CheatNOW.nl
CheatNOW.nl Cheats
HOME WORD LID FORUM START BOOKMARK FAQ CONTACT ADVERTEREN

Cheats zoeken

Zoek je een cheat, trainer, hint of tip?
Titel van spel:
Platform:

Nieuwste 10 cheats

Populaire cheats

Laatste reacties

16/04Euro Truck Simulator door berrypc
22/03Euro Truck Simulator door thijsbom111
01/03Pokémon Ruby/Sapphire/Emerald door FALLOUT
17/02Pokémon Ruby/Sapphire/Emerald door pokemaster1
17/02Pokémon Emerald door pokemaster1
13/02Runescape door ALI456
13/02Need for Speed: Underground 2 door FALLOUT
11/02GTA: Grand Theft Auto: San Andreas door FALLOUT
07/12Need for Speed: Underground 2 door Pack Leader
26/11GTA: Grand Theft Auto: San Andreas door Someonet2know

CheatNOW cheat index


Kies hier de beginletter van de cheat codes, trainer, hint of tip:
ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ0123...

Runescape (Quests)

PC Walkthrough voor Runescape (Quests)

PLATFORM: PC
TOEGEVOEGD DOOR: Wesley
REACTIES: 146

De afkorting QP in deze walkthroughs staat voor Quest Points.

Naam Quest: Black Knights fortress
Moeilijkheidsgraad: ?
Benodigdheden: 12 QP, Cabbage, Iron Chainbody, Bronze Medium Helmet en eventueel voedsel.
Beloning: 3 QP, 2500 HP, je kan White Knights Armour dragen.

Ga naar de White Knights Castle in Falador en loop het westelijke deel in. Zodra je het kasteelplein oploopt ga je naar rechts de deur in. Ga dan de 2 trappen omhoog. Daar zie je een man staan genaamd Sir amik Varze, praat met hem en hij vertelt je dat The White Knights in de puree zitten. Ze moeten bergen geld betalten aan The Black Knights anders zullen ze Falador aanvallen. The Black Knights driegen met hun geheime wapen. Het is jouw taak om dat geheime wapen te vernietigen.

Loop naar de monastery ten noordwesten van het dorpje van de barbaren. Zodra je daar bent kun je jezelf nog laten helen door een van de monikken, en wat sla plukken die je nodig zult hebben in de quest. Als je klaar bent ga je richting de Ice Mountains in het westen. Volg de rand naar het noorden en je ziet het kasteel van de black knights. Doe je Iron chainbody en je bronze med helmet aan en ga via de personeelsingang naar binnen. Ga door de nep muur in het noorden, ga de 2 ladders op en de volgende af, loop door de 2 deuren en ga ook hier de ladder weer op en de andere weer af. Je bent nu in een kamer met een altaar, ga eruit en loop naar het balkon, en ga weer van de ladder af. Loop door de geheime gang en luister via het rooster het gesprek af.

Ga nu naar het begin van het kasteel, let op! Je zal zo aangevallen worden door black knights! Ga de eetkamer waar drie black knights staan binnen en ze zullen ja aanvallen. Negeer ze en ga snel de ladder op. Kruip dan door de odd looking wall en GEBRUIK (klik er met rechts op!) je cabbage op het gat, Nogmaals, let op dat je hem niet opeet! Je zal een lach horen. Ga nu terug naar Sir Armik Varze om het goede nieuws te vertellen.

Gefeliciteerd! Je hebt de quest gehaald!


Naam Quest: Cook’s Assistent
Moeilijkheidsgraad: ?
Benodigdheden: Pot, Bucket
Beloning: 1 QP, 300 Cooking XP, Gebruik van de oven in Lumbridge.

