CheatNOW.nl
CheatNOW.nl Cheats
HOME WORD LID FORUM START BOOKMARK FAQ CONTACT ADVERTEREN

Cheats zoeken

Zoek je een cheat, trainer, hint of tip?
Titel van spel:
Platform:

Nieuwste 10 cheats

Populaire cheats

Laatste reacties

16/04Euro Truck Simulator door berrypc
22/03Euro Truck Simulator door thijsbom111
01/03Pokémon Ruby/Sapphire/Emerald door FALLOUT
17/02Pokémon Ruby/Sapphire/Emerald door pokemaster1
17/02Pokémon Emerald door pokemaster1
13/02Runescape door ALI456
13/02Need for Speed: Underground 2 door FALLOUT
11/02GTA: Grand Theft Auto: San Andreas door FALLOUT
07/12Need for Speed: Underground 2 door Pack Leader
26/11GTA: Grand Theft Auto: San Andreas door Someonet2know

CheatNOW cheat index


Kies hier de beginletter van de cheat codes, trainer, hint of tip:
ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ0123...

Emergency 4

PC Walkthrough voor Emergency 4

PLATFORM: PC
TOEGEVOEGD DOOR: Tom Kauwenberg
REACTIES: 93

Opdracht 01: Instorting bij een bouwwerf!

Verzend je eenheden naar de scène (voor de kerk). Het stijger stel is onstabiel en het puin zal naar beneden vallen aan de linkerkant na een tijdje. Als je twee brandweermannen de twee personen daar laat weg halen kunnen die niet worden verwond door naar beneden valend puin. Rust één van de brandweerlieden met een slang uit en verbind het met de nabijgelegen brandpaal, zodat bent je het vuurtje in het vat kan blussen, en er geen brand gevaar meer is na het instorten van het stijger stel. Gebruik de andere brandweerman om de plank van één van de slachtoffers op te pakken. Laat de artsen de verwonde mensen stabeliseren en transporteer ze weg. Missie geslaagd!

Geadviseerde eenheden:

- 1 materiaalvoertuig met 2 standaard brandweermannen
- 2 ziekenwagensOpdracht 02: Brand bij een Auto Garage!

Stuur je pompwagen naar de plek waar stapels brandende banden zijn; rust 3-4 standaardbrandweerlieden met slangen (Je kunt de slangen aan de pompwagen vast zetten!) uit en begin de branden te blussen. Rust één van de brandweermannen met ademhalingstoestel met een bijl uit. Ga het gebouw in en sla de deur in, om twee gewonde personen mee te nemen naar buiten. Laat de twee gewonden buiten zakken en laat ze verzorgen met artsen. Er is nog een gewonde bij de forklift, waar ook de brandende banden stapels zijn. Verzorg hem. Rust 2-3 brandweerlieden met ademhalingstoestel met poederblussers uit en gebruik hen om de branden in het gebouw te blussen. Als je niet snel genoeg bent, zullen de branden de gasflessen laten ontploffen. In dit geval, moet je deze weghalen voordat ze oververhit raken en exploderen! Als je alle branden hebt geblust moet je de gewonde mensen opnemen en naar het ziekenhuis brengen, om de missie te voltooien.

Geadviseerde eenheden:

- 3 ziekenwagens
- 1 pompwagen met 3 standaard brandweermannen +3 brandweermannen met ademhalingstoestelOpdracht 03: Geheime drugs dealer!

Er is een drugs handelaar gesignaleerd. Deze opdracht kan op een aantal manieren worden voltooid. Hier zijn sommige alternatieven:

- Wegversperringen om alle vlucht routes te blokeren (gepantserd voertuig vereist)

- Alle personen evacueren en ga van binnen de bank blokeren voor de dealers
aankomen (geen gijzelaars - geen arrestatie)

- Gooi, vlak voor de dealers de bank willen bestormen, een blinden granaat voor hun (gepantserd voertuig vereist)

- Gebruik een sleepwagen om het vluchtvoertuig van de dealers weg te slepen.

Een snelle beschrijving volgt voor het vijfde alternatief. Aan het begin van de missie, plaats de 2 politie agenten buiten het rood-gemarkeerde gebied.

