CheatNOW.nl
CheatNOW.nl Cheats
HOME WORD LID FORUM START BOOKMARK FAQ CONTACT ADVERTEREN

Cheats zoeken

Zoek je een cheat, trainer, hint of tip?
Titel van spel:
Platform:

Nieuwste 10 cheats

Populaire cheats

Laatste reacties

16/04Euro Truck Simulator door berrypc
22/03Euro Truck Simulator door thijsbom111
01/03Pokémon Ruby/Sapphire/Emerald door FALLOUT
17/02Pokémon Ruby/Sapphire/Emerald door pokemaster1
17/02Pokémon Emerald door pokemaster1
13/02Runescape door ALI456
13/02Need for Speed: Underground 2 door FALLOUT
11/02GTA: Grand Theft Auto: San Andreas door FALLOUT
07/12Need for Speed: Underground 2 door Pack Leader
26/11GTA: Grand Theft Auto: San Andreas door Someonet2know

CheatNOW cheat index


Kies hier de beginletter van de cheat codes, trainer, hint of tip:
ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ0123...

Runescape (Geld verdienen)

PC Hints en tips voor Runescape (Geld verdienen)

PLATFORM: PC
TOEGEVOEGD DOOR: Waterdruppel
REACTIES: 239

Hieronder staan allerlei mogelijkheden benoemd om geld te verdienen in Runescape.

Feathers
Je lacht misschien, maar volgens velen is dit de snelste weg naar je eerste 100.000 gp. Er zijn members die veren kopen voor 10 tot zelfs 15 gp per stuk. Veren kun je krijgen door kippen te doden (die zijn op boerderijen). Niet iedere kip dropt ze, maar de meeste wel. Ze droppen 5 of 15 veren. Omdat ze in je inventory één plek passen, hoef je niet steeds naar de bank te rennen. Zo kun je 10.000 veren verzamelen in 5 uurtjes. 10.000 x 15 is toch mooi 150.000 gp. Zoek nu voor een koper op forums over RuneScape, zoals hier. Als je de veren niet zelf wilt verzamelen, kun je ook proberen om ze van andere spelers te kopen voor bijvoorbeeld 1 of 3 gp per stuk en dan later met dikke winst weer verkopen.

Balls of Wool
Je kunt ook wol gaan spinnen van schapen en dan voor 100 per stuk verkopen in hele grote aantallen, maar dat is saai en het duurt nogal lang. Daarom is veren verzamelen beter.

Rune/ Pure Essence
Rune essence, pure essence in het bijzonder, is ook een goede manier om geld te verdienen. Je hakt de essences snel en het is dicht bij een bank. Je kunt alleen Rune essence mijnen na het voltooien van de Rune Mysteries Quest. Members die 30 mining of hoger hebben zullen automatisch pure essences krijgen. Kijk in de Runecrafting guide als je wil weten bij wie je allemaal in de Rune essence mine kunt komen.

Een goede plek om ze te verkopen is bij de oostelijke bank van Varrock. Rune essences kosten 20 tot 30 gp per stuk, pure essences 90 tot 110 gp. Essences hakken is niet vervelend, omdat je niet naar een andere steen hoeft te lopen en niemand je plek in pikt.

Flax plukken
Deze manier wordt veel gebruikt door de lagere levels. Flax kan geplukt worden in Lletya en in Seers\' Village. Lletya is beter dan Seers\' Village, maar omdat je daar Mournings Ends Part II voor nodig hebt, word het niet veel gebruikt. Pluk flax van een veld en ga naar een spinnenwiel om er bowstrings van te maken. Bow strings worden gebruikt bij Fletching en zijn een gewilt item. Een spinnenwiel is te vinden op de eerste verdieping van een klein huisje op de route van de bank naar het flax veld in het zuiden van Seers\' Village of bij de dyes winkel in Lletya.