Ga naar Lumbrigde Castle en praat met de kok. De graaf van Lumbridge is jarig en hij heeft geen ingrediënten voor de verjaardagstaat van de graaf. Het is jouw taak om de ingrediënten te verzamelen zodat de kok een taart kan bakken. Voor de melk ga je naar een dairy cow, die vind bij de koeien aan de andere kant van de brug, gebruik je emmer (bucket) op de dairy cow en je hebt een emmer met melk. Voor het ei ga je naar de kippenboerderij ten noordoosten van lumbridge, richting varrock. Je vind het ei in de overdekking, als je er geen vind moet je even wachten tot er een nieuwe komt. Voor de bloem ga je naar de molen ten noorden van lumbrigde, richting falador. De molen staat bij de schapenboerderij in de buurt. Ga eerst het hek binnen naast de windmolen en pluk wat graan, een is genoeg voor een pot met bloem. Ga de ladders op en stop de graan in de bak en klik een keer op de hendels. Ga weer omlaag en gebruik je pot op de bak en je hebt bloem. Ga nu terug naar de kok om de ingrediënten te brengen

Gefeliciteerd! Je hebt de quest gehaald!

Naam Quest: Demon Slayer
Moeilijkheidsgraad:
Benodigdheden: 1 GP, Bucket of Water, 25 Bones
Beloning: 3 QP, het zwaard Silverlight.

Ga naar het plein in Varrock en praat met Gypsy, in het tentje aan de zijkant van het plein. Geef haar 1 GP om je toekomst te voorspellen. Ze vertelt je dat Delrith is ontketend en jij de enige bent die hem kan stoppen. Ze vertelt je het verhaal over Delrith en op het einde zegt ze dat je met Sir Prysin moest praten. Vergeet vooral niet te vragen wat de magische bezwering (Magical incantation) is. Schrijf deze op!

Sir Prysin bevindt zich in een kamer in het zuidwesten van Varrock Castle. Vraag hem naar Silverlight en hij zal zeggen dat je drie sleutels moet vinden. Hij zegt dat je met Captain Rovin moet praten. Captain Rovin bevindt zich op de eerste verdieping. Ga de trap op en praat met hem. Haal hem over je de sleutel te geven.

De tweede sleutel heeft sir Prysin in de afvoer laten vallen. Ga naar de kamer in het uiterste noordoosten en ga naar buiten. Gebruik de emmer op de drain en ga het riool in via de Manhole die zich ten oosten van het kasteel bevind. Loop het riool een stuk in en de sleutel ligt ergens op de grond, kijk op de kaart naar rode puntjes.

Haal je 25 botten op en ga naar de Wizard Tower, ten zuiden van Draynor Village. Praat met Wizard Traiborn om je derde sleutel te krijgen.

Ga terug naar Sir Prysin met alle drie de sleutels en je krijgt het zwaard Silverlight van hem. Ga door de zuidelijke poort uit Varrock naar de stenen cirkels waar de duistere tovenaars rondlopen. Zorg dat je Silverlight draagt en val Delrith aan. Hij is niet zo heel sterk dus dat moet lukken! Zodra je hem bijna hebt verslagen moet je de magische bezwering gebruiken, kies de zin die Gypsy je heeft gezegd, dit verschilt per speler. Als je de verkeerde spreuk kiest, moet je hem opnieuw bevechten.

Zodra je Delrith hebt verslagen loop je terug naar Gypsy. Delrith zal terug komen, maar dankzij jou heeft hij niet genoeg kracht om aan te vallen!

Gefeliciteerd! Je hebt de quest gehaald!


Naam Quest: Doric's quest
Moeilijkheidsgraad:
Benodigdheden: Mining level 15, Pickaxe
Beloning:

Praat met Doric, hij bevindt zich ten noordwesten van Falador, en hij zal je vertellen dat je hem 6 Clay (klei), 4 Copper (koper) en 2 Iron (ijzer) moet geven voor je zijn aambeeld mag gebruiken. Als je nog geen pikhouweel (Pickaxe) hebt, ga dan naar Barbarian Village; in een van de gebouwen ligt een Bronze Pickaxe op tafel.
Ga, met je pikhouweel, de Dwarven Mines in. De ingang ligt ten noordoosten van Falador. Als je tussen de gebouwen de ladder afgaat ben je er.
Ga zodra je binnen bent naar het zuiden tot je een paar iron rocks en copper rocks ziet. Mijn 2 ijzer en 4 koper. Als je nog iets verder naar het zuiden gaat zie je clay rocks.
Mijn hier 6 van. Zodra je 6 klei, 4 koper en 2 ijzer hebt ga je terug naar Doric. Praat met hem; je geeft de ores en hij zal je belonen

Gefeliciteerd! Je hebt de quest gehaald!


