CheatNOW.nl
CheatNOW.nl Cheats
HOME WORD LID FORUM START BOOKMARK FAQ CONTACT ADVERTEREN

Cheats zoeken

Zoek je een cheat, trainer, hint of tip?
Titel van spel:
Platform:

Nieuwste 10 cheats

Populaire cheats

Laatste reacties

16/04Euro Truck Simulator door berrypc
22/03Euro Truck Simulator door thijsbom111
01/03Pokémon Ruby/Sapphire/Emerald door FALLOUT
17/02Pokémon Ruby/Sapphire/Emerald door pokemaster1
17/02Pokémon Emerald door pokemaster1
13/02Runescape door ALI456
13/02Need for Speed: Underground 2 door FALLOUT
11/02GTA: Grand Theft Auto: San Andreas door FALLOUT
07/12Need for Speed: Underground 2 door Pack Leader
26/11GTA: Grand Theft Auto: San Andreas door Someonet2know

CheatNOW cheat index


Kies hier de beginletter van de cheat codes, trainer, hint of tip:
ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ0123...

inFamous 2

PS3 Walkthrough voor inFamous 2

PLATFORM: PS3
TOEGEVOEGD DOOR: M..enn0
REACTIES: 0

Evil Karma Main Walkthrough
Om te beginnen, volgt u de aanwijzingen op het scherm om de basis-controles (die vrijwel hetzelfde van de eerste) te leren. Sprint door de pier en het gebruik van een blikseminslag blast (L1 + R1) op te blazen de poort te openen.
Blijf sprint de pier. Zodra je het einde bereikt, brand meer bliksem ontploffing op de "Beest." Dit deel is vrij repetitief, maar gewoon doorgaan met bliksem ontploffing brand om hem neer te halen.
Zodra hij naar beneden gaat, draai je om en sprint naar beneden de pier (druk op X om te springen wanneer u wordt gevraagd). Na het Beest grijpt Ahold van u, tikt u op R1 herhaaldelijk op om los te komen van zijn greep.
Naar aanleiding van het filmpje, druk op Ruit knop om de Amp swing. Hoofd naar beneden het pad en voel je vrij om dingen te vernietigen langs de weg. Als je eenmaal op de brug, druk op X om te springen over het gat, gebruik dan R1 om je Static Thrusters gebruiken om je over te dragen.
Dood de twee aanvallende Militie leden, daarna verder langs het pad. Klim de ladder op de structuur en de dood de twee Militie leden. Loop de trap op en houd L2 elektriciteit aftappen van het stroomnet naast het "gevaar" teken.
Na de cutscene, herhaaldelijk brand ontploffing op de gemarkeerde rij van fans naar de brug te laten zakken. Nadat je kruis, draai rechts en het hoofd in de richting van de groep mensen op de vloer doorgegeven. Slot op elke een druk op R1, dan druk op de Triangle-toets om hen te genezen en verdien goed karma.
Maak uw weg naar de witte stip op je kaart. Zodra u bij het einde van het dok, slaat u linksaf en schiet ontploffing op de gemarkeerde gebieden op de rivierboot om het neer te halen.
Kruis over het geďmproviseerde brug naar de plaats waar de rivierboot was gewoon. Gebruik Static Thrusters om het gat en land op de stapel van het hout te steken. Sla rechtsaf en loop naar de rand, dan weer gebruik je Static Thrusters te krijgen op de top van het volgende stuk van de afgebroken dock.
Maak uw weg door deze om naar het platform. Loop naar links achter hoek en glijden over de draad om naar de andere kant. Zoek dekking achter de rail, maak dan een Mad Dash rond naar rechts om de Militie lid te doden achter de schutter.
Maak uw weg naar de achterste linkerhoek, dan glijden over de volgende serie van draden. Vanaf dit platform, voorzichtig lopen langs het oranje palen om naar het volgende platform. Sluipen achter de nietsvermoedende Militie-lid en schakel hem uit.
Blast aan de Militie-leden op de richel, schuif over de reeks van draden.