Big Bones
Big Bones worden gedropt door Hill Giants en zijn best veel waard. Dit is een goede f2p manier. Dood Hill Giants, verzamel de bones en verkoop ze bij de bank voor een aardig bedrag.

Hides tannen
Veel luie mensen die hun crafting willen trainen en teveel geld hebben, laten mensen die geld nodig hebben hides voor hun tannen. Ze geven je een berg cowhides met de opdracht ze om te zetten in tanned hides. Je kunt dat doen bij de tanner in Al Kharid voor een paar gp per hide. Als je alles klaar hebt, geeft de luie persoon je meer geld dan je nodig had en zo verdien je geld.

Planken
Construction is een dure skill en wordt dan ook alleen door rijke members getraind. Ze zijn vaak te lui om zelf naar de sawmill te lopen en kopen planken voor een groot bedrag. Hak of koop bijvoorbeeld 1000 oak logs en ga naar de oostelijke bank van Varrock. Neem 250.000 gp en 27 planken mee en loop naar de sawmill ten noordoosten van Varrock. Laat hier je logs omzetten in planken voor 250 gp per stuk. Loop terug naar de bank en herhaal dit. Verkoop ze als je ze allemaal omgezet hebt op het forum van RuneScape voor 500 tot 600 gp per stuk. Je hebt dus een winst van 250 per plank als je de logs zelf hebt gehakt. Dat is 220 gp als je de oak logs koopt.

Herbs
Herbs worden gebruikt bij herblore en zijn daarom alleen voor members. Ga naar een rustige wereld en ga naar Edgeville. Ga het huisje in met de mannen. Choas Druids in de toren ten noordwesten van Ardougne (46 Thieving nodig) of in de wildernis van Edgeville Dungeon zijn ook een goede manier, Chaos Druids in de Agility Dungeon bij Yanille ook. Dood de monsters en ze zullen herbs droppen. Identificeer ze niet, dan zijn ze meer waard. Als je er rond de 50 hebt, ga je ze verkopen voor 1.000 gp per stuk.

Vials
Als je vials wilt gaan kopen, heb je geduld nodig. Het is namelijk veel loopwerk. Zet al je armour op de bank in Draynor Village en neem 75 gp mee. Neem dan de boot naar Entrana en loop hier naar het westen. Hier is een Herblore Shop met vials. Stop je inventory vol en vul de vials bij de sink. Herhaal dit totdat je er ongeveer 700 hebt. Verkoop ze in wereld 2 bij de oostelijke bank in Falador voor ongeveer 200 gp per stuk.

Eye of Newts
Dit lijkt een beetje op vials kopen, maar het is minder loopwerk. Ga naar Draynor Village in een wereld waar het niet druk is. Pak ongeveer 3.000 gp van de bank en loop naar de magic shop in Port Sarim. Koop daar je eye of newts. Zet dit op de bank en herhaal het trucje. Ga als je een groot aantal, bijvoorbeeld 1000 hebt, naar de oostelijke bank in Falador van wereld 2 en verkoop ze hier voor 100 gp per stuk. Op de grotere fora zijn ze 120 per stuk

Cannon balls
Cannon balls zijn voor members. Bij het maken van cannon balls krijg je ook nog smithing xp, daarom is deze manier handig als je ook je smithing eens wil trainen. Koop coal en iron van andere spelers of hak het. Maak hier steel bars van en smelt dit om tot cannon balls. Je hebt hiervoor de Dwarf Cannon quest nodig. Cannon balls kun je verkopen voor 200 gp. Uit één bar krijg je vier cannon balls.

PK'en
Dit is best gevaarlijk als je er niet goed mee omgaat. Je kunt geluk hebben en rijk worden, maar ook straatarm. Dit kan op het één op andere moment gebeuren. Zoals je wellicht ergens al eens opgepikt hebt, is mensen doden in de wildernis. Zo kun je full rune van andere mensen winnen, maar zij kunnen het ook van jou winnen. Als je nog geen skull boven je hoofd hebt, wacht dan totdat de mensen je aanvallen, als je dan doodgaat dan heb je altijd nog 3 items over. Zelf moet je de mensen met skull aanvallen, die droppen alles als ze dood zijn.

