CheatNOW.nl
CheatNOW.nl Cheats
HOME WORD LID FORUM START BOOKMARK FAQ CONTACT ADVERTEREN

Cheats zoeken

Zoek je een cheat, trainer, hint of tip?
Titel van spel:
Platform:

Nieuwste 10 cheats

Populaire cheats

Laatste reacties

16/04Euro Truck Simulator door berrypc
22/03Euro Truck Simulator door thijsbom111
01/03Pokémon Ruby/Sapphire/Emerald door FALLOUT
17/02Pokémon Ruby/Sapphire/Emerald door pokemaster1
17/02Pokémon Emerald door pokemaster1
13/02Runescape door ALI456
13/02Need for Speed: Underground 2 door FALLOUT
11/02GTA: Grand Theft Auto: San Andreas door FALLOUT
07/12Need for Speed: Underground 2 door Pack Leader
26/11GTA: Grand Theft Auto: San Andreas door Someonet2know

CheatNOW cheat index


Kies hier de beginletter van de cheat codes, trainer, hint of tip:
ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ0123...

Gears of War

Xbox 360 Hints en tips voor Gears of War

PLATFORM: Xbox 360
TOEGEVOEGD DOOR: Tom Kauwenberg
REACTIES: 1

Lijst der vijanden:

In het spel zul je behoorlijk wat verschillende Locust tegenkomen, even de details opgestapeld:

- Drone: De drone is de standaard Locust, meestal uitgerust met een standaard Locust Machinegeweer. Niet moeilijk te verslaan, sluit niet uit dat ze makkelijk te verslaan zijn in álle omstandigheden.

- Sniper: De Sniper is wat de naam al zegt: Zwak. Gelukkig wel uitgerust met een Longshot, die je na de moord op de Locust mooi voor eigen gebruik kan innen.

- Grenadier: Sterke Locust. Uitgerust met een paar granaten en een Shotgun maken zij zich de baas over de korte afstanden.

- Wretch: Wretches zijn op handen en voeten kruipende Locust. Snel en dus moeilijk te raken op afstand. Wapens dragen ze niet, ze proberen je in groepen te overweldigen en te doden met rake slagen. Makkelijke manier om ze te verslaan: Shotgun!

- Glooming Wretch: Alleen te zien in Act 3 en een korte periode in Act 5. Glooming Wretches zijn eigenlijk elektrisch geladen Wretches. Na het doden van deze irritante wezens, zullen ze ontploffen. Op Insane kan één exploderende Wretch naast je al genoeg zijn om het loodje te leggen. Af te raden: Zagen. Alternatieve optie: Slaan en vervolgens naar achter rollen.

- Boomer: Slome maar verschrikkelijk sterke Locust. Neerschieten kan op Hardcore en Insane erg lang duren. Fijn aan deze Locust is zijn herlaadtijd, het herladen van de Boomshot duurt namelijk nogal lang. Slim is om in de herlaadtijd van de Boomshot de vijand te taggen met een granaat.

- Kryll: Gemuteerde vleermuizen die in groepen je aanvallen. Ze kunnen niet tegen licht en vallen je dus alleen aan in donkere plekjes. Alleen te zien in Act 2 en aan het einde van Act 5.


- Nemacyst: Sloom zwevende Locust, worden geschoten uit Seeders. Veel kogels hoef je niet door ze te boren, een paar is genoeg om ze te laten exploderen. Let wel op dat je dit niet te laat doet, ander zullen de Nemacysts op je duiken in poging tot een kamikaze aanval.

- Theron Guard: Zul je pas tegenkomen tijdens Act 3. Theron's zijn erg sterke en slimme Locust, ze gebruiken voornamelijk Torque Bows en Lancers. En als ik zeg Lancers, bedoel ik ook dat de Theron's ook jou kunnen neerzagen, de rollen zijn omgedraaid!

- Seeder: Seeders kom je een keer of drie tegen in het spel, ze schieten Nemacysts maar verder vormen ze geen bedreiging. Gebruik twee of drie rake schoten met de Hammer of Dawn om ze uit te schakelen

- Reaver: Grote, snelzwevende Locust. Op hun rug dragen ze óf een stel Theron's óf een Troika. Foute boel dus, gelukkig voor je komen ze alleen maar voor in Act 5.