Forward Momentum
Volg Kuo het pad. Zodra u rechtsaf in de straat en een vuurbal gaat vliegen langs je heen, houd L1 en druk op de vierkante knop om een ​​granaat gooien in de richting van het dek aan de rechterkant.
Ga verder in de straat en houd L1 en druk op R1 om herhaalde ontploffing brand bij de vijand op de volgende dek. Zodra hij dood is, volg Kuo door de steeg aan de rechterkant. Gebruik van een elektronisch blast om de vrachtwagen te verplaatsen en op te gaan.
Haal de vijand op het dek als de man hieronder nadat u uit draai van de steeg. Sla rechtsaf de straat en neem de vijand op het hoge dak.
Nadat Lucy laat je op je eigen, draaien in de richting van dat rode gebouw en het gebruik van de richels en vensterbanken om het niveau te krijgen op de top (houd R1, terwijl in de lucht om je statische Thrusters te gebruiken om u te helpen).
Eenmaal op de top, gebruik ontploffing en granaten tot het afsluiten van alle vijanden op de omliggende daken en torens. Zodra ze zijn allemaal dood (alle rode stippen op je kaart zal weg zijn), ga dan naar het dak aan de linkerkant (het dak met de witte stip op je kaart). Zoek de paarse geval in en druk op R1 om het op te rapen.
Voordat je pick-up het geval is, maar kijk over de richel naar links en gewoon een paar ontploffing brand in de twee Militie leden om de vrouw te slaan en het verhogen van uw karma.
Naar aanleiding van het filmpje, gebruik je Static Thrusters te schieten over de draden in de tussen daken als je je een weg in de richting van de witte stip op je kaart. Als je dichter bij het lab Wolfe's, moet je meer vijanden te doden langs de weg.
Naar aanleiding van het filmpje, volgt u de aanwijzingen op het scherm aan het testen van uw nieuwe bevoegdheden. Get down op de begane grond, vinden een auto en een Militie lid. Dood twee vliegen in een klap door het optillen en gooien de auto naar een Militie lid te doden.
U kunt uw weg voor de knipperende rode icoon op je kaart aan de politie te onderdrukken, maar houd er rekening mee dat dit zal je karma pijn doen. Als u besluit om deze route te gaan, als je eenmaal klaar bent, ga je naar de witte icoontje op je kaart.
Houd in gedachten dat als je je een weg door de stad kunt u ook uw karma te verbeteren door te breken tot berovingen om extra XP (de blauwe pictogrammen met zwarte driehoekjes op de kaart) te verdienen.

Lost and Found
Nadat je de missie start punt (het zal zijn op het dak), springen over de daken als je je een weg in de richting van de klokkentoren. Gebruik de richels en rails aan de klokkentoren schaal.
Klim naar de top van de spits, kijk dan voor de vliegende duif. Zodra u ter plaatse het, richten en vuur een explosie om het neer te halen. Springen en druk op de Square-toets om een ​​Thunder Drop op de bodem uit te voeren.
Hop over de reling, vinden de duif en druk op R1 om het op te rapen. Hit L3 te maken Blast Shards verschijnen op je kaart, ga dan naar een te vinden. Deze zijn meestal te vinden in verhoogde plaatsen, maar ze worden geplaatst in het hele gebied. Zij zullen het donker blauwe iconen op je kaart.
Nadat u drie van deze, simpelweg klimaat van een lichtmast, vervolgens drukt u op O om te laten vallen tijdens het klimmen om uw laatste taak uit te voeren. Ga naar de volgende wit icoon op je kaart aan de missie (het zal zijn in de werf, naast de stapel pallets) te beginnen.

