CheatNOW.nl
CheatNOW.nl Cheats
HOME WORD LID FORUM START BOOKMARK FAQ CONTACT ADVERTEREN

Cheats zoeken

Zoek je een cheat, trainer, hint of tip?
Titel van spel:
Platform:

Nieuwste 10 cheats

Populaire cheats

Laatste reacties

16/04Euro Truck Simulator door berrypc
22/03Euro Truck Simulator door thijsbom111
01/03Pokémon Ruby/Sapphire/Emerald door FALLOUT
17/02Pokémon Ruby/Sapphire/Emerald door pokemaster1
17/02Pokémon Emerald door pokemaster1
13/02Runescape door ALI456
13/02Need for Speed: Underground 2 door FALLOUT
11/02GTA: Grand Theft Auto: San Andreas door FALLOUT
07/12Need for Speed: Underground 2 door Pack Leader
26/11GTA: Grand Theft Auto: San Andreas door Someonet2know

CheatNOW cheat index


Kies hier de beginletter van de cheat codes, trainer, hint of tip:
ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ0123...

Mickey Stad Op Stelten

PC Walkthrough voor Mickey Stad Op Stelten

PLATFORM: PC
TOEGEVOEGD DOOR: Sacul
REACTIES: 25

De opdracht:
In deze spel is Minnie of Mickey ontvoerd. Het ligt eraan wie je kiest om te spelen. Als je Mickey kiest dan is Minnie ontvoerd en andersom is Mickey ontvoerd. Je kan kiezen de moeilijkheidsgraad moeilijk of makkelijk is. Dan begint het spel.

Je moet degene redden die ontvoerd is. Diegene zit opgesloten in de toren van Boris Boef. Om daar te komen heb je een vliegmachine nodig. Die kan de professor voor je maken. Maar hij heeft een paar dingen nodig. Voor de vliegmachine heeft hij nodig: Een badkuip, een fiets en een propeller. Die moet jij voor hem gaan zoeken en aan hem geven. Aan hem geven doe je automatisch als je een van de onderdelen hebt. Hier onderaan zie je hoe je die dingen moet krijgen.


De badkuip:

De badkuip is bij de fabriek. Het is vlakbij waar Goofy eerst op zijn badkuip zat. De badkuip is dus van Goofy, maar hij is gestolen door 2 wezels. Om in de fabriek te komen moet je gewoon naar de fabriek lopen, wanneer je binnen bent moet je door de hek gaan. (Dit hoeft alleen maar de 1e keer, wanneer je het een keer gedaan hebt, kun je gewoon doorlopen.) Je ziet deuren, en blauwe en groene knoppen. Druk steeds op die knoppen totdat er een deur opengaat. En ga zo verder, Als je verder bent, kom je in een ruimte waar de badkuip zit, de twee wezels bewaken het. Om ze daar weg te krijgen moet je wat vissen in de badkuip gooien. Dan gaan zij weg, zij zijn bang voor vissen. Om vissen te krijgen moet je natuurlijk vissen. Ga naar de plek waar je kunt vissen. Het is linksaf van Donald's boot. Je zult zien dat daar ahringen, een emmer en een hengel liggen. Maak er gebruik van en ga vissen. Wanneer je wat vissen gevangen hebt, meteen in de emmer doen. Ga dan terug naar de fabriek en gooi de vissen erin. Ze zullen weggaan, je hebt de badkuip.


De fiets:

De fiets is van Katrien, maar die is gestolen door 2 wezels. Voor Katrien's huis is er nog een huis. Linksachter is er een hek, loop daar naar binnen. Je ziet de fiets en de 2 wezels. Verderop is er een meneer die zit te werken. Zorg ervoor dat hij weggaat, dan is er minder lawaai. De bedoeling is om de 2 wezels in slaap te laten vallen. Geef de man een broodje, en hij zult weg gaan.
Daarna moet je zorgen dat de man die aan het gras maaien is weggaat. Dit kun je doen door hem een vork te geven.
Ga dan terug naar de vogels, en speel een slaapliedje af. Als ze in slaap vallen, dan moet je snel de fiets pakken.


De propeller:

Deze zit bij waar de plek je kan vissen. Linksaf van Donald's boot, maar ga daar nog niet heen. Eerst heb je een sleutel nodig. Die moet je in de propeller steken. De propeller zit op de plek waar je de emmer pakte. Ga naar de tolhuis, en praat met de 2 wezels. Links op de tafel zie je een sleutel. als je die kan pakken, pak het dan, en ga dan terug naar Donald's boot.
Praat met Donald en ga zijn boot in, maak een vrij pad voor jezelf, en loop dan naar de overkant en pak de magische kast.
Ga dan terug naar Donald, en geef de kast aan hem. Loop met dan met hem mee. Ze zullen verdwijnen. Als het goed is heb je dan de sleutel, ga naar de propeller en steek die erin. Je hebt de propeller, en de andere onderdelen.

Suggestie door: Senbonzakura
----------------------
Tip door A3aanz!
Alle tips hoe het doel te bereiken staat op cd cd zelf.
Open op de cd het bestand Mickey3D.hlp, hier staat alles precies in beschreven.
Advertentie


Reacties, cheats of tips

« vorige 1 2
3
volgende »

 Gepost door stockbrood op 01 februari, 2009 om 13:02
n00b

1 posts
vraagje, hoe moet je een boterham geven aan die meneer bij die fiets? ik heb al naar da restaurant boterhammen proberen te vangen ma het lukt me niet? is er een andere manier? xx

 Gepost door Senbonzakura op 09 juli, 2009 om 10:31

GN "Die Hard"

915 posts
stockbrood, Een late reactie maarja... Lees je bericht nu pas. Nee, er is geen andere manier. Je moet perse die boterhammen vangen. bakkertje, Jarll88 en Lominard, ik neem aan dat jullie het al opgelost hebben.

 Gepost door megastijn21 op 17 mei, 2010 om 16:41
n00b

1 posts
Ik kan maar niet langs die man met die boor! Wat moet ik nu doen?

 Gepost door armyboy111 op 27 september, 2012 om 15:31
n00b

2 posts
ik ben nu al best ver maar ik kan die vork niet vinden die ik aan de gast met de bladblazer te geven hoe krijg je die/waar ligt die help me gr martijn

 Gepost door armyboy111 op 27 september, 2012 om 15:47
n00b

2 posts
ik heb nu die vork maa nu krijg ik die @%&*$ wezels aan het slapen hoe doe je dat en met welk lietje

CheatNOW.nl © 2017-2018, is een product van Desert Productions