Als de handelaars zijn aangekomen:

Plaats alle Geadviseerde eenheden in het park, waar de dealers aan komen. Na vier minuten komen de dealers er aan. Als de dealers gaan onderhandelen, komt er onverwacht een helicopter van het Journaal aan, en verookzaakt paniek tussen de dealers. Dan willen ze weg rijden in de vlucht auto, maar deze is al weg getakeld door jou. Als ze weg rennen moet je een blinden granaat voor hun gooien, en een psycholoog naar hun sturen; zij zullen eisen dat je al je eenheden uit het gebeid moet verwijderen (d.w.z. buiten het rood-gemarkeerde gedeelte). Doe dit, maar verzorg eerst de inelkaar geslagen politie agent. Als je de agent afvoert, komen de handelaars in actie. Zij worden verward aangezien hun vluchtauto is weg gehaald. Je kunt nu makkelijk de verwarde dealers arresteren en in de politie panzer wagen stoppen. Stuur de politie panzer wagen nu naar de basis en de ambulance (met de agent erin) ook. Stuur de takelwagen met de vluchtauto weg en de missie is vooltoid.

Geadviseerde eenheden:

- 1 Politie panzer met 1 psycholoog
- 1 Politie panzer met 2 agenten
- 1 Takelwagen
- 1 AmbulanceOpdracht 04: Monstertruck Crash!

In deze missie heb je slechts 4 gewonde mensen in het begin, maar als je niet snel bent worden dat er steeds meer. In elke Monstertruck zit 1 gewonde opgesloten; rust een brandweerman met metaalsnijders uit om de opgeslotenen te bevrijden. Twee toeschouwers zijn gewond, één zit vast onder een auto band. Gebruik de mobile kraan om de band op te tillen. Het is het beste idee als je je ambulace arsten en ziekendragers naar een veilige plek brengt, ten noorden van de arena, en de vier slachtoffers met brandweerlieden daar naar toe te brengen. Breng met branweermannen de toeschouwers weg om meer gewonden te vermijden. Zorg ervoor dat al je eenheden uit de buurt van de rijdende Monstertruck blijft, omdat na een tijdje de rijdende Monstertruck ontploft. Gebruik brandweermannen, uitgerust met slangen, om de Truck te blussen. Blus alle branden en haal alle toeschouwers uit de arena – Missie Geslaagd!

Geadviseerde eenheden:

- 1 materiaalvoertuig met 3 brandweermannen
- 1 pompwagen met 4 brandweermannen
- 4 Ambulances
- 1 Mobile hijskraanOpdracht 05: Instorting van een wegbrug!

In het begin zijn er twee mensen in het water, stuur onmiddelijk een motorboot naar hen om hen te redden! Ten zuiden van de brug kan de boot in. Stuur ook een Mobiel ponton brug voertuig naar het noorden van de brug, om een brug aan te leggen. Omdat je niet aan de overkant kan komen, moet je een trauma helicopter gebruiken. Op de oostenlijke helft van de brug zijn twee auto’s met daarin een gewonde opgesloten; rust een brandweerman met een metaalsnijder uit om de gewonde bestuurders te redden. Zet bij de oever een materiaalwagen neer met een duiker. Onderwater liggen 2 auto’s, en laat de duiker deze markeren. Haal deze uit het water, zet ze op de brug, en laat een brandweerman met metaalsnijders ze openmaken en de gewonde verzorgen met artsen. Ga met een branweerman in de motorboot, en vaar deze nu naar het vrachtschip. Op het schip zijn 3 gewonden. Doe deze in de motorboot en vaar naar de oever. Laat de gewonde uitstappen en verzorg hun met artsen. Na een tijdje zal de brug verder instorten, en zullen 2 auto’s (met gewonden erin) in het water vallen. Doe nu het zelfde als met de eerste 2 auto’s. Er zijn twee extra auto's aan de het wester helft van de brug. Snijd ze open en verzorg de gewonden. Breng alle gewonden naar de basis om de missie te beëindigen.