Naam Quest: Dragon slayer
Moeilijkheidsgraad: ?
Benodigdheden: Planken, 90 Nails, Lobster pot, unfired bowl, 1 Silk, Een hamer, 2000 GP, een Air en een law rune, runes of pijlen, voedsel, je beste wapen, 32 QP, Hoge combat, magic level 33 of anders 10.000 GP.
Beloning: ?

Vraag bij de Guild Master van de Champoins Guild naar een rune platemail. Hij zegt dat je naar Oziach moet gaan. Oziach is links buiten Edgeville in een gang naar een klein hutje (zie kaartje). Van hem moet je bewijzen dat je een echte held bent: je moet de draak Elvarg van het eiland Crandor verslaan. Eerst moet je nog op Crandor zien te komen... Verzamel de kaarten zodat je weet hoe je moet varen. Oziach helpt je alvast op weg, hij geeft je een sleutel voor Melzars maze. Bewaar die sleutel, die heb je later nodig. Als je de sleutel verliest kun je bij Oziach een nieuwe halen.

De eerste kaart: Ga naar Port Sarim en vind de gevangenis. Daar zit een goblin opgesloten, zijn naam is Wormbrain. Vraag hem of hij zijn kaart wil geven, dat wil hij niet. Je kunt hem van hem kopen voor 10.000 gp, maar als je dat niet wil kun je hem doden. Spreek dan met 1 law rune en een air rune de "Telekenetic grabspreuk" uit.

De tweede kaart: Hiervoor heb je een unfired bowl, Wizard Mind Bomb, lobster pot en de silk nodig. Ga met deze spullen naar het orakel op de Ice Mountain. Hij geeft je een raadsel voor de spullen die je nodig hebt om de deur te openen, die heb je al mee. Praat met hem en ga de dwarfen mine binnen. Zoek daar naar de kamer met de gesloten deur en ga naar binnen. Je items verdwijnen. Pak de kaart uit de kist

De derde kaart: Je moet hier aardig wat monsters verslaan, zoals zombies, skeletten of een Lesser demon van level 82, neem dus voedsel en je armour mee. Houd één inventory plek over voor een sleutel die je straks krijgt. Demonen zijn zwak voor Silverlight en magic, dus misschien is het een goed plan één van deze dingen mee te nemen. Reis af naar Melzars Maze met je sleutel. Melzars Maze ligt ten noorden van Rimmington en ten zuiden van de Crafting guild. Dood wat ratten totdat je de rode sleutel hebt. Gebruik je sleutel met de deur en ga naar binnen.
Dood ratten totdat je een rode sleutel hebt. Open hiermee de noordwestelijke deur. Eenmaal binnen beklim je de trap. Boven zie je allemaal geestjes. Dood een paar geesten en pak de oranje sleutel. Open hiermee de tweede deur van links en ga de ladder op. Dood ook hier weer beesten, dat zijn hier skeletten. Pak de gele sleutel en ga met je sleutel door de zuidwestelijke deur. Ga hier naar beneden. Dood de hoogste zombie en pak de sleutel die de zombie dropt. Open de noordelijke deur en breng een bezoekje aan Melzar the Mad.
Dood Melzar, dood dan de Lesser Demon in de volgende kamer. Hij dropt een groene sleutel. Open de kist met je groene sleutel en pak de kaart.

