CheatNOW.nl
CheatNOW.nl Cheats
HOME WORD LID FORUM START BOOKMARK FAQ CONTACT ADVERTEREN

Cheats zoeken

Zoek je een cheat, trainer, hint of tip?
Titel van spel:
Platform:

Nieuwste 10 cheats

Populaire cheats

Laatste reacties

16/04Euro Truck Simulator door berrypc
22/03Euro Truck Simulator door thijsbom111
01/03Pokémon Ruby/Sapphire/Emerald door FALLOUT
17/02Pokémon Ruby/Sapphire/Emerald door pokemaster1
17/02Pokémon Emerald door pokemaster1
13/02Runescape door ALI456
13/02Need for Speed: Underground 2 door FALLOUT
11/02GTA: Grand Theft Auto: San Andreas door FALLOUT
07/12Need for Speed: Underground 2 door Pack Leader
26/11GTA: Grand Theft Auto: San Andreas door Someonet2know

CheatNOW cheat index


Kies hier de beginletter van de cheat codes, trainer, hint of tip:
ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ0123...

Emergency

PC Walkthrough voor Emergency

PLATFORM: PC
TOEGEVOEGD DOOR: Tom Kauwenberg
REACTIES: 24

Missie 01: Motor ongeluk!

Benodigde voertuigen:

- 1 pompwagen met 1 brandweerman
- 2 takelwagens
- 2 ambulances met 1 dokter en 1 drager
- 1 politie wagen met 1 agent

Stuur alle wagens. Verzorg met 1 dokter de man links van de tractor. NIET de man in de groene plas. Dit is benzine, als je er te dicht bij komt verbrand hij en explodeert alles. Stuur er eerst een brandweerman met een brandblusser naar toe. Spuit de benzine weg, en verzorg de motor rijder. In de tussen tijd moet je een agent aan de rechter kant van het ongeluk zetten en hem de opdracht geven om het verkeer terug te sturen. Als de gewonde mannen weer geheeld zijn moet je ze naar de ambulance brengen en ze naar de basis terug sturen. Plaats nu de tractor en de motor op de takelwagens en breng die ook terug naar de basis. Laat de politie agent in zijn politie wagen stappen en ga ook terug. Missie geslaagd.
Missie 02: Huis in brand!

Benodigde voertuigen:

- 1 pompwagen met 2 brandweermannen
- 2 ambulances

De missie is makkelijker dan je denkt. Er staat een huis in brand. Stuur de wagens er naar toe. Blus de brand. Stuur daarna de twee brandweermannen naar binnen. Op de 2e verdieping ligt een gewonde. Stuur de ene brandweerman daar naar toe. Als die gewonde in een of ander geel ding ligt, breng je ‘m naar beneden. Ga nu met de andere brandweerman naar de 3e verdieping. Daar ligt ook een gewonde. Breng die ook naar beneden. Als de twee gewonde beneden zijn verzorg je ze allebei. Stuur daarna alle units naar de basis. Missie geslaagd.
Missie 03: Vermiste bergbeklimmer!

Benodigd voertuig:

- 1 Reddings helicopter met 1 dokter en 1 drager

Vlieg met de helicopter over de bergen. Als je op de scanner een licht groen stipje ziet knipperen, moet je de helicopter daar boven laten vliegen. Er komt dan een man te voorschijn onderaan de berg. Hijs deze op en drop hem op het openveld boven de snelweg, niet op de snelweg. Laat de helicopter landen en verzorg de man. Stap weer in de helicopter en vlieg terug naar de basis. Missie geslaagd.
Missie 04: Formule 1 Race!

Benodigde voertuigen:

- 2 pompwagens met 2 brandweermannen
- 3 ambulances
- 3 takelwagens
- 1 uitrustingswagen met 1 brandweerman

Eerst moet je alle toeschouwers en banden van de baan halen. Daarvoor heb je 15 minuten. Haal dan alle units van de baan af en ga met een brandweerman naar de toren. Nu krijg je een filmpje. Daarna moet je snel aan de slag. Er zijn 3 racewagens gebotst. Een staat in brand, en die mag niet exploderen. Blus die snel. Verzorg de man die op de grond ligt. Met een metaal snijder moet je de bestuurders van de andere twee auto’s bevrijden. Verzorg die ook. Takel de racewagens op en stuur alle units weg. Missie geslaagd.
Missie 05: Brandstichter!