Geadviseerde eenheden:

- 1 Mobiel Ponton Brug Voertuig
- 1 Motorboot
- 1 Materiaalvoertuig met 2 brandweermannen & 1 duiker
- 2 Trauma helicopters
- 15 Ambulances
- 1 Mobile hijskraanOpdracht 06: Een bom explodeert op de conferentie!

Stuur direct een pompwagen naar het noorden van de scène, waar andere noorderlijke gebouwen ook dreigen in brand te vliegen. Rust 4 brandweermannen uit met slangen en blus de struiken. Let er op dat je je brandweermannen niet in de buurt van de purpere bestel wagen komen, omdat hier de terroristen in zitten. Er ligt een gewonde oder een omgevallen boom, en haal de boom weg met een mobile kraan. In twee zwarte limousines zitten gewonden opgesloten. Bevrijd deze met redscharen. Zodra je de branweer mannen alle branden in het noorden hebt laten blussen, kunnen ze terug naar de basis. De bedoeling is dat de branden niet uit de controle raken, en niet meer kunnen worden geblust. Er zijn binnen in het gebouw 4 gewonden. 3 kunnen worden bevrijd met branweermannen, maar 1 ligt onder een groot brokstuk dat enkel met een mobile kraan kan worden opgetild. Een vijfde gewonde ligt buiten. Er zijn ook 2 gewonden op de bovenste verdieping van het gebouw. Zij moeten worden opgehaals door een Ladder wagen. Verzorg alle gewonden, of gebruik de “parkeer-methode”. Na een tijdje, zullen de terroristen proberen te ontsnappen. Gebruik een wegversperring om hun bestelwagen tegen te houden; als de bestel auto tot stilstand is gekomen, stappen de terroristen uit. Gebruik de Shooters om de terroristen te arresteren, alleen je mag niet schieten! Pas als de terroristen agressief worden, mag je de terroristen neer schieten. Breng alle gewonden naar het ziekenhuis, blus alle branden, en je missie is voltooid

Geadviseerde eenheden:

- 2 pompwagens met elk 4 brandweermannen
- 1 ladder wagen met 2 brandweermannen
- 1 materiaalvoertuig met 3 brandweermannen
- 1 Mobile hijskraan
- 10 ambulances
- 1 busje met 4 schuttersOpdracht 07: Een hacker veroorzaakt electrische uitval in de stad!

In deze opdracht moet je meerdere ongelukken op verschillende plaatsen verhelpen. Wanneer de opdracht begint, zijn er slechts twee ongelukken: een ketting botsing op het noorderlijke kruispunt, en een enkele auto die een lantaarnpaal heeft aangereden in het zuiden. Stuur 2 ambulaces en 1 sleepwagen naar het zuiderlijke ongeval; 6 ambulaces en 6 sleepwagens naar het noorderlijke ongeluk. Stuur een uitrustings wagen met 3 branweermannen naar het noorden, rust 2 brandweermannen uit met metaalsnijders en sijd de auto’s open. Rust 1 brandweerman uit met een poederblusser om de omgevallen vrachtwagen te koelen. In de vrachtwagen zit 1 gewonde persoon, bevrijd hem ook met de metaalsnijder. Daarna moet je de 2 gewonden in de auto van het zuiderlijke ongeval redden met de metaalsnijders. Als je last van het donker hebt, kan je een uitrustings wagen de opdracht geven een licht toestel in te schakelen. Zet alle kappote auto’s op de sleepwagen en breng alle gewonden met ambulances naar de basis. Na vijf minuten storten er twee liften neer in het hotels gebouw. Er zijn hier 5 ambulances voor nodig. Later in de opdracht, zal er een zware brand zijn die in het oostendeel uitbreekt van de kaart; verzend 2 pompwagens met elk 4 brandweermannen en een uitrustingswagen naar het brandende gebouw. Rust alle brandweermannen met slangen uit, en laat ze het gebouw blussen. Als dat is gedaan, breng je een politie bus met shooters naar het huisje met een grote sataliet op het dak. Hier is de hacker. Arresteer hem, breng hem naar de basis, stuur alle andere eenheden ook naar de basis en de missie is voltooid.