Karma’s a Bitch
Na de cutscene, gaat u linksaf de straat over en ga naar het blauwe icoontje met de zwarte driehoek.
Kop rond om de veranda van het gebouw en praat met de man in het pak. (Opmerking:. Als u de "kwade missie," u niet in staat zal zijn om de "Barmhartige Samaritaan" missie "Voor deze oplossing uit te voeren, zullen we vooral gaan het kwaad weg.
Na de cutscene, spring over de twee sets van de rails als je hoofd voor de witte icoontje op je kaart. Zodra u de eerste broer op de grond, lock op hem in en druk op de Square-toets om Bio Leech hem.
Sla linksaf, steek het water en ga naar het tuinhuisje. Vanaf daar slaat u rechtsaf en ga naar het moeras gebied dat zich uitstrekt in het meer. Dood de aanvallende Militie zich achter de bomen, ga dan naar de achterkant linkerhoek van het gebied achter de oude hut.
De tweede broer moet elkaar gedoken in de hoek hier-als je hem ziet, whack met uw Amp om de missie te voltooien. Met uw nieuwe affiniteit in de richting van het kwade karma nu, het hoofd voor de rode muziek-pictogram op uw kaart en dood de vervelende straat performer.
Om uw slechte karma boost, kijk voor de rode muziek iconen en neem straat performers als je ooit kunt. Van daar, aan het hoofd voor de witte icoontje op je kaart beginnen met je volgende missie.

Evolution
Ga door het traktaat van woningen in de richting van de witte ster op je kaart. Zodra u aankomt op de plaats met van de Militie, zes van hen te doden met behulp van uw Amp, ga dan naar je menu en uit te rusten jezelf met de klemhaakjes Bolt.
Na Zeke contact met u opneemt, volgt u de instructies op het scherm door de toegang tot de Quick Swap Menu en inrichting van jezelf met de Alpha Bolt, dan af te vuren een schot. Doe hetzelfde met de klemhaakjes Bolt.
Na Kuo tegen je praat, ga je naar het gele icoontje op je kaart. Verdeel de overval achter het hek voor een goede karma, dan schaal van het gebouw aan de rechterkant om de missie te starten marker te bereiken.

Overcharge
Gaan en te voldoen aan de elektricien op het dak. Voor deze kleine taak die u zult moeten om je laden continu malen langs een aantal draden in om de huidige doorgeven. Begin met het staan ​​op de top van de transformator, spring dan op en schuif in de nabije draad.
Gebruik je Static Thrusters om u te helpen dragen over de daken, zodat je afval zo weinig mogelijk tijd. Het merendeel van de draden worden direct tegenover de plaats waar je sprong van de vorige draad.
Na het oversteken van de twee lange back-to-back draden, af springen van de airconditioning vent en tussen de ruimte tussen de twee schoorstenen. Snel malen over dit laatste draad, beklim de paal aan de muur rechtdoor en spring op de nabijgelegen transformator op het dak om de missie te voltooien.
Ga naar de volgende wit icoon op je kaart naar je volgende missie (op de bovenste dak van het cafe) te beginnen.

Bertrand Takes the Stage
Na de lange filmpje, gebruik je Amp tot het afsluiten van de aanvallende monsters. Deze jongens vervelend zijn, dus blijf in beweging en op zoek naar voorwerpen in de buurt die u zo kunt beklimmen, dat je jezelf kunt geven wat ruimte om te bouten vuur.
Nadat u het gebied rond de kathedraal, sprint de trap af en jagen na Bertrand. Klim een ​​nabijgelegen straatlantaarn en hop op de gloeiende draad aan de rechterkant. Grind over de serie van draden van dak tot dak om bij te blijven met de auto.
Als je eenmaal voorbij de brug rechts, spring je naar beneden naar de straat en de sprint na de auto als het bocht naar links. Nadat het draait naar rechts op de rotonde, klim naar de nabijgelegen draad, grind over en de tijd een sprong op de auto.
Er is geen manier ontsnappen aan de helikopter (en wat leuk zou dat toch zijn), dus je zult moeten halen van een auto en perfect tijd een gooi ernaar om het neer te halen om de missie te voltooien.
Ga naar de volgende wit icoon. De missie start marker zal onder een kerel die op de linker stoep.