Benodigde voertuigen:

- 1 politie wagen met 1 agent
- 1 pompwagen

Blus eerst de eerste brand. Het heeft geen zin om hier de brandstichter op te zoeken, omdat die snel is weg gelopen. Als er voor de tweede keer een huis in brand vliegt, moet je snel daar naar toe scrollen. Er loopt rustig een man in een bruin pak. Hou hem in het oog, hij is de brandstichter. Arresteer hem snel. Maar de man mag de agent niet zien, anders gaat hij knokken. Als je hem hebt gearresteert, moet je hem in de politie wagen stoppen en rij naar de basis. Blus de brand wel. Missie geslaagd.
Missie 06: Gekanteld vlot!

Benodigde voertuigen:

- 2 uitrustingswagens met per stuk 2 brandweermannen
- 9 ambulances
- 1 Transport wagen met motorboot

Er dobberen meerdere kinderen in een rivier. Als je op de Transport wagen met motorboot klikt, zie je ergens bij de camping een vierkantje knipperen. Zaag met ketting zagen alle bomen weg om bij het vierkantje te komen. Als je hier bent, klik je op de Transport wagen en daarna klik je op het vierkantje. Nu is de boot in het water. Pak snel alle kinderen uit het water. Het zijn er negen in totaal. Verzorg ze en breng ze naar de basis. Missie geslaagd.
Missie 07: Explosie in winkel centrum!

Benodigde voertuigen:

- 1 politie auto met 2 agenten
- 11 ambulances
- 1 Pompwagen met 2 brandweer mannen
- 3 Takelwagens

Dit is een moelijke opdracht. Je moet veel dingen doen. Aller eerst: De brandende carvan blussen. Daarna de mensen die staan te kijken zo ver mogelijk van het winkel centrum vandaan halen. Stap niet op de electriciteits draden! Je hulpverleners zullen geëlectrocuteerd worden! Stuur 1 brandweer man naar het groene huisje met de rode letters “GAS” om het gas af te sluiten. Stuur de andere brandweerman naar het loket, rond het midden van het winkel centrum, om de electriciteit uit te schakelen. Nu kan je veilig over de draden lopen. In de winkel waar de draad voor de ingang ligt zijn 3 gewonden. Verzorg ze. In het open stuk, waar de grote explosie blijkbaar was, liggen 6 gewonden, 2 waarvan onder puin. Haal het puin weg met een brandweer man en verzorg de gewonden. Buiten ligt, bij de carvan, een verbrande man. Deze is al bijna dood, dus doe deze vlug. De laatste gewonde man zal zich in de winkel, links van de winkel waar drie gewonde waren, bevinden. Verzorg hem. Breng daarna alle gewonden naar de basis. Takel nu carvan en de twee auto’s op en breng alle units naar de basis. Missie geslaagd.Missie 08: Achtbaan ongeluk!

Benodige voertuigen:

- 4 ambulances
- 1 uitrustingswagen met 1 brandweerman
- 1 takelwagen
- 1 politie auto met 3 agenten

Dit moet je snel doen: Haal met de politie agenten alle toeschouwers weg. Draag de gewonden eerst naar een andere plek, voordat je ze gaat verzorgen. Takel met een takelwagen de grote rode balk weg. Nu kan je de brandweerman met de metaalsnijder de opdracht geven om de man in het gecrashte karretje te bevrijden. Verzorg deze man snel. Breng alle gewonde naar de basis en missie geslaagd.Missie 09: Verkeersongeluk op de snelweg!

Benodigde eenheden:

- 1 Uitrustings wagen met 2 brandweermannen
- 9 ambulances
- 1 politie auto met 1 agent
- 2 pompwagens
- 1 takelwagen

Er is een ernstig ongeluk op de snelweg! Een bus is tegen auto gereden en daarna gekanteld! Terwijl je de bus blust, moet je met je politie auto naar een geel bord rijden aan het begin van de snelweg. Hang dit bord uit, en de auto’s zullen langzamer rijden zodat er niet nog een ongeluk kan gebeuren. Terug naar de bus: Laat de brandweerman met de metaalsnijder de busbestuurder bevrijden. Verzorg hem. Verzorg ook de andere 6 gewonde op het grasveld. Er ligt ook een man op de vluchtstrook, die is bijna dood. Verzorg hem snel. Laat de brandweerman met de metaalsnijder nu de bestuurder van de kapotte auto, die tegen de vangrail is geknald, bevrijden. Verzorg de bestuurder. Breng alle gewonde naar de basis. Takel de auto bij de vangrail op, en breng die weg. Laat de politie agent het verkeersbord weer weghalen, zodat de auto’s weer snel kunnen doorrijden. Breng nu alle units weg. Je hoeft de bus niet weg te halen. Missie geslaagd.Missie 10: Voetbal kampioenschap!

