CheatNOW.nl
CheatNOW.nl Cheats
HOME WORD LID FORUM START BOOKMARK FAQ CONTACT ADVERTEREN

Cheats zoeken

Zoek je een cheat, trainer, hint of tip?
Titel van spel:
Platform:

Nieuwste 10 cheats

Populaire cheats

Laatste reacties

16/04Euro Truck Simulator door berrypc
22/03Euro Truck Simulator door thijsbom111
01/03Pokémon Ruby/Sapphire/Emerald door FALLOUT
17/02Pokémon Ruby/Sapphire/Emerald door pokemaster1
17/02Pokémon Emerald door pokemaster1
13/02Runescape door ALI456
13/02Need for Speed: Underground 2 door FALLOUT
11/02GTA: Grand Theft Auto: San Andreas door FALLOUT
07/12Need for Speed: Underground 2 door Pack Leader
26/11GTA: Grand Theft Auto: San Andreas door Someonet2know

CheatNOW cheat index


Kies hier de beginletter van de cheat codes, trainer, hint of tip:
ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ0123...

Emergency 2

PC Walkthrough voor Emergency 2

PLATFORM: PC
TOEGEVOEGD DOOR: Tom Kauwenberg
REACTIES: 153

Missie1 (Treinongeluk)
Stuur eerst een brandweer wagen met equipement tesamen met 2 ambulances. Vergeet niet om een mannetje mee te sturen in de wagens. Schakel eerst de trein signaal op rood, die zit een paar meter van de trein af. Daarna geef je de brandweerman een metaal snijder en laat je hem de auto openen. Nu kan je de gewonde bestuurder afvoeren. Nu kan je ook de machinist die aan de kant ligt afvoeren. Nu geef je de brandweerman een motorzaag en laat je hem de boom voor de auto omzagen. Nu kan je met de sleepwagen de auto bergen. Stuur nu alle eenheden weer terug naar de basis en de missie is voltooid.

Missie 2 (Soldaat bedreigt familie)
Stuur een politie heli met een psychiater en een politieman naar de plek des onheil. Vraag met de psychiater aan de soldaat wat hij wil. Simpel erop klikken met de psych. Vlieg nu met de heli en de politieman naar een eilandje aan de bovenkant van de kaart en laat hem een vrouw ondervragen die aan het zwembad staat. Deze vertelt dat de vrouw die ze zoeken op een Jacht zit op zee. Onder het eiland iets naar links, beveel ze met de heli om aan land te gaan. Laat de vrouw aan land komen, arresteer haar en neem haar mee naar haar man. En weer is de missie voltooid!

Missie 3 (Bank overval)
Stuur een pantserwagen met een psychiater, een shooter en 3 agenten erop los. Stuur de psych. Naar de bank en breng de anderen naar de autogarage die zuid/westen ligt. Geef de schutter een traangas granaat uit de pantserwagen. Parkeer nu een vluchtwagen die naast de pantser staat op het eenhedenpark voor de deur van de bank. De overvallers zullen de auto niet gebruiken, maar vluchten door een tunnel tot aan de garage. Gooi de granaat op ze en arresteer ze. Stuur iedereen weer terug naar de basis en je missie is voltooid.

Missie 4 (Ravage op de autobaan)
Stuur als eerste een politiewagen met twee agenten, daarna een vol bezette brandweerwagen met equipement en een blus wagen. Stuur ook gelijk een aantal volle ambulances. Schakel eerst met de agent de autobaan snelheid lager. (er zit een kastje aan de onderkant rechts naast de autobaan) Daarna stel je een agent op voor de weg naar de parkeerplaats en geeft hem het omleidingsteken, de auto's zullen dan verder rijden. Alleen de auto's direct na het ongeluk kunnen niet verder rijden. Blus de brand met je bluswagen, gelijktijdig red je de gewonde mensen op straat en knip je met een brandweerman die uit de equipement wagen een tang haalt de auto open. Check voor de zekerheid even alle auto's. Vergeet niet de gewonde man die iets verder bovenin aan de rand van de autobaan ligt. Wanner je alle mensen gered hebt en alle branden hebt geblust dan sleep je de wrakken nog even af en stuur je iedereen weer naar huis. Deze missie is dan voltooid.

