CheatNOW.nl
CheatNOW.nl Cheats
HOME WORD LID FORUM START BOOKMARK FAQ CONTACT ADVERTEREN

Cheats zoeken

Zoek je een cheat, trainer, hint of tip?
Titel van spel:
Platform:

Nieuwste 10 cheats

Populaire cheats

Laatste reacties

16/04Euro Truck Simulator door berrypc
22/03Euro Truck Simulator door thijsbom111
01/03Pokémon Ruby/Sapphire/Emerald door FALLOUT
17/02Pokémon Ruby/Sapphire/Emerald door pokemaster1
17/02Pokémon Emerald door pokemaster1
13/02Runescape door ALI456
13/02Need for Speed: Underground 2 door FALLOUT
11/02GTA: Grand Theft Auto: San Andreas door FALLOUT
07/12Need for Speed: Underground 2 door Pack Leader
26/11GTA: Grand Theft Auto: San Andreas door Someonet2know

CheatNOW cheat index


Kies hier de beginletter van de cheat codes, trainer, hint of tip:
ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ0123...

Pokémon HeartGold/SoulSilver

DS Walkthrough voor Pokémon HeartGold/SoulSilver

PLATFORM: DS
TOEGEVOEGD DOOR: NZYM
REACTIES: 5

Begin
Net zoals in alle andere Pokémonspellen beginnen Heart Gold en Soul Silver ook met een Intro van de professor. Hij vertelt je over de wonderlijke wereld van Pokémon en laat je een Pokémon zien. Nadat hij dat allemaal heeft verteld en als jij geen vragen meer hebt krijg je je eigen character in de Pokémonwereld! Je avontuur begint in New Bark Town.

New Bark Town
Je begint in je eigen kamer en moet dan naar beneden. Je moeder begint tegen je te praten en ze zegt dat Prof. Elm naar je zoekt. Ga nu naar buiten. Meteen zal een hyperactieve Marill langs rennen. Je ziet de Marill naar Lyra/Ethan rennen; je buurjongen/buurmeisje, afhankelijk van of jij een jongen of meisje bent. Ga nu naar het lab van Prof. Elm, hij vertelt je dat je een Pokémon Ei bij Mr. Pokémon op moet halen en daarvoor een van zijn Pokémon mag gebruiken, het is dus al tijd om jouw Pokémon te kiezen! Je kan kiezen tussen Chikorita, Cyndaquil en Totodile op level 5.

Als je dat gedaan hebt hoef je alleen je moeder nog even in te lichten. Zij geeft je ook nog een handigheidje, de PokéGear. Hier sla je o.a. de telefoonnummers van anderen in op. Voordat je New Bark Town verlaat wissel je nog even nummers uit met Prof. Elm en dan kan je vertrekken richting Route 29.

Route 29
Pokémon die op Route 29 te vinden zijn:
- Pidgey
- Sentret
- Rattata
- Hoothoot

Items die op Route 29 te vinden zijn:
- Potion

Route 29 is nog erg makkelijk, je loopt gewoon richting het westen, verslaat eventueel wat wilde Pokémon en voor je het weet ben je in Cherrygrove City.

Cherrygrove City
Als je Cherrygrove City binnen komt lopen stuit er meteen een man op je. Hij laat je de stad zien en geeft je ook een mooi paar Running Shoes die je kan activeren door op het Running Shoes vakje in je PokéGear te drukken of door B in te drukken. Als je naar het noorden loopt houdt een oude man je tegen, hij geeft je de Map voor je PokéGear. Daarna kan je richting Route 30.

Route 30
Pokémon die op Route 30 te vinden zijn:
- Pidgey
- Ledyba
- Caterpie
- Weedle
- Metapod
- Kakuna
- Spinarak
- Rattata

Items die op Route 30 te vinden zijn:
- Apricorn Box
- Grn Apricorn
- Pnk Apricorn
- Potion
- Antidote
- Mystery Egg

In het eerste huisje dat je tegenkomt zal je de Apricorn Box kunnen krijgen, een handig bewaarmiddel voor al je Apricorns. Als je wat verder doorloopt op de Route kom je bij Mr. Pokémon's huis, ook Prof. Oak is er. Na wat gepraat geeft Mr. Pokémon je zijn Mystery Egg en krijg je van Prof. Oak de Pokédex en natuurlijk krijg je ook het nummer van Prof. Oak. Nadat je uit het huisje komt krijg je meteen een telefoontje van Prof. Elm. Er is iets ernstigs aan de hand en jij moet meteen terugkomen naar New Bark Town, maar eerst moet je nog langs Cherrygrove City.

Cherrygrove City
Als je door Cherrygrove City heenloopt, richting New Bark Town zal aan het eind van de stad je nieuwe rivaal je tegenhouden, hij heeft rood haar en is aardig arrogant. Hij zal met je vechten en heeft ook een van de starters van Prof. Elm. Als je Chikorita hebt gekozen heeft hij Cyndaquil gekozen, als jij Cyndaquil hebt gekozen heeft hij Totodile gekozen en als jij Totodile hebt gekozen heeft hij Chikorita gekozen. Hij zit op level 5. Nadat je hem hebt verslagen zal hij wegrennen, maar hij komt nog een terug om zijn Trainer Card op te rapen, die hij verloren was. Nu kan je naar New Bark Town!

