CheatNOW.nl
CheatNOW.nl Cheats
HOME WORD LID FORUM START BOOKMARK FAQ CONTACT ADVERTEREN

Cheats zoeken

Zoek je een cheat, trainer, hint of tip?
Titel van spel:
Platform:

Nieuwste 10 cheats

Populaire cheats

Laatste reacties

16/04Euro Truck Simulator door berrypc
22/03Euro Truck Simulator door thijsbom111
01/03Pokémon Ruby/Sapphire/Emerald door FALLOUT
17/02Pokémon Ruby/Sapphire/Emerald door pokemaster1
17/02Pokémon Emerald door pokemaster1
13/02Runescape door ALI456
13/02Need for Speed: Underground 2 door FALLOUT
11/02GTA: Grand Theft Auto: San Andreas door FALLOUT
07/12Need for Speed: Underground 2 door Pack Leader
26/11GTA: Grand Theft Auto: San Andreas door Someonet2know

CheatNOW cheat index


Kies hier de beginletter van de cheat codes, trainer, hint of tip:
ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ0123...

Emergency 4 DEMO

PC Walkthrough voor Emergency 4 DEMO

PLATFORM: PC
TOEGEVOEGD DOOR: Tom Kauwenberg
REACTIES: 16

Training 1:

Open en sluit venster. Zet de muis aan de hoeken van het beeld om het beeld te verschuiven. Draai het beeld door de muis scroller in te drukken en de muis te vershuiven. Zoom in en uit d.m.v. het scrollen met de muis.Training 2:

Open de lijst en selecteer de branweerwagen op het blikende symbool. Stuur het naar het verzamel punt en ga er naar toe door op POS1* te drukken. Klik op de brandweerwagen en rij naar de brand simulator. Laat de brandweermannen uitstappen. Selecteer 1 brandweerman en druk op de Actielijst op "uitrusten". Klik dan op "Brandslang" en koppel de slang aan de nabij gelegen brandpaal. Blus het gebouw en ga door met de volgende training.

*Opmerking: Bij engelse toetsenborden is de POS1 vervangen door Home.Training 3:

Open het gebouw door de Ingeneur naar de electrische kast te sturen en deze te repareren. Neem nu de brandweerman en loop het gebouw in. Hier ligt een Dummie. Neem deze mee naar buiten. Open de uitrukkings lijst en selecteer de Amulance. Stuur deze naar de huidige locatie en laat de Arts en de Ziekendrager uitstappen. Verzorg de dummie tot dat de rode balk volledig is gevuld. Laat de ziekendragers de Dummie in de Amulance zetten en laat de Arts ook instappen. Laat de Ambulance terug naar de basis gaan door op het symbool met HQ te klikken.Training 4:

Laat de agent een Blinde Granaat pakken uit het panzer voertuig en stuur de agent en de scherp schutter naar binnen door de STRG** toets in te houden en dan de twee mannen te selecteren. Laat je Scout-Unit het gebouw verkennen. Stuur de twee agenten het huis in. Je staat nu voor een soort van bioscoop doek. Hierop zie je 3 gijzelaars en 1 gijzelnemer. Gooi de Blinde Granaat naar de gijzelnemer. Als deze dizzy is, moet je scherp schutter selecteren, klikken op "Richten", en schieten op de gijzelnemer.

**Opmerking: Bij engelse en nederlandse toetsenborden is STRG vervangen door de linker Ctrl.Opdracht 01: Instorting bij een bouwwerf!

Verzend je eenheden naar de scčne (voor de kerk). De stellage is onstabiel en het puin zal naar beneden vallen aan de linkerkant na een tijdje. Als je twee brandweermannen de twee personen daar laat weg halen kunnen die niet worden verwond door naar beneden valend puin. Rust één van de brandweerlieden met een slang uit en verbind het met de nabijgelegen brandpaal, zodat bent je het vuurtje in het vat kan blussen, en er geen brand gevaar meer is na het instorten van de stellage. Gebruik de andere brandweerman om de plank van één van de slachtoffers op te pakken. Laat de artsen de verwonde mensen stabeliseren en transporteer ze weg. Missie geslaagd!

Geadviseerde eenheden:

- 1 materiaalvoertuig met 2 standaard brandweermannen
- 2 ziekenwagensOpdracht 02: Brand bij een Auto Garage!

Stuur je pompwagen naar de plek waar stapels brandende banden zijn; rust 3-4 standaardbrandweerlieden met slangen (Je kunt de slangen aan de pompwagen vast zetten!) uit en begin de branden te blussen. Rust één van de brandweermannen met ademhalingstoestel met een bijl uit. Ga het gebouw in en sla de deur in, om twee gewonde personen mee te nemen naar buiten. Laat de twee gewonden buiten zakken en laat ze verzorgen met artsen. Er is nog een gewonde bij de forklift, waar ook de brandende banden stapels zijn. Verzorg hem. Rust 2-3 brandweerlieden met ademhalingstoestel met poederblussers uit en gebruik hen om de branden in het gebouw te blussen. Als je niet snel genoeg bent, zullen de branden de gasflessen laten ontploffen. In dit geval, moet je deze weghalen voordat ze oververhit raken en exploderen! Als je alle branden hebt geblust moet je de gewonde mensen opnemen en naar het ziekenhuis brengen, om de missie te voltooien.

Geadviseerde eenheden:

- 3 ziekenwagens
- 1 pompwagen met 3 standaard brandweermannen +3 brandweermannen met ademhalingstoestel

Met dank aan: Emergency 4
Advertentie


Reacties, cheats of tips

« vorige 1
2
volgende »

 Gepost door 2_Pac op 02 augustus, 2006 om 13:23

Sonic

237 posts
Bedankt

 Gepost door Emergency 4 op 02 augustus, 2006 om 21:36

Duke Nukem

462 posts
Klik hier als je 'm snel wilt downloaden. Dan heb je ook 3 levels.

 Gepost door Tha Zero op 15 september, 2006 om 20:31

GN "Sickness"

2031 posts
kan je in Emergency 4 ook nog wat anders doen dan missies?

 Gepost door Tha Zero op 16 september, 2006 om 12:08

GN "Sickness"

2031 posts
kan je in Emergency 4 ook nog wat anders doen dan missies?

 Gepost door Emergency 4 op 18 september, 2006 om 07:49

Duke Nukem

462 posts
Ten 1e: dubbelpost Ten 2e: heb ik nu al 3 keer geantwoord.

 Gepost door sven1122 op 17 juni, 2007 om 15:48
n00b

1 posts
*Een vraagje hoe open je met de training dat venster of welk venster het ook moet zijn* Heb het spel namelijk net.

CheatNOW.nl © 2017-2018, is een product van Desert Productions