Benodigde voertuigen:

- 3 Water Spuit Wagens
- 5 Ambulances
- 1 politie busje met 2 agenten

In het begin is er nog niks aan de hand, dus je hebt ruim de tijd om je units te brengen. Als die er zijn, moet je nog even wachten, dan komen er rode en blauwe mannetjes naar buiten. Let op! Dit zijn vijanden van elkaar! Rood en blauw zullen gaan knokken! Als ze gaan knokken moet je met de Water Spuiter gaan spuiten op de voetbal spelers, de rode en de blauwe dus. Als je 1 rode en 1 blauwe hebt gearresteerd moet je ze in het politie busje doen. Stuur deze naar de basis. Als je nu op de uitgangen van het stadion spuit, zullen er geen mannetjes meer uit komen. Er liggen nu 5 gewonden voetbalspelers. Verzorg ze en breng ze naar het ziekenhuis. Missie geslaagd.Missie 11: Gekantelde Benzine Truck!

Benodigde voertuigen:

- 2 pompwagens
- 1 uitrustingswagen met 1 brandweerman
- 1 politie auto met 3 agenten
- 1 ambulance

Haal met de politie agenten de toeschouwers weg. Met de brandweerman met reddingsschaar moet je de bestuurder van de truck bevrijden. Verzorg deze op veilige afstand van de truck. Je kan niet vorkomen dat de vrachtwagen ontploft. Als deze is ontploft moet je deze snel blussen. Zorg dat er geen mensen verbranden of overlijden. Breng de gewonde naar het ziekenhuis. Missie geslaagd.Missie 12: Bosbrand!

Benodigde voertuigen:

- 10 Pompwagens
- 3 politie busjes met per stuk 2 agenten
- 3 uitrustingswagens met per stuk 2 brandweermannen

Dit is een moeilijke missie, voral door de vele branden. Daarom moet je ook vaak het blusvliegtuig gebruiken, maar deze is niet zo vaak beschiktbaar. Aller eerst moet je met het blusvliegtuig de branden rechts van de camping blussen. Gebruik ook veel pompwagens. Waar het nog niet brand, moet je met de brandweermannen, met kettingzaag, een brand-stop-muur maken, zodat de brand niet verder kan overslaan. Doe dit bij het zandweggetje die door het bos loopt, omdat hier al een begin is gemaakt. Als je de firewall hebt gemaakt is het een stuk makkelijker om de brand onder controle te houden. De 5 padvinders op de camping moeten worden weggehaald. Doe dit met de politie agenten en de busjes. In een busje kunnen 2 padvinders, dus je hebt er 3 nodig. In de derde zit dan 1 patvinder. Breng de padvinders naar de basis. Onderhand is het vligtuig weer beschiktbaar. Gebruik deze om het midden van het grote stuk bos te blussen, omdat pompwagens hier niet bij kunnen. Blus met de 10 pompwagens de rand van het brandende stuk bos. Blijf dit doen totdat alle branden zijn geblust. Missie geslaagd.Missie 13: Crash bij een Snackbar!

Benodigde voertuigen:

- 2 Pompwagens
- 1 Uitrustingswagen met 2 brandweermannen
- 1 Transport wagen met bulldozer
- 3 ambulances

Blus het brandende vliegtuigje met een blusvliegtuig. Drop de bulldozer van het transport voertuig en duw met de bulldozer het vliegtuigje voor de ingang vandaan. Ondertussen blus je met 1 pompwagen de brand in het kleine parkje, rechts van de huizen. Met de andere pompwagen blus je de brand in het grote park. Ga met de 2 brandweermannen de snackbar binnen. Hier liggen 3 gewonden. Breng ze naar buiten en verzorg ze hier. Breng alle units terug en missie geslaagd.Missie 14: Bescherm de Nuclear-afval transporter!