Bomb Scare
Maak uw weg terug overkant van de straat om het object op de muur te inspecteren. Na het waait, inspecteren de volgende door de steeg. Deze keer, gebruik L2 om het uitlekken, pak dan de Blast Shard.
Na het voltooien van de missie, heb je een kans om goed karma te verdienen door een andere bom onschadelijk maken of om kwade karma te verdienen. Ga naar de kwaadaardige route geslagen en de man te stelen zijn blast scherf.
Ga naar de geel-pictogram op uw volgende missie (de man in de voorkant van de gezondheidszorg kliniek) te beginnen.

Field Medicine
Ga naar de kamer waar de Militie bewaken de medische uitrusting. Nadat u schaal van het gebouw, dood alle omliggende Militie. Zoek de groene doos, gebruik dan R2 om de doos van de voorziening terug te keren.
Nadat je het gooien van het dak, kijk voor het op uw kaart (de witte ster) en baan je een weg naar toe. Zodra u het vindt, pak het weer omhoog met behulp van uw Kinetic Pulse, dan dragen de hele weg terug naar de kliniek.
Laat het in de steeg aan de rechterkant van de kliniek, loop dan rond om de voorkant naar de medic die je hersteld de leveringen op de hoogte.
Ga naar de gele icoontje naar je volgende missie (in het steegje, start aan de overkant van de bioscoop.

Gunboat Diplomacy
Kop uit de steeg en in de richting van de ster icoontje op je kaart. Zodra u ter plaatse de stoomboot, hop over de reling en gebruik je Thrusters te springen van de palen in het water te halen met de stoomboot.
Gebruik je Thrusters te krijgen aan boord, dan maak je weg naar de voorkant en dood de Militie. Na het voltooien van de missie en weer op het land, het hoofd voor de witte pictogram om de volgende missie te beginnen.

Wolfe Hunt
Na de cutscene, slijpen in de nabijgelegen draad en blijven malen over de serie van draden aan de ondervrager te volgen. Zodra je inhalen om hem van de daken, zorg ervoor dat je een dicht op hem (de rode stip op je kaart), omdat je misschien niet moeten blijven rijden met de rails en kon alleen maar gebruik je Thrusters om van dak naar dak.
Zodra Kuo contacten die u over de ondervrager post in het huis, hop naar het volgende huis en duidelijk uit de Militie wegversperring beneden. Ga naar de ster op je kaart.
Eenmaal aangekomen, volgt u de instructies op het scherm om de auto's die de Ravager stuurt hurling naar u toe te ontwijken. Voorkomen dat zijn gas raketten en zijn ondergrondse speren als je probeert om hem licht met ontploffing.
Deze strijd zal worden vervelend, omdat de Ravager zal het grootste deel van zijn tijd onder de grond. Vergeet niet dat als je opeens merkt dat je weinig op de gezondheid, dan kunt u elektriciteit afvoer van de nabijgelegen straatverlichting voor een boost (L2). Schommels met uw Amp en ook het gooien van auto's aan de Ravager is de beste bron van de overtreding.
Na je dood de grote beest, maak uw weg over de daken naar de witte ster op je kaart. Zodra u bij de truck met Wolfe en Kuo, hop naar beneden in het bed van de truck.
Na de cutscene, gooi granaten naar de Militie op de vrachtwagen, dat is het nastreven van je. Als je je een weg door de stad, rond te kijken en nemen alle aanvallende vijanden. Gebruik granaten op alle vrachtwagens van Militie.
Na de crash, de bom op de muur van de Jazz club onschadelijk te maken, vervolgens draai je om en ga naar de wit icoon op je kaart. Als je dichterbij komt, voel je vrij om je goede karma verhogen door het stoppen van een aantal Muggins en bezweren van een andere bom.
Zodra je dichter bij de wit icoon, zal een gele in zicht komen, gaan er eerst.

