CheatNOW.nl
CheatNOW.nl Cheats
HOME WORD LID FORUM START BOOKMARK FAQ CONTACT ADVERTEREN

Cheats zoeken

Zoek je een cheat, trainer, hint of tip?
Titel van spel:
Platform:

Nieuwste 10 cheats

Populaire cheats

Laatste reacties

16/04Euro Truck Simulator door berrypc
22/03Euro Truck Simulator door thijsbom111
01/03Pokémon Ruby/Sapphire/Emerald door FALLOUT
17/02Pokémon Ruby/Sapphire/Emerald door pokemaster1
17/02Pokémon Emerald door pokemaster1
13/02Runescape door ALI456
13/02Need for Speed: Underground 2 door FALLOUT
11/02GTA: Grand Theft Auto: San Andreas door FALLOUT
07/12Need for Speed: Underground 2 door Pack Leader
26/11GTA: Grand Theft Auto: San Andreas door Someonet2know

CheatNOW cheat index


Kies hier de beginletter van de cheat codes, trainer, hint of tip:
ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ0123...

Runescape

PC Walkthrough voor Runescape

PLATFORM: PC
TOEGEVOEGD DOOR: Evilweed
REACTIES: 224

Runescape Tutorial

Als je je eigen acount heb aangemaakt en je eigen character heb gemaakt moet je beginnen met de tutorial.

Je ziet een mannetje lopen met de naam runescape guide; Praat met hem. Je krijgt dan wat basis informatie van hem. Je krijgt een plaatje bij je inventory, dat plaatje is een stuk gereedschap dat ervoor zorgt dat je de opties kan veranderen. Praat nog een keer met de runescape guide en hij zeg dat verder op een ander instructeur staat.

Deze instructeur heet survival expert. Praat met haar. Ze leert je hoe je moet vissen, vuur maken en ze vertelt hoe je je eten moet klaar maken.

Je krijgt van haar een nieuw teken dat ziet er uit als een rugzak. DIT HEET EEN INVENTORY, HEEL BELANGRIJK.
Ze geef je een bronze axe en een tinderbox. Klik op de boom en je hakt hem om. Je krijg nu logs (hout). Klik nu op de tinderbox en klik vervolgens op het hout. Klik op je hout en je ziet nu een vuurtje gemaakt worden.

Je ziet ook een nieuw plaatje verschijnen bij je inventory. Het zijn 3 balken hier kan je zien waneer je een level omhoog gaat, en nog meer statistieken. Als je wat hout heb gehakt ga je een level omhoog, later kan je nog meer bomen omhakken.

Praat met je instructeur, en ze zegt dat je wat eten moet klaar maken door te vissen. Je krijg van haar een net, klik er op en klik vervolgens op de witte puntjes in de vijver. Je gaat dan vissen.
Je moet 10 Shrimps (Garnalen) vangen.

Nu moet je je eten klaar maken. Maak een vuurtje, klik op de garnalen die je heb gevangen, en klik vervolgens op het vuurtje dat je al eerder hebt gemaakt. Je ziet dat als je een paar shrimps heb gemaakt ze zwart worden dan heb je ze aan laten branden. Als ze oranje worden heb je ze goed klaar gemaakt, je kan ze nu eten.

Je moet dan naar een bakker verder op, hij heet master shef Je leert van hem hoe je brood maakt. Praat met hem. Je krijgt van hem een emmer met water en wat meel. Klik op de emmer met water en klik vervolgens op het meel. Dit verandert dan in deeg. Klik nu op het deeg en klik vervolgens op het fornuis, je brood wordt gemaakt.

Je krijg nu ook een nieuw teken bij je inventory, het is een harp. Daar kan je muziek afspelen van runescape.

Zodra je het huis uit stapt zie je een nieuw teken in je inventory, het is een mannetje die zijn handen omhoog steekt. Klik erop en je ziet allemaal leuke plaatjes, dat zijn bewegingen die je kan maken.

Je ziet ook je gereedschapsteken knipperen, klik er op, en klik vervolgens op het plaatje met 100%. Jje gaat nu rennen.

Je gaat nu naar een huis verder op met een man die heet quest guide Praat met hem. Je krijg nu een nieuw teken met een blauwe ster, klik er op. Je krijg nu een hoop quests. Praat weer met de man. Hij zegt nu dat alles rood is omdat je het niet hebt gestart. Als je ze heb gestart word een regel geel, En als je klaar ben met de quest worden ze groen. Ga nu naar de grot.


Praat met de man hij heet mining guide, van hem leer je mijnen. Klik met je rechter muis knop op de grijze steen. Klik vervolgens op prospect rock. De grijze steen bevat tin. Ga nu naar de bruine steen, prospect de steen ook en deze bevat copper (koper). Praat weer met de mijner hij geef je de spullen die je nodig heb. Je krijg nu een bronze pickaxe klik op de grijze steen. Hak een paar tin ores en ga vervolgens naar de bruine stenen en hak dat ook. Hak een paar koper stukken.. Ga nu naar de oven. Klik op het koper, en klik vervolgens op de oven.
Je maak nu bronze. Praat weer met de mijner, hij leert je hoe je een wapen moet maken van bronze. Hij geeft je een hammer. Ga dan naar het aambeeld. Klik op je stuk brons, en klik nu op de bruine dagger (dolk).


Ga naar het hek, ga nu naar de combat guide. Praat met hem. Je krijg een nieuw plaatje. Klik er op, en je kan hier zien wat je draagt op dat moment. Praat weer met de man, Klik op het plaatje onder met de tekst equipment stats je ziet hier je mannetje. Praat weer met de man. Hij zegt dat je een schild nodig hebt draag het schild. Je krijg weer een nieuw teken erbij met 2 zwaarden, klik erop. Je kan hier zien hoe je wilt vechten en wat je level is.

Ga nu naar het hek. Dood een muis en praat met de man. Je krijg nu een boog en wat pijlen. Draag de boog en de pijlen en klik vervolgens op de muis. Praat met de man, en je bent klaar.

Ga nu naar boven. Ga nu naar de bank en zet je spullen op de bank. Ga nu naar de deur en praat met de man in de zwarte kleding, hij zegt je dat je je spullen kan verkopen.

Ga nu naar de kerk en praat met de monnik. Je krijg nu een nieuw plaatje; namelijk een kruis. Klik hier op. Praat weer met de man, hij zegt dat je met prayer sterker kan worden en dat het handig is bij gevechten.

Je krijg weer een nieuw plaatje met een smiley. Klik hier op. Je krijg nu je vrienden lijst te zien, hier kan je makkelijk communiceren met bekenden in het spel.

Je krijg nu weer een nieuw plaatje erbij; met een andere smiley. Als je ruzie met een vriend hebt, of je wilt niet met hem praten, zet je hem daar bij.


Nu ga je leren met magie te werken. Praat met de tovenaar. Je krijg een nieuw teken erbij; Een boek met toverspreuken. Klik hier op. Je krijg nu runes (ronde stenen).
Klik op het boek, en klik vervolgens op de witte bal. Klik daarna op de kip.

Praat weer met de man en je gaat nu naar de echte wereld.

Dit is geschreven door Nemesis I
Advertentie


Reacties, cheats of tips

« vorige 1 2 3
...
21 22
23
volgende »

 Gepost door hendrik740 op 15 juli, 2010 om 18:21

Sonic

273 posts
heey wat kan je met cornucopia doen ?

CheatNOW.nl © 2017-2018, is een product van Desert Productions