Nature Runes
Nature runes zijn duur, maar gemakkelijk te maken. Om nature runes te maken heb je 44 Runecrafitng nodig, maar het is aan te raden om minimaal 50 te hebben voor een large pouch. Kijk voor de verschillende manieren van nature runes maken in de Runecrafting guide. Het is aan te raden om via de abyss te gaan, dat scheelt bergen tijd. Dit scheelt zoveel tijd dat soms doodgaan door pkers meer oplevert dan de Tai Bwo Wannai General Shop manier.

Een andere manier van nature runes maken is runnen. Sommige spelers met Runecrafting 91 of hoger krijgen twee nature runes per essence en organiseren een evenement waarvoor ze voor iedereen nature runes maken. Zo krijgen zij xp, de mensen die runnen het geld. Je ruilt met hen, geeft ze een inventory pure essences en zij zullen twee keer zoveel nature runes als essences terug geven.

Air Company
Er staan vaak mensen in wereld 16 met een hoog Runecrafting level bij het air altar. Zij nemen je essence in unnoted vorm aan en geven je veel air runes en noted essence terug.

Law Company
Mensen die hun runecrafting willen trainen gaan vaak op Entrana staan om laws te maken voor mensen die laws of geld nodig hebben. Ze geven je dan noted pure essences en laws terug als jij hen unnoted rune essences geeft. De Law Company is een groep die dit doet en staat altijd in wereld 66. Ga naar Draynor Village in wereld 66, zet al je armour op de bank en neem 27 pure essences mee. Ga via de boot naar Entrana en loop naar het noordoosten, over de brug. Als daar iemande \'\'open\'\' roep, moet je snel met hem proberen te ruilen. Bied dan 27 pure ess aan, hij zal 27 laws en 27 pure essences in noted vorm terug geven. Herhaal dit totdat je genoeg laws hebt om te verkopen.

Green Dragons
Als je deze manier wil doen, heb je minimaal 80+ combat, lef, een amulet, een helm (warrior helm aangeraden), Rune legs, Rune platebody of Black dragonhide body (tegen mages), anti-dragon shield (tegen de green dragon fire-breath), een goed wapen, voedsel en teleporteermiddelen als je lui bent. Deze manier gebeurt in de wildernis, dus je kunt gepk\'t worden.

Je kunt het beste beginnen vanuit de westelijke bank in Falador. Loop Falador uit via de noordkant en loop naar het mind altar. Loop de wildernis in en ga langs de Dark Wizards van combat 7-9. Loop nog even door tot de kuil. Daar staan drie green dragons, als ze nog niet dood zijn. Nu gaan we aan de slag, je gaat green dragons killen! Raap de Bones en de hides op. Probeer 12 dragons te killen, zodat je 12 Dragon bones en 12 Green Dragon hides hebt. Teleporteer weer weg en bekijk je winst.

Dragon bones: 12x3K6K
Dragon hides: 12x1.5= 18K

Blue Dragons
Blue Dragons droppen net als de Green Dragons ook hides en bones. Blue Dragons zijn wel sterker, maar je hoeft jezelf er niet voor in de wildernis te wagen. In de grot van de Watch Tower quest zijn veel Blue Dragons te vinden. Wijk als je deze quest nog niet gedaan hebt uit naar de Taverley Dungeon, maar hier zijn altijd wel een aantal mensen te vinden. Blue Dragons kun je het besten doden met een halbert of met Ranged.