Missie 5 (Oliepijp explodeert)
Stuur een heli met een arts en verplegers, daarbij ook 4-5 tank bluswagens (F107) en een brug opbouw wagen (F113). Red als eerste de lasser die dicht bij het vuur ligt, pak hem op met de heli en leg hem op een veilige plaats weer af en behandel hem en breng hem naar de basis. 2 tankwagens naar rechts sturen, zij moeten de branden daar blussen zodat de tanks daar niet ontploffen. De andere 2 of 3 naar de andere kant van de pipeline sturen en laat ook hen daar blussen. Laat aan het begin 1 brandweerman uitstappen om de pipeline uit te zetten (een klein huisje aan het begin) |Ga met de blusauto's niet te dicht bij, anders ontploffen ze. Steeds als er een brandje uit is dan ruk je verder op naar boven. Stuur nu ook een equipmentwagen naar de plek, laat een brandweerman uitstappen en pak een zaag, die moet nog een boom omzagen zodat de brugwagen een brug kan maken naar de overkant. (Zodra de wagen op de site is zie je een bruin rondje op je radar waar je de brug moet maken)Daar rijd je dan met een bluswagen overheen en blus je ook die kant. Wanneer alle branden geblust zijn en alle gewonden verzorgt dan heb je de missie voltooid.

Missie 6 (Gasexplosie bij de Politie)
Stuur als eerste een heli met agent om de gevlogen arrestant te pakken (hij heeft een oranje overall aan) Nu rijd je twee grote bluswagens(F105) naar de site en laat ze het vuur blussen. BELANGRIJK: voor je daarmee begint moet je de gaskraan met een brandweerman uitzetten, die vind je links naast de speelplaats. Stuur nu nog een kleine bluswagen en een equipement wagen(F10 naar de site. De kleine bluswagen(F104) laat je achter de gebouwen de bomen blussen. De mannen uit de equipement wagen geef je een slang en die laat je ook de bomen blussen, ze kunnen de slangen aansluiten aan de kant van de straat. Sleep de twee parkerende auto's weg voordat ze exploderen. Help alle gewonden en breng ze naar de basis. Met een ladderwagen(F106) kun je de gewonde van de tweede etage halen en naar beneden brengen. Zodra alle gewonden terug naar de basis zijn is de missie voltooid.

Missie 7 (Proefdieren -apen- ontsnapt)
Stuur als eerste 2 NBC(F109) wagens met volle bezetting (let op: wel alleen nbc mannen als bezetting), stuur ook een equipmentwagen(F10 naar de site. Laat de nbc mannen zo snel mogelijk alle mensen die een driehoek boven hun hoofd hebben hangen pakken en ze ver van de niet zieke mensen vandaan houden. Wees er snel bij! Neem nu een politiewagen met 3 agenten en ga naar het centrum, naar de groentemarkt en laat ze alle drie bananen pakken. Ondertussen moet je ook twee sleepwagens naar het laboratorium sturen. Stuur de agenten met de bananen ook naar het laboratorium en leg de bananen in de kooien die er klaar staan. Laad nu een kooi op een sleepwagen en breng hem naar de eerste aap die op een speelplaats rechts over het water van het laboratorium staat. Stuur ook de politie mee, want die moeten de kooi sluiten. Stuur ook een ambulance naar die speelplaats, want daar ligt een gewonde. Zo gauw de aap in de kooi zit sluit je met de agent de kooi en laad de kooi weer op de sleepwagen en brengt hem terug naar het lab. Laad de kooi weer af en de dokter onderzoekt de aap en probeert een serum voor de zieke mensen te maken. Ze hebben het ebolavirus. De tweede aap zit westelijk van het lab in een boom, met de equipcar (F10 kun je een brandweerman de bomen erom heel laten omzagen, dan plaats je de tweede kooi en dan zaag je de boom om waar de aap in zit. Wanneer hij weer in de kooi zit, sluit je die met de agent en breng je de kooi naar het lab. De derde aap is wat moeilijker, die zit op een rots in het water (onder links van het water) Met een heli kun je hem op de derde rots sturen. Met een brandweerman met een bijl kun je de boom links in het water losmaken. De aap springt via de boom op het land. Zorg dat je de kooi weer klaar hebt staan en een agent in de buurt om de kooi te sluiten. Breng nu heel snel de kooi naar het lab zodat het tegengif gemaakt kan worden. Je krijgt melding dat je de mensen kan behandelen. Ga met de zieke mensen de wagen in. als ze op de grond liggen zijn ze bijna dood, dan moet je snel zijn. Stuur dan ook een aantal ambulances naar de site om ze te behandelen. Wanneer iedereen gered is, is de missie voltooid. Vergeet niet de agent en de arts bij het lab en ook niet de man die bij de bushalte staat in het dorp onderin aan de straat.