Masquerade
Hoofd naar beneden de straat in de richting van de ster op je kaart. Zodra u bij het centrale park, zie je een hoop griezelige performers in alle wit. Laat je niet misleiden-de Militie. Deze jongens zijn niet zwaar, te doden al deze klimplanten om de missie te voltooien.
Hoofd op het dak van de Lucky Clover casino aan de volgende missie te beginnen.

Changing the Channel
Voor deze ondeugende kleine missie te beginnen door kruising over het park door het malen van de nabijgelegen draad. Spring naar beneden van het dak naar het hotel op de luifel en houd L2 naar de eerste satelliet signaal verstoort.
Van daar, rond te gaan in een cirkel en doe hetzelfde met de andere vijf satellieten. Ze zijn allemaal vrij gemakkelijk te herkennen, gewoon rekening mee dat je zal moeten een beetje klimmen om hen te bereiken doen.
Nadat je de vijfde, het hoofd voor de grote tv's (de volgende witte ster op je kaart). Dat was leuk, toch? Nu hoofd voor het witte icoontje op je kaart voor je volgende missie. Uiteenvallen van de overval langs de weg en de bom onschadelijk te maken op de nabijgelegen muur.
Voordat u begint met de missie, als je hun moet weer een van die duiven rond met een tracking device vliegen worden. Richt omhoog ernaar en raakte hem met een explosie. Na het valt, gaan ophalen. Klim de nabijgelegen gebouw om de missie te beginnen punt te vinden.

Desperate Times
Naar aanleiding van het filmpje, het hoofd in de richting van de witte icoontje op je kaart. Langs de weg, kunt u uw slechte karma verhogen door het afsluiten van de demonstranten (en waarom niet, demonstranten zijn vervelend).
Verder op in de richting van het moeras gebied. Als je eenmaal bereiken, opent u de voordeur van de hut om te controleren op Kuo. Wanneer je erachter dat ze er niet is, draai je om en ga naar de volgende wit icoon.
Voordat je wordt aangevallen door twee monsters, een stap terug en vuur een aantal ontploffing op hen. Als je te dichtbij komt, de modder van de explodeert uit hen zullen doden. Als je je een weg uit het moeras, zul je moeten vechten door een bos van Militie rond het tuinhuisje.
Nadat je ze allemaal uit (zorg ervoor dat je te doden de schutters in de torens eerste) slaat u rechtsaf en ga naar de andere kleine hut. De beste manier om de tool te doden op de top van de shack is om te blijven bewegen rond in een cirkel en hurling ontploffing naar hem op.
Hij is traag, maar zijn machinegeweer packs een punch, gebruik de omringende bomen als dekking indien nodig. Nadat je hem te vermoorden, pak de Blast Shard op het dak, vervolgens naar beneden en open de deur om te zoeken naar Kuo.
Natuurlijk, ze niet zullen worden daar, zo rond en hoofd te draaien voor de volgende wit icoon op je kaart. Dood de aanvallende monsters en ga door naar de witte stip (vergeet niet dat degene met de groene rook die uit hun rug zal je vermoorden als ze exploderen te dicht bij je).
Prestaties: He ... waren we niet gewoon hier? Dood de omringende Militie en controleer de hut. Als je toevallig een van de Militie te doden in een plas water verdien je de "Ik ben zo geschokt als You Are 'Achievement.
Nadat u de deur open, ga uit en bekijk de nabijgelegen explosie. Na je gesprek met die gekke kijken truc, het hoofd voor de stoomboot. Spring van dat op de pier en nog steeds de witte ster te volgen op de kaart als Nix leidt naar Kuo.
Whoa! Toen ze dat gekke ding waar ze wikkelt ze in die zwarte smurrie, vijf een ontploffing bij een van de Militie om ze te zien blazen doet. Van daar, klim op de nabijgelegen dak en dood de omringende Militie.
Loop naar de rand, op slot om de olie vat (R1) en help Nix giet het uit van het dak af. Doen precies hetzelfde met de andere drie vaten op de omringende daken. Helaas, de andere daken overspoeld zal worden met de Militie, dus doe je best om uit te nemen als velen van hen als mogelijk is, dan zorgen voor de vaten.
Kijk naar beneden in het gebied met alle burgers en vuur een ontploffing op een van de banners naar de plaats in brand gestoken. Hop naar beneden van het dak af en dood de resterende Militie om de missie te voltooien.
Ter compensatie van een deel van de kwade karma, het hoofd voor het kruis op je kaart (door de poorten, in de voorkant van het oude herenhuis) en genezen van de groep mensen op de vloer. Sla linksaf de straat en ga naar de wit icoon.
Voordat je gaat om het wel, ga dan naar het gele icoon eerste (van de vrouw in de voorkant van het Cabaret nachtclub.