Nu kun je naar Crandor varen, je hebt alleen nog een bootje nodig. Neem de drie planken, 90 nails, je hamer en 2.000 GP mee naar Port Sarim en praat daar met de matroos bij de zuidelijkste pier van de haven. Hij wil je zijn boot de Lady Lumbridge verkopen voor 2000 gp, dus koop zijn boot. Er zit een gat in het ruim dat nog gerepareerd moet worden,
dus ga de ladder af en repareer het met de spullen die je mee hebt. Nu is je boot goed, je hebt alleen nog een ervaren schipper nodig die je er heen kan varen, en een schild om je te beschermen tegen het vuur van de draak. Maak de kaart volledig door de stukken met elkaar de gebruiken en breng de kaart naar Ned in Draynor Village. Vraag hem of hij je naar Crandor wil brengen. Dat doet hij graag, hij wil nog wel eens varen. Dat was simpel, schipper geregeld. Nu je schild nog. Reis af naar Lumbridge Castle en haal het anti-dragon shield aan bij de Duke. De Duke is in zijn kamer boven. Hij wil je dat schild graag lenen.

Nu ben je klaar voor het gevecht. Haal je armour, wapens, anti-dragon shield en je beste voedsel van de bank. Misschien kun je ook wat runes voor een teleport meenemen, anders moet je langs lesser demons en red spiders. Loop naar je zojuist gekochte boot in Port Sarim en ga naar binnen. In het schip staat Ned al op je te wachten. Laat hem naar Crandor varen.
De reis gaat niet helemaal voorspoedig, je strandt met een paar gaatjes in je boot. Laat je boot maar zitten, die is niet meer te repareren. Volg het pad de heuvel op en wandel langs de lesser demons. Daar is een grot, ga erin. Loop naar de gate, ga naar binnen en versla de draak. Hij hit maximaal 13 bij mensen met 40-45 defence. Hierna kun je terug teleporteren of lopen, maar het is handig om voor het teleporteren even langs de lesser demons in het zuiden te lopen en tegen de muur te duwen. Dan kun je voortaan ook weer terug andersom, dus van de Red Spiders terug naar de Lesser Demons. Teleporteer hier of ga naar links, beklim de rope en loop terug naar de bewoonde wereld.


Naam Quest: Bluerite Sword
Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld
Benodigdheden: Pickaxe, Mining level 10, Redberry Pie, 2 Iron Bars.
Beloning: 1 QP en 12.725 Smithing XP

Ga naar het White Knight Castle in Falador. Praat op de binnenplaats met de Squire. Hij verwijst je door naar Reldo. Reldo bevindt zich in de bibliotheek van Varrock Castle; helemaal achterin op de begane grond. Reldo vertlet je waar de laatste Incamdo Dwarf van Runescape leeft. Vraag niet per ongeluk of hij een quest heeft, dan start je Shield of Arrav. Als je dit toch doet, moet je de bookshelves afzoeken tot je een boek vindt. Dan kan je hem weer uithoren over The Knight's Sword. Ga naar Port Sarim, loop naar het zuidwesten tot je bij de zee komt. Thurgo leeft daar ergens in een huisje. Hij is een beetje sikkeneurig, maar als je blijft zeuren en hem je Redberry Pie geeft, wil hij wel praten. Hij heeft een plaatje van het zwaard nodig, dus ga terug naar het kasteel. Praat weer met de Squire om er achter te komen dat Sir Vyvin een foto heeft van het zwaard. Ga naar de tweede verdieping, daar naar het oosten. Search de Cupboard in de slaapkamer als Sir Vyvin niet in de slaapkamer is (!). Haal je armor, Iron Bars en misschien wat eten. Ga terug naar Thurgo en hij laat je weten dat hij Blurite Ore nodig heeft. Ga naar de grot ten noorden van zijn huis. Loop helemaal naar het eind, langs de Hobgoblins. Ren langs de Ice Warriors en Ice Giants tot je bij de achtermuur komt. Mine gauw wat Blurite en ren weer weg. Ga, met je Iron Bars en Blurite Ore naar Thurgo en hij maakt je zwaard. Alles wat je nu nog moet doen is het zwaard terugbrengen naar de Squire.