Missie 8 ( GifGas Aanslag)
In deze missie draait alles om tijd, pak eerst de terrorist die wegloopt bij de aanslag plek(je herkent hem door het driehoekje boven zijn hoofd). Misschien is het nodig om hem te schieten met een shooter. Daarna moet je zo snel als mogelijk het gas uitzetten met een nbc man. Pak eerst de gewonden met nbc mannen en zet ze in de nbc wagens. Dan moet je ze helpen met artsen en afvoeren. Het beste kun je een mobiel ziekenhuis sturen. Ik zou het met twee nbc wagens doen met volle bezetting. Als de gewonden gedaan zijn pak je de andere mensen die staan te kijken. Pas wel op dat je ze oppakt met agenten en ze in bussen zet, anders lopen ze weer terug. Ga nu naar het parlement (grote gebouw bovenin) en probeer de vrachtwagen voor het gebouw niet weg te slepen, op dat moment komen ook daar een aantal terroristen uit. Gooi traangas en arresteer ze en zet ze ook in een wagen. Zet weer asap het gas uit en pak alle zieke mensen zo snel als mogelijk. Nu breng je de president die aan de andere kant van het vorige gebouw staat naar het parlement en laat hem daar weer uitstappen.Wanneer je alle terroristen, alle gewonden etc naar de basis hebt gebracht en de branden hebt geblust is de missie voltooid. Breng de vrachtwagens met het gas niet naar de basis anders ontploffen ze.

Missie 9 (Hoge SnelheidsTrein)
Blus alle branden met blus pantsers! Maak het hek met een brandweerman open die de toegang tot het vliegveld afsluit en koel het vliegtuig. Let op dat de branden niet uit breiden. Berg nu met een metaalcutter de mensen uit de wagons en stuur een arts en breng ze naar de basis. Helemaal links van de rails ligt nog een wagon die je met een kraan(F112) weg moet halen. In alle wagons liggen gewonden, haal ze eruit met metaalsnijders. Berg ook de gewonden uit het hoofdgebouw, eentje ligt onder een wagentje die kan je optillen met een brandweerman. Met poederblussers kunnen de brandweermannen het vuur binnen uit maken. Redt iedereen en breng ze naar de basis en de missie is voltooid.

Missie 10 (Autobaan ...)
Stel als eerste het waarschuwingssignaal op de autobaan in (ik heb het alleen niet kunnen vinden, kan iemand vertellen hoe en waar?) Blus alle branden en red alle mensen ook de mensen in de auto's. Breng alle gewonden en autowrakken naar de basis. Stel nu een politieheli met agenten ver weg van de brug op en wacht tot de idioot terug komt. Stuur verder alle eenheden naar de basis. De idioot gaat naar de tweede brug van boven en kijkt een keer naar beneden, dan loopt hij er weer af om een deksel te pakken en gaat terug. Zodra hij de deksel heeft moet je in actie komen en hem arresteren. Zorg wel dat je niet te dichtbij staat, anders komt hij niet. Bij mij heeft het zeker 10 minuten geduurd voor hij er was.

