CheatNOW.nl
CheatNOW.nl Cheats
HOME WORD LID FORUM START BOOKMARK FAQ CONTACT ADVERTEREN

Cheats zoeken

Zoek je een cheat, trainer, hint of tip?
Titel van spel:
Platform:

Nieuwste 10 cheats

Populaire cheats

Laatste reacties

16/04Euro Truck Simulator door berrypc
22/03Euro Truck Simulator door thijsbom111
01/03Pokémon Ruby/Sapphire/Emerald door FALLOUT
17/02Pokémon Ruby/Sapphire/Emerald door pokemaster1
17/02Pokémon Emerald door pokemaster1
13/02Runescape door ALI456
13/02Need for Speed: Underground 2 door FALLOUT
11/02GTA: Grand Theft Auto: San Andreas door FALLOUT
07/12Need for Speed: Underground 2 door Pack Leader
26/11GTA: Grand Theft Auto: San Andreas door Someonet2know

CheatNOW cheat index


Kies hier de beginletter van de cheat codes, trainer, hint of tip:
ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ0123...

Age of Mythology

PC Walkthrough voor Age of Mythology

PLATFORM: PC
TOEGEVOEGD DOOR:
REACTIES: 10

Enkel frequente afkortingen:
TC: TownCenter
AA: Archaic Age
CA: Classical Age
HA: Heroic Age
MA: Mythical Age
MU: Myth Unit


The Fall of the Trident


I Omens

Piraten vallen Atlantis aan en Poseidon lijkt ontevreden. Juist wanneer Arkantos denkt dat zijn avonturen afgelopen zijn, zou er wel eens een nieuw kunnen beginnen…

Startdoel:
Verdedig Atlantis tot het leger arriveert.

Moeilijkheidslevels:
 Easy: Je start met meer resources en meer Toxotes.
 Hard: Geen torens aan de kust, de piraten hebben meer upgrades.
 Titan: Je start met minder eenheden en resources, en geen torens. De piraten hebben nóg meer upgrades en gebruiken Lightning Storm vlak voor de laatste aanval.

Wanneer het scenario zich opent, zal je jezelf in gevecht zien met een Kraken aan de kust.(1) Arkantos, verscheidene Toxotes en drie Petrobolii staan onder je bevel. Houd je menselijke eenheden bij het beest weg en laat Arkantos het zaakje afhandelen. Daarna moet je een groter leger opbouwen. Focus op Toxotes, Hoplites zullen je in deze missie niet veel helpen. (Je kan eventueel een tempel construeren, om Centaurs te trainen, die eigenlijk niets meer zijn dan snelle, ruigere Toxotes.) Als je een krachtig leger hebt getraind, kan je het best investeren in Medium Toxotes en de Armory-upgrades.
Tijdens het verloop van de missie zal je steeds opnieuw te maken krijgen met steeds sterkere aanvalsgolven van piraten. Zij zullen aanmeren op twee punten in je haven, één dicht bij de plaats waar de Kraken de eerste keer aanviel (2), de andere wat meer naar het oosten (2). Je Petrobolii en Towers doen extra schade aan schepen, dus gebruik ze ook voor dit doel. Gebruik Arkantos om de Myth Units te doden, en je Toxotes helpen de rest naar de andere wereld. De laatste golf vijanden zou het je wel eens moeilijk kunnen maken, maar wanneer je vijanden van boord gaan, arriveert het Atlantische leger in het noorden en westen van de kaart (3). Wanneer ze je troepen vervoegen, en de meeste vijandelijke eenheden verslagen hebben, word je beloond met overwinnig.
Deze missie is het gemakkelijkste wat je voorgeschoteld zal krijgen, maar mocht je moeilijkheden ondervinden, is er iets heel gemakkelijk wat je kunt doen. Dood de Kraken in het begin NIET. De volgende aanval zal pas plaatsvinden totdat het monster is gedood, dus trek je eenheden terug en laat het gewoon met rust. Stel een degelijk leger samen en laat Arkantos het beest afmaken wanneer je klaar bent.II Consequences

Kamos de Minotaurus heeft de gestolen drietand van Poseidon meegenomen naar zijn basis. Maar Arkantos staat op het punt om uit te varen en hem te laten boeten voor zijn misdaad.

Startdoel:
Ga naar de Classical Age en verken het eiland.

Moeilijkheidslevels:
 Easy: Kamos heeft geen Towers en minder Anubites. Je start met de technologie Copper Shields al onderzocht.
 Hard: Kamos heeft meer eenheden. Je krijgt minder resources van het scheepswrak dat je vindt.
 Titan: Kamos heeft nog meer eenheden, meer towers, zelfs één boven je goudmijn. Je start met één goudmijn in plaats van twee, er zijn minder pigs rond het dorp. Kamos gebruikt de GodPower “Plague of Serpents” in de zee, in het begin van het spel dicht bij je startpositie.

