CheatNOW.nl
CheatNOW.nl Cheats
HOME WORD LID FORUM START BOOKMARK FAQ CONTACT ADVERTEREN

Cheats zoeken

Zoek je een cheat, trainer, hint of tip?
Titel van spel:
Platform:

Nieuwste 10 cheats

Populaire cheats

Laatste reacties

16/04Euro Truck Simulator door berrypc
22/03Euro Truck Simulator door thijsbom111
01/03Pokémon Ruby/Sapphire/Emerald door FALLOUT
17/02Pokémon Ruby/Sapphire/Emerald door pokemaster1
17/02Pokémon Emerald door pokemaster1
13/02Runescape door ALI456
13/02Need for Speed: Underground 2 door FALLOUT
11/02GTA: Grand Theft Auto: San Andreas door FALLOUT
07/12Need for Speed: Underground 2 door Pack Leader
26/11GTA: Grand Theft Auto: San Andreas door Someonet2know

CheatNOW cheat index


Kies hier de beginletter van de cheat codes, trainer, hint of tip:
ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ0123...

The Lord of the Rings: Conquest

PC Hints en tips voor The Lord of the Rings: Conquest

PLATFORM: PC
TOEGEVOEGD DOOR: Suprime Link
REACTIES: 26

Voor Lord of the Rings Conquest staan voor zover wij weten nog geen cheats. Wel hebben we een paar handige tips en vrijspeelbare modes voor je.

Rise of Sauron : Om deze campaignmode uit te spelen moet je eerst ''The war of the ring'' uitspelen. Hiernaast is ook gelijk legendary mode vrijgespeeld.


Archer class : Het is slim om als boogschutter dicht bij magiërs te blijven. Zij kunnen je beschermen tegen projectielen met hun schild. Het is belangrijk als boogschutter om in te zoomen, je pijlen hebben dan dubbele kracht. Probeer zoveel mogelijk headshots te maken. One shot one kill. Helden moet je iets vaker raken. Houd ze op afstand met je gif en vuurpijlen en maak ze af met je sprijdschot! Met boogschutters moet je heen melee gevechten aangaan, je aanvallen zijn hiervoor gewoon te zwak.

Scout class : Over deze klasse valt niet veel te zeggen. Gebruik stealth om je vijanden te besluipen en ze dan in één keer neer te steken. Om te ontsnappen van een groep vijanden in het slim om je satchel bom te gebruiken.

Warrior Class : Het is belangrijk dat je met je warrior zo dicht mogelijk bij je vijand probeer te komen. Gebruik tegen archers en magiërs je werpbijl om dichtbij te kunnen komen. Val dan aan met een dodelijke combo.(6x raken. weak weak weak mid mid strong) Schakel bij de laaste strong attack je special power in, hierdoor moet je een vijand gemakkelijk kunnen doden. Pas wel op voor groepen boogschutters of magiërs. Een warrior heeft namelijk geen schild en is daarom een makkelijk doelwit om te raken. Gebruik je werpbijl en ontsnap of ga het gevecht aan!

Mage Class : De magier moet het vooral hebben van zijn handige spreuken. Een erg sterke melee aanval heeft hij namelijk niet. Let wel op dat als je de melee combo uitvoert je de vijand kan vloeren. Maak goed gebruik van je schild om projectielen af te weren en dichtbij te kunnen komen. Denk je dat een scout je probeert neer te steken? Gebruik dan de vuuraanval op de plek waar je zelf staat. Je loopt geen schade op van je eigen vuur.
Probeer je grondaanval te sparen tot je hem echt nodig hebt, deze laad namelijk het langzaamst op.

Mage killer combo : Zorg dat je met je magier dichtbij een speciale vijand komt. (Dus geen grunts) Gebruik nu eerst je grondaanval, je vijand zal nu op de grond liggen. Direct daarna moet je de vuuraanval gebruiken. Je vijand zal levend verbranden. Is hij nu nog niet dood, gebruik dan snel een bliksemschicht. Dat moet genoeg zijn om elke vijand (Behalve de helden) te kunnen verslaan.

-----------------------------------------------------------------------------

Mage tip :

COMBO : druk drie keer op Melee aanval en als de vijand op de grond licht moet je bliksem doen. Dit is makkelijker om alle vijanden te doden (werkt alleen met de Mage).

Suggestie door: Tobias F.
Advertentie


Gameinfo The Lord of the Rings: Conquest

Meer cheats van The Lord of the Rings: Conquest


Xbox 360 review van The Lord of the Rings: Conquest


Trailers van The Lord of the Rings: Conquest


Reacties, cheats of tips

« vorige 1 2
3
volgende »

 Gepost door s-a[gier9] op 24 januari, 2010 om 12:45
Pong

34 posts
ik krijg dit spel over twee weken van mijn neef(hij gaat het voor mij downloaden). dan ben ik wel benieuwd of ik het spel wel gewoon kan uitspelen. ik wil het spel wel heel graag hebben. en anders wacht ik nog een jaartje dan is hij nog goedkoper. ik heb nog een vraag: kun je het spel ook met twee spelers spelen zoals bij lord of the rings return of the king? en dan bedoel ik niet online maar gewoon dat je met z'n tweeën kunt spelen, tegen elkaar ofzo.

 Gepost door s-a[gier9] op 30 januari, 2010 om 13:11
Pong

34 posts
ik heb dit spel giter maar gekocht & meteen gespeeld. maar tjonge jonge wat is dit een moeilijk spel voor de pc. je moet dus lopen met w,s,a,d en dan moet je ook nog rond kijken met je muis. als je dan beide handen gevuld hebt, loop je een paar enemy's tegen het lijf en dan word er ook nog van je verwacht dat je ze killt, daar heb je een derde hand voor nodig. zeker als je de acher kiest, moet je veel en precies richten. ik ben hier nog wel even zoet mee. als ik dit onder de knie heb, vind ik mezelf wel knap. kun je hier gewoon niet een gamepad voor aansluiten? en hoe doen jullie dat met die scout claass? even verdwijnen is er niet altijd bij. het kost meer moeite om te verdwijnen dat om een enemy te killen zonder onzichtbaar achter hem te gaan staan.

 Gepost door japiescheuri op 30 januari, 2010 om 15:22
Prince of Persia

144 posts
Niet dubbel posten A.U.B Ben geen crew maar je mag dat niet doen of wist je dat nog niet??? Nu in ieder geval wel

 Gepost door James11 op 31 januari, 2010 om 16:24

Pong

26 posts
er is geen co-op, wel multiplayer. trouwens, lopen met wasd doe je met de meeste spellen, het is gewoon iets waar je aan zult moeten wennen

 Gepost door s-a[gier9] op 12 februari, 2010 om 21:39
Pong

34 posts
wat kun je als warrior uitrichten tegen een troll/ent? en in welk lvl kun je op een olifant rijden?

 Gepost door zoepah-gamer op 06 mei, 2010 om 18:08
n00b

1 posts
als bij instant action de map fields of pelenor kiets en dan spel typen team deadmatch staat er een olifant waar je op kunt rijden. als scouts door een gifpijl geraakt zijn en als ze dan camoufleren wille gebruiken blijf je ze zien door het groen dat van ze af komt als ze door een gif pijl geraakt zijn heel handig kunne ze je niet besluipen

CheatNOW.nl © 2017-2018, is een product van Desert Productions