Benodigde voertuigen:

- 1 politie wagen met 2 agenten
- 2 Water Spuit voertuigen
- 1 uitrustingswagen met 2 brandweermannen
- 1 transportvoertuig met bulldozer

Dit is een lastige missie. De grote trein moet het andere station bereiken zonder dat er gewonden of dode vallen. De trein mag ook niet beschadigen en dus ook niet exploderen. Je moet veel tegelijk doen. Met de politie agent kan je het kleine deurtje openen zodat je op het industrie terrein kan. Ga niet door de hoofd ingang of de poort waardoor de trein kan vertrekken. Als je met de twee politie agenten op het industrie terrein staat, moet je niet meteen de grote poort, van de trein, openen. Eerst dit doen: Met de bulldozer moet je de grote rotsen van het spoor duwen. Je moet ze gewoon op het andere spoor duwen. Laat dan de trein gaan. De trein gaat erg langzaam, maar dit kan ook heel handig zijn, namelijk om deze reden: Net voor de spoorwegovergang, voor het andere station, binden 2 mannen zich vast aan de rails. Je moet met een brandweerman met metaalsnijder de twee mannen bevrijden. Hiervoor heb je de tijd tot de trein de eerste spoorwegovergang bereikt. Maar er staan aan het begin en aan het einde ook groepen hooligans. Deze gooien molotov-cocktails naar de trein! Dit moet je niet laten gebeuren! Om te vorkomen dat ze de molotvs gooien, moet je ze met water bespuiten. Doe dit ook met de hooligans aan de andere kant. Als de trein het andere station heeft bereikt en er zijn geen branden of gewonden is de missie geslaagd.Missie 15: Brand in het metro station!

Benodigde voertuigen:

- 6 ambulances
- 2 pompwagens met per stuk 2 brandweermannen
- 1 uitrustings wagen met 2 brandweermannen

Wanneer je zult proberen om de brandweermannen hun slang aan de brandpalen in het station te koppelen, zul je een melding krijgen dat het water is afgesloten. Koppel de slang daarom aan de brandpaal die buiten staat. Blus nu de brandende trein. Met de brandweerman met de metaalsnijder moet je de treindeuren open maken. Als je de gewonden uit de trein haalt, zal de trein opnieuw beginnen te branden. Blus de trein weer. Er is nu geen brandgevaar meer. Verzorg nu alle gewonden en breng ze naar de basis. Missie geslaagd.Missie 16: Tornado!

Benodigde voertuigen:

- 17 ambulances
- 6 takelwagens
- 1 transporter met bulldozer
- 2 Pompwagens
- 1 uitrustingswagen met 2 brandweermannen

Dit is een vreselijk lastige missie. Er zijn 17 gewonden, veel kapotte huizen, 2 botsingen, omgvallen bomen, enz. Aller eerst moet je met een brandweerman de stroom uitschakelen in een gebouwtje, helemaal rechtsboven. Haal dan met een takelwagen de electriciteits paal weg. Nu moet je een brandweerman met metaalsnijder de draden kapot laten snijden. Nu kan je de man verzorgen. Dit is gewonde 1. In een helemaal kapot huis, dichtbij die electriciteits paal, ligt een gewonde vrouw. Verzorg haar. Nummer 2. Er zijn 2 maal 2 auto’s gebotst. Met een metaalsnijder kan je de bestuurders bevrijden. Takel de auto’s weg. Al 6 gewonden. In 10 huizen liggen gewonden. De laatste gewonde ligt onder een tanker, die op een straat is gekanteld. Takel deze weg en verzorg nu de man die er onder lag. Nu je alle gewonden hebt gedaan, zal er brand ontstaan bij de bouwplaats, links van de rivier. Blus deze. Met de bulldozers moet je alle bomen weg halen zodat het verkeer weer door kan rijden. Breng alle gewonden naar het ziekenhuis. Missie geslaagd.Missie 17: Grote Demonstratie!

Benodigde voertuigen:

- 2 water spuit voertuigen
- 14 politie busjes met per stuk 2 agenten

Spuit eerst op de twee hooligans zodat ze geen matrieele schade kunnen veroorzaken. Arresteer ze dan. Doe ze in een politie busje. Arresteer nu ook de andere mensen. De groep met borden in hun handen tellen als twee zitplaatsen in een politie busje. Als er geen branden of gewonden zijn, en alle activisten zijn naar de basis gebracht is de missie geslaagd.Missie 18: Een bom dreigt af te gaan!

Benodigde voertuigen:

- 1 Politie wagen met 2 agenten
- 1 Pompwagen met 2 brandweermannen

Deze missie is niet moeilijk als je de bom ontschadelijk maakt. Evacueer eerst alle mensen uit het gebouw. Met 2 brandweermannen kan je de bom ontschadelijk maken. In het rechter gebouw zijn een paar tafels omgegooid. Onder de linker omgevallen tafel zit de bom. Als je een brandweerman aan de ene kant zet en een aan de andere kant en je klikt met beide op te tafel zullen ze de bom ontschadelijk maken. Als ze hiermee klaar zijn zal er een berichtje verschijnen. Missie geslaagd.Missie 19: Vliegtuigje neergestort!

