CheatNOW.nl
CheatNOW.nl Cheats
HOME WORD LID FORUM START BOOKMARK FAQ CONTACT ADVERTEREN

Cheats zoeken

Zoek je een cheat, trainer, hint of tip?
Titel van spel:
Platform:

Nieuwste 10 cheats

Populaire cheats

Laatste reacties

16/04Euro Truck Simulator door berrypc
22/03Euro Truck Simulator door thijsbom111
01/03Pokémon Ruby/Sapphire/Emerald door FALLOUT
17/02Pokémon Ruby/Sapphire/Emerald door pokemaster1
17/02Pokémon Emerald door pokemaster1
13/02Runescape door ALI456
13/02Need for Speed: Underground 2 door FALLOUT
11/02GTA: Grand Theft Auto: San Andreas door FALLOUT
07/12Need for Speed: Underground 2 door Pack Leader
26/11GTA: Grand Theft Auto: San Andreas door Someonet2know

CheatNOW cheat index


Kies hier de beginletter van de cheat codes, trainer, hint of tip:
ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ0123...

Runescape

PC Walkthrough voor Runescape

PLATFORM: PC
TOEGEVOEGD DOOR: NZYM
REACTIES: 109

1. Zodra je van het Tutorial eiland afkomt, verkoop je zwaard en schild aan de general store. Dit geeft je een beetje geld. Nu moet je met de bijl die je gekregen hebt op het tutorial eiland normal trees gaan omhakken en verkopen aan de General store. Hiervoor krijg je een klein bedrag elke keer dat je ze verkoopt. Blijf dit doen totdat je oak logs kan hakken en herhaal hetzelfde proces maar dan met oak logs. Blijf dit doen totdat je ongeveer 10000 gouden muntstukken hebt.

2. Nu je een behoorlijk aantal goud hebt, moet je naar de stad Al Kharid gaan, en dan een Iron Scimmytar kopen in de winkel. Nu ga je naar Varrock en vraag aan mensen of ze je een set van Full Iron (Iron Plate Body, Iron Plate Legs, Iron Full helm en een Iron Kite Shield.) voor 2-3K hoogstens 4K. Draag het allemaal. Loop nu weer terug naar lumbridge en train je Attack tot 21 door de goblins achter de General Store te killen.

3. Nu je Attack 21 is Ga naar Al Kharid en verkoop je scimitar aan dezelfde shop waarvan je hem hebt gekocht. Nu kun je van hem een Mithrill Scimitar kopen. Ga nu weer trug naar Lumbridge en Train je Defence en Strength naar 21. Het is goe dom deze 2 af te wisselen zodat je niet dood gaat en toch hard kan slaan. bijv. eerst 5 strength dan 5 defence dan weer strength enz. totdat deze allebij 21 zijn

4. Begin met het trainen van je prayer door alle botten die van de monsters gekregen hebt te begraven je prayer zal dan ongeveer 16 zijn. Verkoop nu al het spul dat de monsters gedropt hebben aan de General Store en ga terug naar varrock. Als ue in Varrock bent verkoop dan je full iron aan een andere speler voor 4K nu heb je ongeveer 20K. Ga nu in de (East) Bank staan en schreeuw: Buying Full Mithrill 20K net zolang totdat je een verkoper vindt. Zorg er aleen wel voor dat er een Kiteshield bij zit en geen Square.

5. Als je het Armor hebt is het tijd om te Trainen. Ga naar da varrock sewers en kill de wat lager gelevelde Zombies en Skelletons totdat je Attack en Defence 41 zijn en je Strength 51. Doe alle quests die er zijn voor F2P en ga de Champions Guild binnen hier kun uje Dragon Slayer starten. Info over de Quest kan Hier gevonden worden. Deze Quest geeft je een hele goede Strength en Defence bonus.

6. Nu heb je heel veel geld nodig, Neem je pickaxe en ga copper en tin hakken totdat je mining 15 is. Ga dan over op iron en bank alle ores die je hakt. doe dit totdat je mining 30 is en ga coal hakken totdat je 1000 coal hebt. je krijgt er een hoog mining level van en je kan al het coal verkopen voor 250K! als je de juiste personen weet te vinden

7. Ga nu weer naar Varrock koop een full rune set voor 190K-200K en een Rune Scimmy voor 25 K de rest kun je houden als zakgeld Ga nu naar port sarimeen koop een ticket naar karamja ga de vulkaan binnen en train op De Skelletons of de deadly red spiders totdat je combat ongeveer 60 is.

8. Doe maar een vreugdedansje want je hoort nu bij de Big Boys Maar om verder te Trainen heb je veel food nodig om Lesser Demons te verslaan. Hiervoor gaan we lekker vissen pak je net en train je Fishing level tot 20bij de zee aan Draynor Village lekker dcht bij de bank dus je hoeft de vis niet te droppen maar aan shrimps heb je niet zoveel als jesser demons je binnen een paar seconden to hlf HP hebben gebracht dus gaan we verder trainen. P.S. Vergeet je vis niet te koken

9. Ga naar Port Sarim en koop een Fly fishing rod voor 5 gp en koop een paar honderd feathers als aas ga nu naar barberian village en ga daar vissen en koken totdat je fishing level 40 is. Je hoeft niet naar de bank te lopen want er zijn altijd PKers die je vis willen als food voor in de wildy.

10. Geweldig je fishing is 40 en als het goed is je cooking ook. Ga nu weer naar port sarim en koop een lobster pot ga hier lobsters vissen totdat je inventory vol zit. kook ze en ga de vulkaan in.

11. Als je iets naar het westen gaat zie je dat er op een soort eiland allemaal lesser demons rondlopen kill ze totdat je het gewenste cb level berijkt hebt en vergeet niet regelmatig je health te herstellen.


Deze walkthrough is geschreven door Demonkiller
Advertentie


Reacties, cheats of tips

« vorige 1 2 3
...
9 10
11
volgende »

 Gepost door larriks op 21 maart, 2009 om 21:11

n00b

10 posts
vertrouw niet te veeel op lunagang want ook daar zitten nog wat fouten in...

 Gepost door DonDudes op 29 maart, 2009 om 19:44

n00b

2 posts
weet ik

 Gepost door gamy1 op 07 februari, 2010 om 15:32

Pacman

94 posts
Pfffffffffffff wat een walktouch maar als je full rune koopt is er iets: platebody moet je dragon slayer al gedaaan hebben dus.......

 Gepost door Bregjeheeze op 19 februari, 2010 om 10:18

GN "Die Hard"

693 posts
weet iemand waar ik Skeleton (45) op Karamja kan vinden??

 Gepost door lord-master op 19 februari, 2010 om 12:50

Pacman

74 posts
ik denk in de grot

 Gepost door delanopompier op 14 juli, 2010 om 09:13

n00b

4 posts
Egt hele mooie tips en hints. Ik heb het gebruikt precies op die volgorde, maar egt complimenten heel duidelijk enz.

CheatNOW.nl © 2017-2018, is een product van Desert Productions