Als je liever het zwaard houdt en toch de quest wil doen:

Volg eerst de stappen hierboven, neem alleen vier Iron Ore mee. Mijn twee in plaats van een Blurite Ore. Ga met vier Iron Ore en twee Blurite Ore naar Thurgo. Praat met hem; hij maakt je zwaard. Drop nu dat zwaard en praat weer met hem. Hij maakt nog een zwaard, pak het eerste weer snel op en je hebt er twee! Ga naar de bank, zet er een van de twee zwaarden op en praat met de Squire om je beloning te krijgen. Nu heb je een echt blauw zwaard.


Naam Quest: ?
Moeilijkheidsgraad: Makkelijk
Benodigdheden: 60 GP, White Apron.
Beloning: 2 QP, 450 GP, Cut Emerald, Gold Ring.

Deze quest start in Port Sarim. Praat met Red Beard, de piraat die ten oosten van de bar op de pier staat. Hij vertelt je over de schat; zeg dat je de schat wil vinden. Hij zegt dat je dan eerst rum voor hem moet halen. Ga naar Karamja (praat met een Seaman een stukje naar het zuiden) en ga van het schip. Ga naar de kroeg daar en koop rum voor 30gp. Ga naar Luthas in het huis ten noordoosten van de winkel. Zeg tegen hem dat je hem wilt helpen. Hij zal je een baan geven. Ga naar het bananenveld ten westen van het huis. Pick tien bananen en ga naar het oosten. Use een paar bananen op de Crate die naast het huis staat; use dan de rum op de kist. Stop er bananen bij tot hij vol zit. Praat dan weer met Luthas om je 30gp loon te krijgen.
Ga terug naar Port Sarim (praat met een Custom\'s Officer) en ga naar het westen. Je zal een Food Shop zien met binnen de baas, Wyndin. Ga hierheen. Doe je White Apron aan en probeer door de deur naar de andere ruimte te gaan. Hij zal je tegenhouden en zeggen dat alleen de werknemers daar naar binnen mogen. Vraag of hij je in dienst wil nemen; hij zal het doen.
Search alle Crates in deze ruimte. De rum zit in een ervan; haal de rum er dus uit. Ga weer naar Red Beard en geef hem zijn rum. Hij zal blij zijn en je een sleutel geven. Hij zeg dat een Chest in Varrock de schat herbergt. Ga naar Varrock en ga naar de Blue Moon Inn, welke zich ten zuiden van de General Store bevindt. Ga de trap op en de kamer in het westen in. Use je sleutel op de Chest; je krijgt een Note. Lees het; er staat dat de schat in het park van Falador is. Ga naar Falador. Ten oosten van het huis met de Furnace, dat is dus ten zuiden van het park, is een huis met een Spade (schep). Pak de schep. Ga het park in en zoek het beeld. Ten westen hiervan zijn zonnebloemen. Klik op de schep om te graven. De tuinman zal je aanvallen (logisch, je staat in zijn zonnebloemen te graven). Maak hem dus dood -hij komt echt wel weer terug- en graaf weer. Nu vind je de schat en heb je de quest af!


Naam Quest: Ernest The Chicken
Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld
Benodigdheden: Geen
Beloning: 300 GP

Praat met Veronica bij Draynor Manor. Veronica is erg ongerust, omdat haar geliefde Ernest weg is. Jij moet Ernest gaan vinden. Ernest is helemaal boven in het huis, maar hij is een kip geworden! De professor kan hem niet alleen weer normaal maken, hij heeft nog wat onderdelen voor zijn vreemde machine nodig. Die moet jij gaan vinden.