Barrows
Je weet wel, dat dure armour waarin die hogere levels rond lopen. Barrow items zijn niet gemakkelijk te krijgen, maar ze leveren wel bakken met geld op.
Zie voor meer informatie de Barrows guide

Training Arena
Deze manier van geld verdienen kun je niet vaak uitvoeren. Deze manier is niet bekend en erg duur voor de spelers die snel willen trainen. Sommige spelers die stinkend rijk zijn, willen wel eens snel magic xp krijgen. Ze geven een aantal mensen dan een berg nature runes en zetten ze in de alchemy chamber van de Mage Training Arena. Ze moeten hier de items die 30 kosten gaan high-alchen. Het item verandert steeds, dus daar moeten de mensen die alchen goed op letten. De items zitten voor iedereen op dezelfde plek, daarom kunnen ze elkaar vertellen waar de duurste items zitten.Na een paar uur alchen komt de rijke persoon weer eens kijken. Hij ontvangt van iedereen het geld dat ze hebben gekregen, geeft er veel nature runes voor terug en hij dumpt het geld in het depot van de kamer. In deze kamer kun je geen geld smokkelen, daarom moet er hier gealcht worden door de mensen. Als hij de coins in het depot stopt, krijgt hij magic xp voor alle alchs die gedaan zijn. Zo heeft hij bin!
nen een paar minuten een hoop xp voor zijn Magic. Hij geeft je veel meer nature runes voor het geld dat je in de arena alcht dan nodig, daarom heb jij winst.

Gebruik je beste skill
De wat meer ervaren spelers met hoge levels kunnen hun beste skill gebruiken om geld te verdienen.

Crafting
Voor gratis spelers is dit niet zo'n goede skill. Members kunnen wel battlestaffs maken en deze highalchen.
Je krijgt hier dan 9300 gp per stuk voor, terwijl de kosten in totaal (inclusief nature runes) op zo\'n 7500 gp uitkomen.

Farming
Je zou goedkoop seeds kunnen inkopen van mensen die geen prijzen weten en deze verbouwen, bijvoorbeeld herb seeds en limpwurt seeds. Drie Limpwurt roots brengen meer op dan de seeds kosten, zo ook met de herbs die je verbouwt

Firemaking
Met deze skill valt niet veel te verdienen. Je zou shades kunnen verbranden in Mort Myre. Je krijgt per shade prayer ervaring en andere dingen zoals geld of Fine Cloth die je voor 100k kunt verkopen. Je kunt er ook Splittbark van laten maken (zie Prayer guide voor meer informatie)

Fishing
Vang lobsters, monkfish of sharks. Sword fish verdient niet goed, het duurt te lang om ze te vangen en je hebt een hele hoop nutteloze tuna\'s.

Fletching
Je kunt hier ook veel geld mee verdienen. Koop bijvoorbeeld yews voor 250 gp each, bow strings voor 100 gp each en nature runes voor 300-400 gp each. Maak de bows en high-alch deze. Je hebt dan 16-116 gp per boog winst

Herblore
Dit is erg moeilijk om te trainen en om mee te starten. Je kunt herbs voor 1k each kopen en hiervan super sets of prayer potions maken. Hiervoor heb je een hoog Herblore level nodig.

Mining
Mijn coal en verkoop dit voor 150GP per stuk.

Runecrafting
Hiervoor heb je geduld nodig. Je kunt nature runes maken en deze voor 300-400 gp verkopen.

Slayer
Zoals al gezegd Abyssal Demons, maar ga anders als je 65 Slayer bent op Dust Devils jagen. Deze kunnen Dragon Chainbodies voor je achterlaten.

Smithing
Hiervoor heb je ook een erg hoog smithing level nodig. Het wordt pas een beetje rendabel als je steel platebodies kunt maken. Deze kun je highalchen voor 1200 gp of (ver)kopen aan andere spelers voor 900-1000 gp each. Steel bars kun je ook verkopen voor 600 gp each. Rune spullen verdienen natuurlijk ook goed.

Thieving
Niet gebruikelijk, maar je kunt er veel geld mee verdienen. Je kunt bijvoorbeeld Grey Wolf Furs of Silks kopen en deze na een tijdje weer terug aan de verkoper verkopen.

