CheatNOW.nl
CheatNOW.nl Cheats
HOME WORD LID FORUM START BOOKMARK FAQ CONTACT ADVERTEREN

Cheats zoeken

Zoek je een cheat, trainer, hint of tip?
Titel van spel:
Platform:

Nieuwste 10 cheats

Populaire cheats

Laatste reacties

16/04Euro Truck Simulator door berrypc
22/03Euro Truck Simulator door thijsbom111
01/03Pokémon Ruby/Sapphire/Emerald door FALLOUT
17/02Pokémon Ruby/Sapphire/Emerald door pokemaster1
17/02Pokémon Emerald door pokemaster1
13/02Runescape door ALI456
13/02Need for Speed: Underground 2 door FALLOUT
11/02GTA: Grand Theft Auto: San Andreas door FALLOUT
07/12Need for Speed: Underground 2 door Pack Leader
26/11GTA: Grand Theft Auto: San Andreas door Someonet2know

CheatNOW cheat index


Kies hier de beginletter van de cheat codes, trainer, hint of tip:
ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ0123...

Gun

PS2 Hints en tips voor Gun

PLATFORM: PS2
TOEGEVOEGD DOOR: Scuderia
REACTIES: 0

Het gemakkelijkst om Hollister te verslaan:
Loop naar Hollister toe tot je hem kan zien en hij je gaat achtervolgen. Nadat ga terug naar de boot en verstop je daar. Hollister zal je niet zien en zich niet kunnen bewegen als hij daar is. Zorg er wel voor dat je links van de boot ligt en schiet hem (Het beste met een Sniper Rifle) door zijn hoofd, tot hij dood gaat. Je zal daarna weinig schade bevatten.

Oneindig gezondheid:
Als je Dodge nadert is er een pad bij de brug dat naar beneden loopt. Loop naar beneden en loop onder de brug door naar de overkant. Loop daar nogmaals naar beneden, tot je bij de rivier bent, loop dan helemaal rechts van de brug langs het water, links zal een soort inkeping zijn met een plas water, daar staan 2 Bottels Whiskey die altijd daar zullen staan. Dit kan je ook met het paard doen dan ben je sneller

Oneindig Gezondheid:
Ga naar de Rancher in ''The Badlands'', ga naar de stal waar je ook een paard moet pakken als je een side missie moet doen met the Rancher, daar zal genoeg Whiskey liggen om je hele fles te vullen.

Versla Reed:
Zorg ervoor dat je Reed nooit uit het oog verliest, als je hem niet meer ziet gaat zijn leven weer omhoog.

Simpel poker missies winnen:
Waneer je Texas Hold' em speelt in de Alhambra kan je makkelijk winnen door telkens te verhogen tot het maximum 1 van de 3 zal meteen stoppen, Daarna cheat om betere kaarten te krijgen. Blijf checken tot één van jullie wint.

Versla Magruder:
Om hem te verslaan moet je dynamiet pijlen hebben, hij zal een harnas dragen. Er zullen in de mijn kraters zijn waar gas uit komt, waneer Magruder in de buurt komt van z'n krater schiet je een pijl in de krater. Er zal een explosie komen waardoor Magruder's leven zakt.

Daarna zal hij met grote dynamiet stafen gooien zorg ervoor dat je met je Quickdraw zo snel mogelijk de dynamiet kapot schiet zodat de pielaren in de buurt van Magruder omvallen en op hem terecht komen.

Magruder's Nock Gun:
Waneer je Magruder hebt verslagen krijg je zijn Nock Gun, een zeer sterke shotgun. (Waneer je het spel 100% hebt uitgespeelt zal je met de NockGun kanonskogels af kunnen schieten)

Reed's Paard:
Waneer je het spel 100% hebt uitgespeelt zal je het paard van Reed krijgen, deze is te vinden in de mijn waar story mode stopt, als je het paard kwijt bent zal hij altijd bij de mijn staan.

Reed's paard in ontsterfelijk en kan niet dood, je kan hem zo vaak blijven steken om sneller te gaan, ook ben je zelf ontsterfelijk zolang je op het paard zit, iedereen schiet namelijk op het paard en niet op jou.
Advertentie


Gameinfo Gun


Reacties, cheats of tips


Nog geen reacties

CheatNOW.nl © 2017-2018, is een product van Desert Productions