Crossfire
Na de cutscene, hoofd naar beneden de straat in de richting van het park en versla alle aanvallende vijanden. Je zult ook een Ravager hier, die niet moet ook worden met moeilijke nederlaag, omdat je een pro nu. Gewoon gebruik maken van een enkele raket ontploffing (houd L1 + Driehoek) en gooi af en toe een auto om het te verslaan. U kunt hier ook gebruik maken van uw versterker bij het in close combat.
Het merendeel van de vijanden zullen worden in het centrale park, samen met een paar in de straat. Maar er zal ook op op het dak van de Lucky Clover Casino (de heldere groene gebouw). Schaal van het dak, dood hem en voltooi de missie.
Na het voltooien van de missie, breken de nabijgelegen overval, ga dan naar de witte icoon (op de top van het dak van het nabijgelegen gebouw).

Storm's Coming
Naar aanleiding van het filmpje, naar beneden vallen van het dak en dood de drie Militie in het park omgeving met behulp van uw versterker om een ​​ionische lading te verzamelen. Volg de instructies op het scherm om een ​​Ionische Vortex te starten.
Hoofd op het dak van het hotel (de witte pictogram) om de volgende missie te beginnen.

Torn
Voor deze missie, krijg je weer kiezen tussen goed en kwaad. Gebaseerd op waar mijn karma is, ik neem de rode missie ("Boom"). Als je eenmaal begint de missie, hop op de top van de trolley auto en brand herhaald ontploffing aan de kassa in de richting van de voorkant van de om het te krijgen bewegen.
Als je je weg naar beneden de straat, om te gebruiken granaten en ontploffing nemen de Militie die zal bij uw worden afvuren van de eenden van de gebouwen die je bas door. Houd in gedachten dat in stand te houden van de trolly auto in beweging, je zal moeten houden onder spanning (als u werkt met weinig energie, loopt naar een nabijgelegen straatlantaarn en de elektriciteit te absorberen, dan hop weer aan).
Kill omliggende Militia, dan hop-off als je kunt en neem de Militie binnen. Als u werkt met een laag op de gezondheid, loopt naar een nabijgelegen straatlantaarn en neem de elektriciteit. (De trucks zullen gaan verhuizen langzaam genoeg dat je in staat zal zijn te lopen en in te halen aan hen.)
Zodra u naar het huis, dood alle van de aanvallende Militie als je je weg naar de schuur aan de rechterkant van het herenhuis aan gratis Kuo.
Natuurlijk zou die zijn te makkelijk. Ren de heuvel op en nemen de Militie het afvuren van de mortiergranaten vanuit de gazebo. Dood de omliggende Militie en (zorg ervoor dat de mortels te breken)
Hoofd voor de twee witte sterren op je kaart waar Nix is ​​al vechten een andere groep Militie. Hier Schakel de twee mortieren, ga dan terug naar de schuur en open de deur naar vrij Kuo.
Na de cutscene, moet je een voorbeeldig werk te doen in het beschermen van Kuo en het krijgen van haar naar de vrachtwagen (ze zal ongelooflijk traag bewegende). Dit deel is lastig, maar gewoon zorg ervoor dat je dicht bij haar en beschermen haar van alle kanten.
Prestaties: Na Kuo maakt het uit op de straat, vindt u de "A Streetcar Named 'Boom!'" Verdienen Achievement en voltooien van de missie.
Naar aanleiding van het filmpje, ga voor de witte-pictogram op uw kaart om de volgende missie te beginnen.