Pak de spade uit de kamer op de begane grond in het oosten van het huis. In deze kamer is ook een achterdeur, waardoor je het huis uit kan. Loop naar de composthoop in het westen van de tuin. Graaf in de prut, je zult nu een sleutel vinden. Loop nu weer via de voordeur het huis in. Maak de gevangenis met het skelet open en pak de rubber tube. Dit is het eerste onderdeel dat je nodig hebt voor de machine van de professor.

Nu moet je een oil can vinden om de machine te smeren. Doorzoek de boekenkast in het westen van het huis en ga naar binnen. Ga de ladder af. Je moet hendels overhalen om een kan met olie te krijgen. haal A in, haal B over, ga door de noordoostelijke deur, haal D over, ga door de zuidwestelijke deur, ga door de zuidelijke deur, haal A over, haal B over, ga door de noordwestelijke deur, ga door de westelijke deur, ga door de noordelijke deur, haal E over, haal F over, ga door de oostelijke deur, ga door de oostelijke deur, haal C over, ga door de noordwestelijke deur, ga door de westelijke deur, haal E over, ga door de oostelijke deur, ga door de zuidelijke deur, ga door dezuidelijke deur, ga door de westelijke deur en pak de oil can.

Pak nu het fish food van de eerste verdieping. Vergiftig dit voer met de poison uit de keuken. De keuken is bij de heks op de begane grond. Ga naar buiten en zoek naar de fontein. De fontein staat in het zuidwesten van de "tuin". Voer de vissen met het vergiftigde voedsel. Die gaan nu dood. Doorzoek de fontein. Je zult een stuk machine vinden. Breng deze spullen allemaal naar de professor. Hij maakt Ernest nu weer normaal.


Naam Quest: Goblin Diplomacy
Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld
Benodigdheden: 3 Goblin Mails, 100 GP, 2 Woad Leaves, 2 uiten, 3 redberries.
Beloning: 200 Crafting XP, Gold Bar

Praat met de Goblin Generals Wartface en Bentnoze in Goblin Village, ten noorden van Falador. De twee goblin generals kunnen maar niet besluiten wat de nieuwe kleur van de armour zal zijn, dus nu moet jij ze wat prototypes voorleggen.

Ga naar de heks Aggie in Draynor Village en vraag of ze dyes kan maken. Met de spullen hierboven kun je ze maken. Gebruik de rode dye met de gele, dan krijg je oranje. Kleur één goblin mail oranje, en één blauw. De andere laat je zo. Ga dan naar Goblin Village, ten noorden van Falador. Praat met de generaals achterin en vraag hoe het met ze gaat. Praat net zolang met ze totdat je de quest hebt voltooid. Eerst vragen ze om een oranje mail en geef ze die. Praat dan nog een keer met ze voor de blauwe. Dan geef je ze de bruine (de normale kleur) terug.


Naam Quest: Imp Catcher
Moeilijkheidsgraad: Gemakkelijk
Benodigdheden: Geen
Beloning: 875 Magic, Amulet of Accuracy

Praat met tovenaar Mizgog in de Wizards tower op de tweede verdieping. Mizgog vertelt je over een collega-tovenaar die duizenden imps heeft laten verschijnen. Deze kleine pestkoppen hebben al veel van Mizgog gestolen, waaronder een paar beads. Die wil hij terug. Je kunt ze krijgen door imps te doden. Imps zijn overal, maar je kunt ze het beste doden op Karamja Volcano. Dood net zo lang imps totdat je 4 kralen hebt: black, yellow, red en een white bead. Je kunt ze ook van andere spelers proberen te kopen. Geef Mizgog de kralen en je quest is voltooid.


Naam Quest: A souls Bane (Member Quest)
Moeilijkheidsgraad:
Benodigdheden: Rope, Anti-poison Potion, Eten, armour + wapen + hoge combat aangeraden.
Beloning: ?