- Berserker: Ongelooflijk sterke Locust, kan je in simpelweg één ram neerhalen en zul je maar liefst drie keer tegenkomen in de game. Ze zijn blind en gaan dus alleen uit van hun reuk- en hoorzintuig. Alleen uit te schakelen met de Hammer of Dawn.

- Corpser: Grote spinachtige beesten, worden gebruikt om tunnels te graven voor de Locust. Kom je slechts één keer tegen. Hoe te verslaan:
Schiet eerst op de buik, totdat er een 'Point of Interest' op zijn mond komt te staan, schiet vervolgens wat kogels in zijn mond. Door deze actie zal de Corpser achteruit kruipen, herhaal dit totdat de Corpser beetje bij beetje op een los plateau is gekropen. Dit plateau staat in verbinding met de plek waar jij op staat met twee kleine bruggetjes. Ga rustig op deze brug staan, zodra de Corpser zijn arm uitstrekt om op je in te rammen rol je weg, herhaal dit nog een keer. Zo zal de Corpser zijn eigen plateau losmaken en verdrinken/verbranden.

- RAAM: General RAAM is een sterke vijand, maar vereist niet veel meer tactiek dan een Berserker of Corpser. Is het makkelijkst om te doen in Co-Op: Laat één persoon de twee Torque Bows oppakken die tegenover de kasten vol wapens en ammo liggen. Het andere persoon bewapend zich met de Lancer of de Sniper, het beste is naar mijn idee de Lancer.
Het persoon met de Bow blijft op RAAM schieten om zo de Kryll van hem af te houden, die vormen namelijk een schild voor RAAM. Het andere persoon zet raam constant onder vuur met het door hem/haar gekozen wapen. Komt RAAM nou te dichtbij? Tag hem met een granaat en ren naar de andere kant van de trein, eventueel kun je daar de Troika ook nog gebruiken, dat is alleen wel in het ergste geval.

COG Tags lijst:

PRISON:

1 Nadat je een van de twee keuzes hebt gemaakt (Training of Combat) kun je meteen rechtdoor lopen, onder het Gears Logo ligt de eerste tag.

2 Kijk naar de deur waar de Locust doorheen zullen komen, als je nu een tikje verder naar links kijkt, zul je de tag spotten: Onder de trap en bij een Gears logo.

3 Zodra je buiten de Prison staat, zal er links van je een trap zijn, zodra je over de trap bent zal links van je een tag liggen.


TRIAL BY FIRE:

4 Na het filmpje loop je de trap op, in het volgende veldje staat links een groot blok met het Gears logo erop. Aan de rechterkant ligt om het hoekje wat ammo en de volgende tag.

5 Nadat je de dode COG hebt gevonden (die je vanaf de brug ziet) loop je een gebouw binnen. Na twee Emergence Holes ligt er een tag tussen de bosjes achter de tweede hole.

6 Eenmaal op het plein met de ronde fontein in het midden, zullen er drie Emergence Holes verschijnen, de volgende tag ligt tegenover de vierde Hole.


KNOCK KNOCK

7 Op de straat waar een groot gat in de grond verschijnt (waarschijnlijk van een corpser) kun je aan de rand van dit gat een tag vinden.

8 In de gang waar Jack de deur open moet maken (gevolgd door een hoop irritante Wretches...), ligt er een tag in de linkerhoek als je naar de deur kijkt.

9 In het kamertje waar je het lijk van Rojas vind. Ligt tegen de deur aan de linkerkant achter een pilaar in een donker plekje een tag, zoek even goed aangezien deze tagwat lastig is verstopt.


CHINA SHOP:

10 Deze tag is makkelijk en spreekt voor zich: Nadat de Berserker de COG ('We're fucked! We're Fucked' - díe COG) heeft gedood. Loop je rustig naar het lijk van de COG toe, de tag zal nog bij zijn lichaam liggen

11 Er zijn in totaal 3 deuren die kapotgeramt moeten worden door de Berserker, na tweede deur zal links van de laatste deur een klein inhammetje zijn met een Gears logo en wat wegvliegende Kryll, daar ligt de elfde tag.

12 Na de laatste deur (dus op het pleintje waar je de Berserker moet uitschakelen) volg je het halve rondje linksom mee. Als het gehele plein een klok zou zijn, zou de tag liggen tussen 8 en 9, precies achter een muurtje.
LET OP: Pak de tag vóórdat je de Berserker doodt, erna kan namelijk niet meer.


