voordeur van de bar. Ga dan terug en begin de tonnen opnieuw te rammen. Nadat je heel veel tonnen hebt gesloopt (rond de 100), ga naar de man van wie je de quest moest doen. Hij staat naast zijn zonnetent, waar je zijn tonnen hebt gesloopt. Hij zal je 500 zilver geven. Bij dit te doen, kan je zoveel geld verdienen als je zou willen hebben vroeg in het spel. Tip: Probeer een Longbow te kopen om de tonnen achter de drie zingende dronken kapot te maken.

Wanneer je eenmaal Fairyhaunt Woods kan binnenlopen, praat met de jager. Hij zal je vertellen dat het bos vol zit met ‘grouse’. Koop een boog, schiet een keertje en praat opnieuw tegen de jager. Hij zal zeggen dat hij wat grond vol met diefstal beheerd (eigenlijk gewoon ‘grouse’). Als je een hond hebt kan je makkelijker de ‘grouse’ opsporen. Dit is een langzame, maar simpele manier om geld te verdienen.

Afwisselende verhaallijn:
Wanneer de puppy’s op je feestje komen, wordt de verhaallijn wat veranderd. Bijvoorbeeld wanneer je The Pet ziet zal hij je hond verpletteren, hem doden. Later, wanneer je rent in het doodshoofd in de kerker, zegt het dat iemand uit je verleden je opnieuw wilt zien en jouw dode hond terug wilt brengen naar je feestje.

Laatste keuze:
Als je de laatste keus kan maken, kan je iedereen bijeenroepen en hun advies vragen, totdat ze niet meer praten (dan zegt de Bard alleen ‘Right’).

The Highlander opdracht:
Praat met de omroeper in The Tup Pub in West Dounby en ga akkoord om in de talentenshow te zijn. Je zal de Boots of "Quickening" krijgen als beloning. Lees over deze laarzen in het menu om te leren dat ze zijn gemaakt voor de Highland strijder Connor McLaihd. Dit is een opdracht van Connor McLaihd van de Highlander films. Alle andere snelle laarzen zijn verloren en de superster zegt dat er alleen nog ‘één paar’ moet zijn.

Little Red Riding Hood opdracht:
Soms wanneer je een wolf doodt, zal je een rode kap of een picknickmand krijgen.

Star Wars opdracht:
Wanneer je kiest om snauwend tegenover oudste te zijn nadat je Silkbeard verslagen hebt zal hij zeggen ‘May the queen of the Sith take you.’

You Got Served opdracht:
The Knight zal tijdens zijn bijeenroeping zeggen: ‘Thou hast been served.’ In de kelder van het Scotsman’s kasteel, zullen een groep zombies een breakdance wedstrijd houden met een groep skeletten. Wanneer de skeletten winnen, zegt de baas: ‘You got served’, waarop de Bard antwoordt: ‘What the hell?!’
Advertentie


Reacties, cheats of tips

« vorige
1
volgende »

 Gepost door oakfield op 18 juni, 2005 om 18:42
Pacman

74 posts
ik haat het spel het is erg dom niet kopen heel dom en slegt gemaak en

 Gepost door Mextor op 20 juni, 2005 om 13:47

GN "Abnormaal"

4456 posts
Dat is jou mening. Is dit een soort Stronghold ofzo? Of lijkt het meer op WoW? Aan de screens te zien lijkt het meer op WoW...

 Gepost door StoneSour op 17 juli, 2006 om 11:51

n00b

6 posts
Dit is gewoon een hack&slash spel wel met humor,alleen het is wel een kort spel is deed ongeveer 18 uur over om dit spel uit te spelen maar het wel zeker het spelen waard

CheatNOW.nl © 2017-2018, is een product van Desert Productions