New Bark Town
Als je in New Bark Town aankomt komt er meteen een politieman naar je toe. Hij beschuldigt je ervan dat je een van de Pokémon van Prof. Elm hebt gestolen. Gelukkig komt Lyra/Ethan op tijd langs om de situatie uit te leggen. Je geeft het ei dat je van Mr. Pokémon hebt gekregen aan Prof. Elm en hij raakt er helemaal opgewonden van. Hij ziet ook dat je een Pokédex hebt gekregen en adviseert je om een reis te gaan maken en mee te gaan doen aan de Pokémon League nadat je alle 8 badges hebt gehaald. Wie wilt dat nou niet? Nu moet je eerst je moeder nog even gedag zeggen en je wilt het snel doen, maar zij stelt nog voor dat zij een deel van jouw geld spaart. We adviseren je dit niet te doen, want ze koopt een heel aantal zinloze items. Nadat je haar gedag hebt gezegd kan je eindelijk beginnen aan jouw reis. Op naar Route 29!

Route 29
Meteen als je de route opkomt komt je vriend (Lyra/Ethan) naar je toe. Hij/Zij laat je zien hoe je een Pokémon vangt en geeft je 5 Pokéballs om je eigen Pokémon te vangen. Op naar Cherrygrove City.

Cherrygrove City
Er is niks veel te doen hier nu, de Pokémart heeft een paar nieuwe items, maar je zal het geld niet hebben om al van alles te kopen. Ga opnieuw naar Route 30.

Route 30
Eindelijk niemand die je stoort en je kan eindelijk een Pokémon vangen als je dat wilt. Ook kan je op deze route de eerste trainers vinden van het spel, nadat je ze hebt verslagen kan je door naar Route 31, je hoeft gelukkig niet weer terug naar New Bark Town.

Route 31
Pokémon die op Route 31 te vinden zijn:
- Pidgey
- Ledyba
- Caterpie
- Weedle
- Metapod
- Kakuna
- Spinarak
- Rattata

Items die op Route 31 te vinden zijn:
- Potion
- Blk Apricorn
- PokéBall

Op deze route is ook erg weinig te beleven, loop gewoon richting Violet City om je voor te bereiden op je 1e gym gevecht.

Violet City
Items die in Violet City te vinden zijn:
- Vs. Recorder
- Ylw Apricorn

In Violet City is weinig te doen, je kan jouw Bellsprout voor een Onix ruilen of een kijkje nemen in de Pokémon School. Helaas kan je nog niet de Gym in, daarvoor moet je eerst naar de Sprout Tower.

Sprout Tower
Pokémon die in de Sprout Tower te vinden zijn:
- Gastly
-Rattata

Items die in de Sprout Tower te vinden zijn:
- Parlyz Heal
- X Accuracy
- Potion
- Escape Rope
- TM70 (Flash)

De Sprout Tower is niet erg indrukwekkend, je moet jezelf een weg naar de top vinden, wat niet erg lastig is. Als je daar eenmaal bent zie je je rivaal ontsnappen met een Escape Rope nadat hij gevochten heeft met Elder Li. Dit moet jij nu ook doen. Als je hem hebt verslagen kan je eindelijk naar de Violet Gym!

Violet Gym
De trainers in de Violet Gym zijn niet erg sterk en als je een beetje getraind hebt zijn ze geen probleem. Alle Pokémon in deze gym zijn van het Flying type, dus Electric, Rock en Ice aanvallen zorgen voor de meeste schade, maar die aanvallen heb je waarschijnlijk nog niet. Zorg er wel voor dat je geen Ground aanval doet, dan gaat het fout.
- Pidgey (9)
- Pidgeotto (13)

Als je Falkner, de gym leader, verslagen hebt krijg je de Zephyr Badge van hem en ook nog TM51, Roost. Nu kan je terug naar Violet City.
Advertentie


Gameinfo Pokémon HeartGold & SoulSilver

Meer cheats van Pokémon HeartGold & SoulSilver


DS review van Pokemon Heart Gold & Soul Silver


Trailers van Pokémon HeartGold & SoulSilver


Reacties, cheats of tips

« vorige
1
volgende »

 Gepost door r_AW op 14 mei, 2010 om 19:56

GN "Sickness"

10191 posts
Pokémon HeartGold/SoulSilver

 Gepost door pokemonfan op 27 mei, 2010 om 21:40

n00b

13 posts
wanneer komt vervolg? heeft iemand advies bij de 9 gym? met die prullenbakken.

 Gepost door Zoroark3 op 28 mei, 2010 om 06:36

Prince of Persia

136 posts
Gewoon hopen dat er een switch in zit.

 Gepost door lightriders op 28 mei, 2010 om 14:45

Prince of Persia

142 posts
ja als je switch hebt dan is de gene aan de rechter kant van die bak ook een switch dat zegt het rechter mannetje

 Gepost door hannes-nator op 24 juni, 2012 om 19:59
n00b

6 posts
heeft er iemand ook de cheat om overal door heen te lopen en waar je het moet invoeren... en bij pokemon xd gale of darknes waar vind je daton.

CheatNOW.nl © 2017-2018, is een product van Desert Productions