Beginlocatie: Launa, bij de spleet ten noordwesten van de Digsite.
1 Start de quest door met Launa te praten. Use je Rope op de Rift en daal af.
2.Je bent in de Kamer van Kwaadheid; je moet net zolang monsters doden tot de Anger-balk bovenin je scherm vol is. Let op, je kan de monsters alleen maar met bepaalde wapens die in een wapenrek bij de ingang hangen doden.
3. Zodra je Anger-bar vol is, kan je door het portaal in het oosten naar de volgende ruimte: de Kamer van Angst. Hier moet je in alle \"Black Holes\" kijken en de lvl 45 Fear Reapers die er af en toe uit komen doodmaken. Op een gegeven moment zeg je dat je nu wel door het zwarte gat heen durft, doe dat (in het westen, \"Enter Black Hole\").
4. je bent nu in de Kamer van Verwarring. Hier moet je net zolang de monsters doodmaken tot alle deuren behalve een weg zijn. Soms hit je niet op een monster, dan is het een hallucinatie. De monsters waar je wel op hit halen een deur weg als je ze dood hebt. Zodra je alle deuren op een na weg hebt kan je door de laatste deur naar de volgende ruimte.
5. Dit is de Kamer van Hopeloosheid. Hier moet je ook weer elk monster doden, ze regeneren twee keer en je moet ze dus allemaal drie keer doodmaken (het wordt wel steeds makkelijker).
Zodra je ze dood hebt ga je de Bridge of Hope over.
6. je komt in de laatste ruimte. Je moet alle beesten doden (10 lobsters is handig) Als ze alle drie dood zijn verschijnt de jongen - praat met hem.
7.Je verschijnt weer bovenaan de spleet, praat met Tolna voor je beloning.


Naam Quest: The Blood Pact
Moeilijkheidsgraad: ?
Benodigdheden: ?
Beloning: Je mag de wapens houden, toegang tot de tombe.

Praat met Xenia, ze is in het graf in Lumbirdge. Ze heeft hulp nodig. De mensen in de tombe naast Xenia hebben een meisje gevangen genomen. Zeg I will help you. ga nu de tombe in.
Je zult een filmpje zien. Na het filmpje moet je Kyle doden. Loop naar hem toe. Xenia word aangevallen en ze loopt terug. nu moet je hem zelf doden! Dood hem en zeg: Yes and now die!
Nu moet je een meisje doden met de bow van Kyle. doe dat. Draai dan The Whinch. Het hek gaat nu open. Ga erdoor en ga de trap af die je ziet. Doe de deur open die je ziet. Dood de man en maak het meisje los. Nu kom je weer in het graf. Je mag als belonning de wapens houden, en je hebt toegang tot de tombe.
Advertentie


Reacties, cheats of tips

« vorige 1 2 3
...
13 14
15
volgende »

 Gepost door The_Gamer99 op 24 maart, 2010 om 09:07

Sonic

241 posts
@lynx, als je nog bezig bent met de quest, en je bent hem verloren ga dan naar de champions guild en zeg dat je de maze key kwijt bent.

 Gepost door r_AW op 26 maart, 2010 om 08:18

GN "Sickness"

10191 posts
Ik heb een suggestie binnen gehad, maar ik kan deze persoon niet terugmailen wegens een foutief mail adres. Dus dan maar via deze weg. Iedereen die een quest instuurt, doe dit aub zo: Naam Quest: Moeilijkheidsgraad: Benodigdheden: Beloning: En dan de uitwerking van de quest. Bedankt!

 Gepost door timmama op 11 mei, 2010 om 17:15
n00b

8 posts
over wat hebben julie het over de site gt T

 Gepost door r_AW op 12 mei, 2010 om 11:06

GN "Sickness"

10191 posts
Welke site? Dit gaat over de quests uit Runescape.

 Gepost door gamy1 op 17 juli, 2010 om 22:23

Pacman

94 posts
Ja,en trouwens,voordat je gd doet(globin diplomacy) wacht dan ff tot de gold bar weer 2k waard is hij is nu nog 90 gp waard (klinkt raar)

CheatNOW.nl © 2017-2018, is een product van Desert Productions