Missie 11 (Regeringsgebouw overnemen)
LET OP: de tank schiet! Rij al je politie eenheden om het parlement heen naar de linkerkant, je moet achterom. Laat je mannen uitstappen en stel je auto's op links onder aan de straat en aan het begin boven aan de straat achter het parlement. Nu kan de tank er namelijk niet langs. Zorg wel dat je de straten goed afsluit, anders kan hij aan de zijkant er langs. Je kan ook de brandweerwagens erbij gebruiken. Schiet nu op de vrachtwagen met tank die aan die linkerkant staat. Nu komt er een gat vrij in de omheining. Ga nu met de shooters naar binnen en let op, want er word gelijk op je geschoten. Schiet ze dood, ook die op je pad komen. Neem ook de sharpshooters mee en gebruik ze. Helemaal achter in de tweede kamer van links (van de horizontale rij) is de kamer waar je moet zijn, maar let op ook daar zitten weer twee terroristen, arresteer de generaal en de missie is voltooid.

Missie 12 (Rel in de gevangenis)
Direct in het begin van de missie vluchten er 3 gevangen, houd ze snel weer aan. 1 is nog te vinden voor de gevangenis, de tweede gaat westelijk naar een jachthut (waar ook een schutter met nog een voortvluchtige staat), de derde vlucht naar het oosten, die moet je snel pakken anders stapt hij in een auto. De derde komt voorbij een vierde die zich verstopt achter een boom. Zodra je met een heli erover vliegt laat hij zich zien en kun je hem pakken. De vijfde zit op een eilandje ten zuid westen ban de gevangenis in het water dus. Die kan je pakken dmv een motorboot (F117). Neem uiteraard ook politie mee om hem te kunnen pakken. Die op het eiland en die bij de hut kan je tussendoor doen, belangrijker is het nu om met een sharpshooter de 2 mannen in de toren te doden en de blus pantserwagen te laten blussen. Rechts achterin staat ook nog een schutter die de sharpshooter moet pakken. En dan achterin en links nog een toren waar er twee in zitten. Ook die moet je elimineren. Ook moet je opletten dat er niet meer uit de gevangenis ontsnappen, houd ze meteen aan. Wanner alle schutters op het terrein zijn gedood, help je de gewonden en brengt ze naar de basis. Daarna ga je met schutters de gebouwen binnen en pas op want ook daar zijn nog enkele schutters. Wanneer alle gewonden en alle gevangen zijn opgepakt en naar de basis zijn gebracht is je missie voltooid. Breng de gevangen met busjes naar de basis. Pak ook de gevangen uit de cellen mee.

Missie 13 (Gill Bates)
Vaar als eerste met een boot naar het westelijke eiland en schiet de 2 bewakers neer die aan de overkant zijn, daarna verzeker je de kerk met straat blokkeringen. Nu omsingel je het gat dat helemaal bovenin zit. Geef de ontvoerders nu een vluchtwagen, zodra ze over de blokkering rijden schier je op ze. Na een tijdje komen alle ontvoerders uit het gat en die dood je dus ook. Red Gill Bates en breng hem naar de basis. Zo ook alle gewonden. en de missie is voltooid. (als je het mij vraagt zit er een bug in deze missie, wanneer je het spel tussendoor opslaat zijn de terroristen civilians en kun je ze niet doden. Toen ik de missie in 1 keer speelde werkte hij perfect)

Missie 14 (Onderzeeër)
Vaar met een boot naar de onderzeeër en probeer de rakketen te openen, nadat je de melding hebt gehad dat je er een code voor nodig hebt ga je nar het Russische consulaat (gebouw met vlaggen) en haal je de code op. Nu open je de raketten, berg je de gewonden en blus je de boot voordat de raketten gaan branden. Nu ontsmet je alle mensen en klik je op de kop van de raketten om ze te deactiveren.