Powering Up Ascension Pariah
Brand herhaald ontploffing in het nabijgelegen transformator, dan lopen om het te raken en R1 om een ​​Tesla Missile vuur. U moet dan de raket met de linker analoge stick gids door de steeg, dan omhoog over de muur en in de richting van de ronde op het scherm pictogram om de volgende transformator raken.
Als je succesvol in het raken van het, sprint er naar toe. Zodra u aankomt, houd R1 om de transformator te activeren. Natuurlijk, zul je moeten vechten tegen een enorme golf van Militie. Gooi alles wat je hebt tegen hen terwijl u toch dicht bij de transformator totdat deze volledig actief is.
Zodra het actief is, herhaal het proces van het afvuren van een Tesla Missile. Zodra je het vuur af, trek mee en sla linksaf. Go Hoog over alle van de gebouwen-en raakte de transformator onder de watertoren.
Sprint naar de transformator, waar net als voor je zal moeten vechten tegen aanvallen Militie. Als u opraken van energie, dan kunt u drain enkele van de transformator zelf. Deze zal moeilijker zijn, omdat de Militie zal komen van alle kanten.
Met de transformator ingeschakeld, brand uit andere Tesla Missile en stuur het naar de volgende transformator. Sprint naar het en net als voorheen, het verdedigen van de aanvallende milities.
Na het voltooien van de missie, ga voor de volgende witte icoon op de kaart om de volgende missie te beginnen.

The Sacrifice
Voor het opslaan van de vrouw, een goed te maken langs de blauwe porta potje en hoofd naar beneden de boulevard, dood de vijanden onder de trap. Loop de helling af en dood de vijanden op de brug.
Loop naar het eind van de brug waar de vrouw wordt gehouden. Dood de twee vijanden die sluipen achter je met behulp van uw Amp, dan is vuur een paar ontploffing op beide punten in de boom armen recht boven de handen van de vrouw.
Terug Volg de vrouw over de brug, het doden van aanvallen van vijanden langs de weg. Zodra je terug kruis over de promenade, dood de Militie lid op het dak aan de overkant. Draai naar rechts en blijven om haar te volgen in de straat.
Dood de vijanden die de heuvel af naar rechts en zorg ervoor dat u de bescherming van de vrouw, anders zal de missie falen. Blijf haar volgen toen ze linksaf naar beneden de steeg.
Wanneer u het deel van het steegje waar haar vrienden zijn verleden op de vloer, lock te bereiken op elk een op R1 te drukken, dan druk op de Triangle-toets hen genezen. Zodra je uit draai van de steeg, dood de twee Militie leden naar links.
Volg haar tot in het centrale park, waar ze haar oom te vinden. Verslinder! Gebruik alles in je arsenaal om hem uit, maar kijk uit voor de groene slijm ballen schiet hij uit zijn mond en zijn paarse tong, die hij zal gebruiken om u op te trekken binnenkant van zijn mond.
Streef naar zijn hoofd en hij moet dood zijn in een mum van tijd. U kunt af en toe een auto, zelfs gooien naar hem voor een beetje plezier. Nadat u horen van Laroche, het hoofd voor de witte icoontje op je kaart (in de voorkant van de begraafplaats poorten).