Benodigde voertuigen:

- 1 Uitrustingswagen met 2 brandweermannen
- 3 ambulances
- 1 transport wagen met motorboot

Zaag eerst de bomen om, links van de rivier. Nu kan je een motor boot in het water droppen. Doe hier 3 artsen, 3 dragers en 2 brandweermannen, 1 met touw en 1 met metaalsnijder, in. Nu ga je naar varen, totdat je kan aanleggen, in de buurt van het vliegtuigje. Laat nu alle mannetjes uit het bootje stappen. In de grot van de berg, die hierboven ligt, ligt een gewonde. Met het touw kan je hem uit de grot halen. Verzorg hem. Verder op, meer naar rechts, ligt ook een mannetje. Verzorg hem. De laatste gewonde is de piloot, die nog in het vliegtuigje zit. Bevrijd hem met de metaal snijders, verzorg hem en breng de gewonden weg. Missie geslaagd.Missie 20: Ongeluk bij een kerncentrale!

Benodigde voertuigen:

- 5 pompwagens
- 2 HAZMAT ontsmettings voertuig met per stuk 2 HAZMAT brandweermannen
- 7 ambulances
- 1 matriaal wagen met 1 groep brandweer mannen met vangnet

Blus het brandende gebouw. Ontsmet de 4 ongedeerde mensen. Ontsmet de 3 besmette gewonden voordat je ze verzorgd. Op het dak van een gebouw staat een man. Deze wil zelfmoord plegen door van het dak te springen. Laat hem springen op het vangnet zodat hij ongedeerd blijft. Breng alle gewonden naar het ziekenhuis wanneer iedereen is ontsmet en er geen branden meer zijn. Missie geslaagd.Missie 21: Damdoorbraak!

Voor de doorbraak:

Benodigde voertuigen:

- 1 Mobiel Ponton Brug Voertuig
- 12 politie busjes met per stuk 2 agenten

Deze missie is niet zo moelijk als je iedereen evacueerd. Zorg er eerst voor dat je van de ene naar de andere kant van de rivier kan. Leg daarom een ponton brug aan. Evacueer met de politie agenten de inwoners. Breng alle units en inwoners naar de basis.

Na de doorbraak:

Benodigde voortuigen:

- 2 Trauma helicopters met per stuk 1 dokter en 1 ziekendrager

Op het dak van een gebouw ligt een gewonde man. Verzorg hem. Er zal ook een mannetje in het water dobberen haal deze eruit en verzorg hem. Breng de gewonden naar de basis en de missie is geslaagd.Missie 22: Vliegtuig crash op Vliegshow!

Benodigde voertuigen:

- 21 Ambulances
- 1 uitrustingswagen met 1 brandweerman
- 5 pompwagens
- 1 politie busje met 2 agenten
- 1 takelwagen

Blus het brandende vliegtuig en de brandende gebouwen. Er ligt een grote groep gewonden, in totaal 19. Verzorg ze allemaal. Haal de ongdeerde toeschouwers weg met agenten. Haal met een takelwagen de achterkant van het gechraste vliegtuig weg. Hieronder ligt 1 gewonde man. Verzorg hem. Op de landingsbaan ligt de piloot van het gechraste vliegtuig. Met een metaal snijder kan je hem bevrijden. Verzorg hem. Breng alle gewonden en units naar de basis. Missie geslaagd.Met dank aan lid: Emergency 4


Meerdere levels zullen volgen!
Advertentie


Reacties, cheats of tips

« vorige 1 2
3
volgende »

 Gepost door G D234 op 06 augustus, 2007 om 16:35
n00b

6 posts
weet iemand iets over missie 22-30???

 Gepost door sheraton op 09 augustus, 2007 om 22:29
n00b

4 posts
heej bij missie 4 met die autorace, hoe kom je bij die toren. als je alle toeschouwer van de baan heb gehaald ik kom niet in de toren.

 Gepost door Emergency 4 op 26 augustus, 2007 om 18:51

Duke Nukem

462 posts
@ sheraton kijk goed of je alle mensen, banden, hulp lieden en hulp voertuigen van de baan hebt gehaald

 Gepost door gamer113 op 07 mei, 2009 om 13:31
n00b

15 posts
moet je het downloaden of kopen ?? las het kopen is het dan de moeite en waar vind ik downloads???????????

CheatNOW.nl © 2017-2018, is een product van Desert Productions