Missie 15
Probeer als eerste de rode geparkeerde wagens te blokkeren, zodat ze je niet kunnen aanrijden. Zoek ze goed, ze zijn goed verstopt. Doorzoek alle huizen rij voor rij en laat de transporteer wagen volgen, dit doe je zolang tot hij aan de finish is. PAS OP: in de camera wagen voor het gerechtsgebouw zitten ook drie terroristen. Je hoeft geen gewonden weg te transporteren, je moet alleen de gevangen naar het gerecht brengen. Mocht de transporter een lekker band krijgen, dan kunnen de brandweerman of een agent hem verwisselen. Wanneer de gevangen in het gerecht zijn is de missie voltooid.

Missie 16 (Kern Centrale)
Blokkeer als eerste het landstraatje, dan vang je de besmette persoon die richting stad loopt. Begin nu met blussen en stel de kernreactoren af in de oranje huisjes. Sleep de auto's weg die de toegang tot het waterrad blokkeren. Draai nu de waterkraan dicht en blus alle branden. Ontsmet alle besmette mensen en help de gewonden. Missie voltooit.

Missie 17 (Satelliet)
Stuur een boot met een sharpshooter en meerdere schutters naar de site, ga dan naar het eiland en laat ze de bewakers aan de hoofdingang doden. Daarna kun je de mobilofoon van de middelste man gebruiken om de bewakers uit het huis te halen. Ga nu door het bos tot aan de rails, ruim alle hindernissen uit de weg. Als de trein met de containers weg rijd, moet jet het signaal op rood zetten. Schiet alle bewakers dood en controleer de containers! Dan is de missie voltooid

Missie 18 (Hindenburg 2)
De Zeppelin stort hoe dan ook neer, daar kan je niets aan veranderen. Probeer met blokkeringen van de politie, de mensen zo ver als mogelijk weg te houden van de landings plaats. Zodra de Zeppelin is neer gekomen moet je het linker deel koelen, zodat de cabine niet afbrand., hou er rekening mee dat je niet het hele bos en de brandstof opslag laat afbranden. De Zeppelin brand heel lang, stoor je er niet aan. Ondertussen kun je de passagiers met een metaalsnijder bevrijden. Houd ze meteen aan en breng ze naar het kleine luchtschip, daarna snij je de kabels van de zeppelin weg en ruim je de brokstukken op. Nu kun je alleen wachten totdat het vuur uit is. Daarna haal je uit de tower nog eens twee mensen en breng je alle gewonden naar de basis. Hiermee is de missie voltooid!

Missie 19 (Tanker brand in de haven)
Plaats een groot aantal bluswagens bij de raffinaderij en blus het schip met twee blus schepen. Red met een boot de mensen die in het water drijven, je kunt niet op het schip komen dus moet je de gewonden met een heli eraf halen. Naast de half ingestorte gebouwen liggen ook nog mensen, die moet je met de zoekhonden gaan zoeken, anders zie je ze niet onder de puin.

Missie 20 (Trein rijdt tegen een brug)
Zet als eerste de stroom uit (het kastje in de buurt van de brug), open dan de stuwdam! Berg nu alle gewonden, met de metaalsnijder kun je de ramen breken. Bij één wagon kun je alleen komen, wanneer je met een kraan een brokstuk weghaalt. PAS OP: Na een tijdje stort de brug in! Voer de gewonden met bussen af. De wagon die in het water ligt is alleen te bereiken met een boot. Nadat de brug is ingestort kun je een gat in de wagon die er boven op ligt maken en kun je er veel gewonden uit halen. Wanneer je iedereen gered hebt en ze ook naar de basis hebt gebracht, is de missie voltooid.