TICK TICK BOOM:

13 Nadat je een van de twee paden hebt gekozen en weer bijeen komt, zal er termidden van de kamer een trap naar beneden zijn met niet veel meer dan een bank, maak de bank klaar voor de schroothoop en je zult merken dat onder de bank een tag ligt.

14 Deze tag ligt onder een trap die komt na een grote kamer, achter een rots.

15 Net voordat je het dorpje (of wat er van over is gebleven) binnengaat, let dan op: Links van deze weg is een krantenmachine, daarachter ligt de vijftiende tag.


OUTPOST:

16 Nadat Marcus zegt dat je licht nodig hebt om te overleven. Links van de straat waar je zonet nog gevochten hebt, is een klein schuurtje, zonder licht weliswaar, maar met een paar rake schoten op het gasstelletje is dat voorbij.


DARK LABYRINTH:

17 In het begin is het je taak om Dom te volgen met de volgspot. Zodra je dat hebt gedaan zet je de volgspot naar het verre linkse gebied. Er ligt daar een tag, voorheen in het donker, maar met behulp van de volgspot niet meer.

18 Nadat je uit het kapotte gebouw komt, ligt rechts van je een tag, verlicht zelfs. Loop niet al te ver het donker in, ander maken de Kryll wel een einde aan je bestaan.


DOWNPOUR:

19 Als rechts van je de zee is en je op zoek bent naar een lift, probeer dan eens achter de het gebouw te komen waar de lift inzit. Hieraan zit een lange, smalle pier. Aan het einde ligt een tag.

20 In de kamer met de verotte planken, ligt rechtsachterin een tag. Blijf wel goed op de metalen balk lopen, anders zak je door het hout heen.


COALITION CARGO:

21 Voordat je in de mijnkarretjes stapt, ligt links van het trappetje dat naar de karretjes leidt. Zorg wel dat je de deur nog niet op hebt gedaan, anders zul je alleen kunnen naderen, om vervolgens in de karretjes te stappen, zónder de tag.


DARKEST BEFORE DAWN:

22 Nadat je naar beneden bent gegaan via het boorplatform blijf je rechts gaan, ergens rechts is een stukje verlicht met een Gears Logo. Daar zul je wat granaten en natuurlijk een tag vinden.

23 Na de omgeving waarin je tag 22 hebt gevonden, kom je in een iets nauwere omgeving. Rechts is een gebouw verlicht met een trap verlicht, daarop zal je tag liggen. Hebbes!

24 Nadat je een pad hebt gekozen, en je weer herinigd met Dom, kom je in een nauwe gang met erg veel dekkingsmogelijkheden. Als je hier eenmaal doorheen bent ga je rechts, over een klein weggetje dat over het 'meer' uitsteekt.


CAMPUS GRINDER:

25 Als je het plein opkomt, ga dan rechts. Aan de rechterkant van dit plein zijn twee paar trappetjes, de tag ligt achter het tweede trappetje.


BAD TO WORSE:

26 Tegenover de pilaren is een oude, kappote auto. Als je de pilaren in de rug hebt, ligt de tag achter en een beetje rechtselijk van de auto.


IMAGINARY PLACE:

27 Zodra je de schildvormige kamer met vier pilaren binnenkomt, zal het bureau je vast wel opgevallen zijn... Juist, doodt het bureau en voila: Tag 27.


TRAIN WRECK:

28 Nadat Jack de deur opent (de deur naar de vijfde wagon), loop je binnen en kijk je links van je: 'Jottem, een tag!'

29 Voordat je de ladder opklimt om met de Troika's de Reavers te bevechten, kijk even op de grond. Zou er een tag liggen?

30 De laatste tag, maar juich nog niet te vroeg, je moet hem eerst nog vinden. Ik help je wel even:
Voordat je gaat vechten met RAAM, begeef je je in een ruimte vol munitie, wapens én de laatste tag.
Advertentie


Gameinfo Gears of War

Meer cheats van Gears of War


Xbox 360 review van Gears of War

PC review van Gears of War (PC)


Trailers van Gears of War


Reacties, cheats of tips

« vorige
1
volgende »

 Gepost door tinusT op 19 april, 2009 om 20:05

n00b

18 posts
hey er is 1 ding dat ik niet snap er staat de laatste tag is in de kamer voor RAAM maar ik kan die niet vinden waar ligt i?

CheatNOW.nl © 2017-2018, is een product van Desert Productions