Woodcutting
Je kunt yews of magic logs hakken en deze verkopen.

Rune ores
Rune ores kosten 10.000 gp per stuk. Hak ze als je 85 Mining hebt in de wildernis , de Heroes Guild, Neitiznot of bij het pad naar de Temple of Light van Mournings Ends Part II

Merchanten
Merchanten betekent handelen: spullen goedkoop inkopen en dan duurder verkopen. Veel mensen komen zo aan hun geld.

Tips
Koop niet 600 verschillende dingen tegelijk, maar begin met 6 of minder dingen
Geef niet al je geld uit aan spullen, misschien verkoop je het pas veel later weer en zit jij zonder geld
In het spel zelf verkopen duurt een tijdje, je kunt grote aantallen beter op de grote forums verkopen. Daar heb je meestal binnen een kwartiertje een koper
Kijk uit voor scammers, anders raak je veel geld kwijt. Controleer altijd je deal in het tweede venster, vooral als ze achterlijk veel lijken te bieden!
Houd een rekenmachientje bij de hand
Je kunt beter dure spullen of grote aantallen verkopen die bij elkaar meer dan 100k kosten, dan is de kans groter dat je het verkoopt aan de mensen met veel geld
Ores zijn altijd goed. Koop bijvoorbeeld iron ore voor 100 per stuk en verkoop ze als je 1k ores hebt voor 200k geld
Koop je spullen niet in wereld 1, daar zitten alle scammers!
Verkoop dingen altijd in notes
General stores hebben soms interessante dingen zoals ores of logs. Koop bijvoorbeeld iron voor 5 gp en verkoop het later.
Van f2p naar p2p handelen kan veel opleveren. Ga in herblore ingrediënten (zoals limpwurt roots), logs, cow hides of rune essences merchanten.
Iron, rare items, discountinued items, nieuwe spullen, veren, logs, rune essence, tornpages, cowhides, herbs en runes zijn gemakkelijk om te merchanten. Let wel op bij nieuwe spullen dat ze erg snel in prijs dalen.
Je moet niet met skirts, trimmed, gold of andere spullen die moeilijk te verkopen zijn merchanten
Met dank aan nr53!

Cooking Appel
Als je snel geld wilt verdienen en je hebt cooking level 32,
ga dan naar de coocking guild met Shef's hat op ,pak dan
een cooking appel en verkoop hem bij: the Grand Exchange
Suggestie door japie112233

Grimmy's
Als je member bent, moet je naar de Flash Crawlers gaan.
Ze zitten op het 2e lvl van de Barbarian Dungeon en ze droppen Grimmy's die veel geld waard zijn
Hiermee kan je 150k per uur mee verdienen.

Grimmy's die je op moet pakken zijn:
harralander
avantoe
irit
dwarf weed
kwuarm
rannarr

Grimmy's die je niet op moet pakken:
marrentil
guam
taromin
Suggestie door Jan

Dragon Slayer
Als je dragon slayer doet, moet je naar de Duke in het kasteel. Zorg ervoor dat je pockets helemaal leeg zijn (eventueel je schild plek ook).
Zeg tegen de Duke dat je de dragon van crandor moet verslaan. Zeg dat het GEEN grap is. Je krijgt een Anti-dragon shield.
Drop die de hele tijd. Als je er 28 (29 als je schild plek ook nog leeg is. Dan moet je daar het schild vastpakken.) hebt, ga dan naar de bank. ga zo door.
Als je er 1000 hebt, heb je meer dan 510k!

Mining lvl 40
Wanneer je level 40 in het attribuut minen haalt is het handig om gold te minen. Dit levert dan de meeste ervaringspunten op en de gold bars kun je verkopen aan het begin van de dwarven mine. Deze kun je verkopen voor ongeveer 80 muntstukken per gold ore. Twee vliegen in één klap dus!
Je kunt het ook aan spelers verkopen voor 350 per Gold ore, dat levert meer geld. Somige spelers zullen het zelfs voor maximaal 400 per stuk van je kopen.