Missie 21 (Vulkaanuitbarsting)
Er is geen tijd genoeg om alles te evacueren, dus moet je alleen de belangrijke plaatsen evacueren. Belangrijk zijn de inwoners die helemaal boven/links staan, omdat er daar een giftgas hendel open gaat. Ook is het belangrijk dat je de kerk gaat evacueren en de parkeerplaats ten zuiden van de stad, als je dan nog tijd over hebt kun je de mensen op straat verzamelen. Vergeet alleen niet dat ze geëvacueerd en zelfs op de basis moeten zijn voordat de vulkaan barst. Na de uitbarsting moet je meteen beginnen met het blussen van de branden. De fabriek in het oosten moet je beschermen voor de brand. Om de hendel te sluiten heb je een graafmachine nodig, daarmee kun je de rots ervoor schuiven. Als er mensen besmet worden door het gas, moet je ze ontsmetten. Controleer de straten op gewonden! Als het je niet gelukt is om alle plaatsen die boven beschreven staan te evacueren, dan moet je ook daar kijken voor gewonden. Wanneer alle branden uit zijn en alle mensen gered zijn is de missie voltooid!

Missie 22 (Hoogwater)
Aan de bovenkant van de rivier moeten alle zandzakken voor de dammen worden geplaatst rondom de kern reactor. Aan de andere kant KLIK HIER ! Nadat de vloedgolf is gekomen de drenkelingen bergen en naar de basis brengen. Met boten kun je de vaten hengelen. Missie voltooid!

Missie 23 (Komeet)
Als eerste moet je met 4 bussen het ziekenhuis evacueren, dan blokkeer je de hoofdstraat in beide richtingen. Nu kun je meerdere blus pantser wagens plaatsen in de buurt van het treinstation, omdat er daar een stuk komeet naar beneden komt. Het tweede deel van de komeet stort in het zuidelijke of noordelijke deel van het ziekenhuis. Omdat je maar kort van te voren weet waar de komeet zal inslaan kun je het beste je eenheden op de hoofdstraat stationeren. Stuur ze pas op weg wanneer je weer waar die inslaat. Nadat de komeet is neergestort moet je zo snel mogelijk alle branden blussen, de gewonden kunnen wachten. 4 gewonden liggen op straat voor het treinstation. Meer zijn er normaal niet. Om de missie te voltooien moet je aan het eind nog een blus vliegtuig over de krater laten vliegen (die bij het station), zodat de stof gaat liggen. BELANGRIJK: Deze missie niet laden of saven. (volgens de duitse collega's zit er een bug in en kun je hem daarna niet beëindigen).

Missie 24 (Aliens)
Blus eerst alle branden en berg de gewonden. 2 Terroristen vluchten, eentje gaat het bos in onder het vliegtuig en de andere gaat richting een bouwplaats. (hier klikken voor de vluchtweg). Nu moet je de messenger uit het huis met de vlaggen halen, hij rijd met zijn eigen auto nar de plaats. Breng nu de president in zekerheid. Breng de messenger met een ladderwagen het vliegtuig in. Geef ze de vluchtwagen, maar zodra ze naar buiten komen knal je ze neer. Missie voltooid!

Missie 25
Neem een lading brandweermannen met motorzagen en zaag de aliens doormidden, alvorens ze terug kunnen naar hun schip. Let op dat de brandweermannen altijd in grote getale aanvallen, anders worden ze weg gebeamt!

Met dank aan: Emergency 4
Advertentie


Reacties, cheats of tips

« vorige 1 2 3
...
14 15
16
volgende »

 Gepost door r_AW op 14 januari, 2009 om 10:31

GN "Sickness"

10191 posts
Over welke missie heb je het?

 Gepost door tjap1987 op 15 januari, 2009 om 16:18
n00b

5 posts
was missie 16 met die kernreactor maar heb hem al gehaald was die auto vergeten tegen te houden die je tegegoemoet komt rijden

 Gepost door tjap1987 op 16 januari, 2009 om 21:37
n00b

5 posts
missie 22 ik heb de kernreactor beschermd maar de hoofddijk is doorgesprongen waar moet ik die zandzakken leggen voor de stad ??? groetjes tjap

CheatNOW.nl © 2017-2018, is een product van Desert Productions