Wanneer je begint heb je controle over een aantal villagers, Arkantos, een scout, vijf Toxotes en drie Triremes. Verken eerst naar het noorden en het zuiden van je TC (1) om de grote aantallen pigs te ontdekken die geslacht kunnen worden om snel voedsel te krijgen. Er is ook veel wild in het noorden en goud in het zuiden te vinden. Meer goud kan je vinden in het noord- en zuidoosten van het eiland (3). Nu je de resources geëvalueerd hebt, geef je je villagers de opdracht enkele huizen en een tempel te bouwen, en train meer villagers in je TC. Het brengt niet veel op om een Dock te maken en te vissen, aangezien het land rijkelijk voedsel te bieden heeft. (In de hogere moeilijkheidslevels zal Kamos regelmatig vloten sturen waaraan je in het begin gekregen Triremes niet kunnen weerstaan. Bouw gewoon een Tower of twee aan de kustlijn om ze te vernietigen. Verspil geen resources door je eigen schepen te maken.) Laat je Triremes verkennen naar het noorden om een scheepswrak (2) te localiseren en daar gratis goud en hout van te krijgen.
Eens je een degelijke economie hebt opgezet, advanceer je naar de Classical Age. Je kan hier kiezen tussen Hermes en Ares. Ares is hier de betere keus, omdat hij je als Myth Unit de Cyclops ter beschikking stelt, welke je zal helpen om het vijandelijke TC en eventuele Towers te vernietigen.

Nieuw Doel:
Bouw een leger op en vernietig het piraten-TC.
Als je wat tijd wilt om je klaar te maken, kan je muren plaatsen ten noorden en ten zuiden van je TC om de vijand tegen te houden. Bouw een leger op van Toxotes en verscheidene Cyclopen voor je ten strijde trekt. Gebruik de Cyclopen om de gebouwen te vernietigen, de eenheden help je naar de andere wereld met behulp van Toxotes en Arkantos maakt de Anubites een kopje kleiner. Wanneer je de weg hebt vrijgemaakt val je het TC aan en vernietig je het (4). Een paar Anubites zullen naast de ruďnes van het TC verschijnen, en Kamos zal naar een heuveltop vluchten.

Nieuw Doel:
Achtervolg Kamos en dood hem.
Om de missie te winnen, laat je je leger eenvoudigweg Kamos achtervolgen naar de heuvel. Na een paar seconden vechten zal je gewonnen hebben en het afsluitende filmpje begint.De cijfertjes verwijzen naar afbeeldingen, die zullen er later bijkomen.
Hou dit in het oog, er zullen later meer levels komen. Wij zijn niet de eigenaar van de tijd.
Advertentie


Reacties, cheats of tips

« vorige
1
volgende »

 Gepost door Sandrus Castus op 28 september, 2007 om 10:23

GN "SuperVlaming"

2685 posts
In totaal 32 levels, ik zit bij het vertalen aan lvl 8. Geduld is een schone deugd, maar wie hier iets mee kan doen, veel plezier!

 Gepost door r_AW op 28 september, 2007 om 13:59

GN "Sickness"

10191 posts
Ziet er erg goed uit Snadertje ! Myn complimenten!

 Gepost door Senbonzakura op 28 september, 2007 om 14:26

GN "Die Hard"

915 posts
Zoekresultaten van dit spel op GamersNET.nl linkie

 Gepost door nicotjuh8 op 28 september, 2007 om 15:07
Pacman

52 posts
Hoe heet die code voor goden nog eens.(voor vriendje)

 Gepost door Sandrus Castus op 28 september, 2007 om 15:24

GN "SuperVlaming"

2685 posts
Cheats kan je hier vinden: http://www.cheatnow.nl/index.php?display=cheat&id=645

 Gepost door dj-accuzzi op 28 september, 2007 om 16:44
n00b

14 posts
moet ik dat allemaal weten erg veeel maja dj-accuzzi

 Gepost door Supreme Link op 29 september, 2007 om 00:32

GN "Sickness"

5803 posts
Het is gewoon een hulpmiddel, niemand zegt dat je het moet gebruiken

 Gepost door mann op 28 december, 2007 om 21:07

Prince of Persia

129 posts
ja, maar het is wel handig. maar ik heb alleen de demo maar misschien ga ik golden editie kopen

 Gepost door Strategie Gamer op 18 mei, 2008 om 12:19

Sonic

293 posts
Ik heb de hele campaign zonder cheats uitgespeeld, en was erg leuk vooral de laatste

 Gepost door Pointmaker2 op 13 juli, 2008 om 07:41

n00b

10 posts
Sandrus,vertalen? hoezo?ik heb allang spel uitgespeelt enz maar een walktrough vertalen? kan je net zo goed hem uitspelen met wat cheats en dan kijken wat er allemaal op je pad komt

CheatNOW.nl © 2017-2018, is een product van Desert Productions