Hill giants
Een andere manier om geld te verdien is het neerslaan van Hill Giants. Hill Hiants zijn te vinden in de grot ten westen van Varrock (op de kaart gelegen naast de 'cooks guild'). Om dit huis in te komen om vervolgens naar de grot te gaan heb je een brass key nodig. Deze zijn meestal te koop tegen een prijs van 200 goudmunten. Hill giants laten voornamelijk big bones vallen die je kunt verkopen voor 300 goudpunten per stuk.

Eten verkopen
Als je een hoog cooking level hebt is het slim om eten te verkopen. Dit kun je het beste doen in de grot ten westen van Varrock (zie bovenstaande tip), in de banken van Falador en langs de rand van de wildernis. Doe dit ook in grote hoeveelheden, omdat je dan meer kans op verkopen hebt. Ook zul je misschien een kleine bonus van de koper krijgen als je voedsel in grote hoeveelheden krijgt.

Winst door verkoop
Ga naar een drukke wereld en naar een general shop. Doordat in een drukke wereld veel mensen zijn, zijn de hoeveelheden van voorwerpen vaak groot en de prijs laag. Maak hier gebruik van. Sla bijvoorbeeld een voorraadje mithril plate bodys in, log uit en ga naar een wereld waar er minder mensen zijn. Ga hier ook naar de general shop. Waarschijnlijk zijn de hoeveelheden hier een stuk lager, zodat je ze kunt verkopen tegen een hogere prijs.

Handelen
Lobsters
Als je een grote lading lobsters koopt voor een bepaald bedrag, en je gaat naar varrock in world 1, want die is het drukste, dan verkoop je het aantal lobsters voor ong 30-40 coins per stuk meer en zo maak je erg veel winst.

Guthix Plateskirt
Een guthix plateskirt is niet iets wat iedereen kan betalen, doe dit alleen als je wat ervarener bent, je hebt op zn minst 100k nodig, koop niet een groot aantal want dan heb je misschien de kans dat je ze niet kwijtraakt. met 100k ga je naar world 1 in varrock west-bank, ga boven de bank staan en daar zeg je: buy guthix skirt!! voor je het weet het je een verkoper, je bied hem 100k voor het guthix plateskirt en als de deal rond is verkoop (sell) je hem weer voor 150k, zo heb je 50k verdient, met een beetje geluk ook nog behoorlijk snel.

Grand Exchange
de grand exchange is een nieuwe handelsmethode die de meeste toch niet zo heel leuk vinden... maar je kunt er ook geld mee verdienen. sommige spullen stijgen namelijk steeds weer in prijs, zorg dat je zoiets vind dat in prijs stijgt, bijvoorbeeld botten (bones): zorg dat je veel geld hebt en koop een heel groot aantal botten voor de goedkoopste prijs, misschien iets duurder of de gemiddelde prijs kan ook. nadat de koop rond is zet je ze opnieuw op de exange en verkoop ze dit keer voor de duurste prijs, je maakt zo ontzettend snel winst als het lukt met de koop!
Advertentie


Reacties, cheats of tips

« vorige 1 2 3
...
22 23
24
volgende »

 Gepost door Bregjeheeze op 06 december, 2011 om 18:05

GN "Die Hard"

693 posts
Weet iemand waar je een GOEDE RuneScape bot kunt downloaden?

 Gepost door PaNNa op 06 december, 2011 om 21:09

The Hunter

6667 posts
Stuur die dan maar gelijk door in een PM, want het lijkt op illegale rotzooi...

 Gepost door ExtremeDotCom op 09 december, 2011 om 19:29

GN "Die Hard"

987 posts
Het is ook illegaal ..

CheatNOW.nl © 2017-2018, is een product van Desert Productions