Geadviseerde eenheden:

- 1 Materiaalvoertuig met 3 brandweermannen
- 7 Takelwagens
- 10 Ambulances
- 2 pompwagens met elk 4 brandweermannen
- 1 politie busje met 2 shootersOpdracht 08: Overstroming na damdoorbraak!
Stuur een TEC helicopter naar de watersluis. Bouw een ponton brug om je reddingswerkers naar de andere kant van het kanaal te sturen. Dan krijg je een filmpje te zien hoe een drijvende treinwagon een gebouw vernield. In de wagon zitten 4 gewonden, in het gebouw 1. Bevrijd de mensen uit de wagon door er een duiker met een reddingsschaar naar toe te sturen. Achter de ingestorte brug hangen 3 mensen aan de bovenste stukken van lantaarnpalen. Breng alle gewonden naar de kust waar de artsen staan te wachten. Verzorg ze, greng ze naar het ziekenhuis en missie voltooid!

Geadviseerde eenheden:

- 1 Mobiel pontonbrug voertuig
- 1 TEC heli met een ingenieur
- 1 Flatbed transporter met een motorboot
- 1 Materiaalvoertuig met 3 duikers
- 7 AmbulancesOpdracht 09: Meerdere Drugsdealers moeten worden gëarresteerd!

Als je snel bent, is deze opdracht niet zo moeilijk. Je moet 5 Drugs Dealers arresteren binnen 5 minuten.(PAS OP: Laat je eenheden niet over de rood-gemarkeerde lijn rijden, dan is de missie mislukt.) Plaats je eenheden:

5x 1 politie auto voor elke Drugs Dealer.
1 Pompwagen + 1 Blustankwagen bij de oostelijke ingang van het park.
1 Pompwagen + 1 Blustankwagen bij de westelijke ingang van het park.

De Dealer in het noorden is het gevaarlijkst aangezien hij granaten werpt, waardoor nabijgelegen gebouwen in brand komen te staan. Zet de politiewagen bij de noorderlijke dealer iets verderweg zodat hij geen granaat kan werpen naar de auto. Als je het gemarkeerde gebied betreed moet je zo snel mogelijk alle 4 de handelaren in het park rresteren.(PAS OP: De Dealers in het park schieten op je met Pistolen.) Arresteer ze van achteren zodat de agenten niet worden verwond. Waneer je ze vat hebt geef je de agent de opdracht “Vuurwapen Afnemen” bij de Dealer. Als er branden zijn gesticht moet je deze blussen met de Blustankwagens.(NOTA: Gebruik geen schutters om de dealers te kunnen arresteren. Dan is de missie mislukt.) Er mogen geen gewonden/doden vallen. Als er geen gewonden/doden zijn, alle branden zijn geblust en alle Drugs Dealers hebt ge-arresteerd kan je naar het volgende level.

Geadviseerde eenheden:

- 5 Gepanserde Politie Wagen met elk 1 politie agent
- 2 Pompwagens met beide 4 brandweermannen
- 2 Blustankwagens met beide 3 branweermannen

De andere levels zullen volgen, Met dank aan: Emergency 4
Advertentie


Reacties, cheats of tips

« vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9
10
volgende »

 Gepost door gamer113 op 06 mei, 2009 om 11:25
n00b

15 posts
of is de 3 beter waar is het meeste swat politie en brandweer taken ? srry voor het zagen he

 Gepost door gamer113 op 06 mei, 2009 om 11:49
n00b

15 posts
waar moet je downloads doen ???????

 Gepost door vlekkie op 31 oktober, 2009 om 11:12

GN "Commander"

1021 posts
Als je deze game heb dan kan je mods downloaden. Je hebt heel veel mods die maken mensen en kan je dan spelen ze maken ze tegenwoordig super mooi de tip is even dat je emergency 4 in google tikt en naar de forum gaat van emergency4 daar kan je alles te weten komen hoe en wat je moet doen om die mods te downloaden die mods downloaden zijn legaal!!! Alleen de game moet je wel kopen. Veel succes!!

CheatNOW.nl © 2017-2018, is een product van Desert Productions