Conduit, Not Human
Prestaties: Na de cutscene, Kuo volgen door de begraafplaats. Help haar zo combineer je je krachten om de aanvallende Militie te verslaan. Als je gewoon vermoord je 300e vijand, dan heb je verdiend het 'Army of Me "Achievement.
Als het gaat om de tijd op zoek naar de verborgen Blast Core, ga dan naar het midden van het witte contour cirkel. Enkele witte sterren zal verschijnen, deze vertegenwoordigen de kisten die de Blast Core kan bevatten. Maar als je kijkt naar de foto die Kuo heeft, proberen om de een te vinden met het kruis erop.
Als je dat doet, staan ​​op de top van het, R2 vast te houden Kinetic Pulse gebruiken om het deksel lift, vervolgens de brui aan. Loop naar de open kist in en druk op R1 te halen de Blast Co-psyche! Gewoon weer een foto.
De bestrijding van de volgende golf van Militie, dan is het analyseren van de de foto om de kist met het Blast Core te vinden. Zodra je de juiste kist, wat een verrassing ... een andere foto.
Kijk voor de site op de foto op de begraafplaats als je vechten tegen een nieuwe golf van Militie. Zodra u ter plaatse de kluis, lopen er naar toe en druk op R1 om het te inspecteren.
Zodra de Hive Heer zijn lelijke kop opsteekt, de omliggende sporen die pop-up te doden, dan helpen Kuo neem het uit. Zijn kleine Spikers vervelend zijn, dus doe je best om deze als je kan elimineren.
Nadat je de nederlaag van de Hive Heer, ren je terug naar de kluis controleren op te halen de Blast Core. Zodra u het hebt, spring over de nabijgelegen muur om de begraafplaats te ontsnappen en de missie te voltooien.

Good Gets Better
Dat is makkelijk. Volg gewoon de instructies op het scherm en test je nieuwe Thrusters door drijvende steigers naar de overkant van de straat. Spring naar beneden en het uitvoeren van een Car Spring op de auto net onder de steigers.
Voer vervolgens Precision modus en vuur een Precision Bolt. Na dat, brand drie meer om de missie te voltooien. Nadat u horen van Nix, het hoofd voor de witte-pictogram op uw kaart om af te spreken met haar.
Langs de weg, neem de straat performer en staal van de Blast Shard. Pak de Blast Shard naast de missie te beginnen marker voordat u begint met de missie.

Stories of the Past
Explode het huis poort, het hoofd door en helpen Nix nemen de eerste golf van Militia bewaken van het herenhuis. Houd je ogen open, omdat ze zullen worden op de tweede verdieping ramen en het dak.
Nadat u af het voorste gedeelte, bewegen naar links en neem de golf rond het tuinhuisje. Hoofd rond terug en dood de volgende golf op de tweede verdieping aan de achterzijde veranda.
Draai je om en sprint naar beneden de kade. Krijgen tot het einde, draai je om en nemen de aanvallende Militie voordat springen uit op de boot aan de linkerkant. Als je wagen naar beneden de rivier, kijk uit voor vuurballen die je weg zal komen (als je valt in het water, je bent geschroefd).
Zodra de boot trekt langs het eiland aan de linkerkant, hop off en duidelijk af van het eiland van de Militie. Maak uw weg naar beneden naar de punt van het eiland en spring terug op de boot.
Je zult dan moeten vechten tegen die vervelende monsters een keer aan boord van de boot weer. Wanneer de boot tot stilstand komt, af springen naar het eiland aan de linkerkant. Ga naar de ster op je kaart.
Hive Heer! Nadat je uit te breken van zijn greep, maken gebruik van dezelfde tactieken die u gebruikt om de laatste een (zorg ervoor om weg te blijven vanaf het water!) Te verslaan. Nadat je hem hebt verslagen, weer op de boot om de missie te voltooien.
Naar aanleiding van het filmpje, ga voor de witte pictogram op het dak tegenover het hotel.

Transferring Power
Ga naar de rode pictogram op het dak ("Fooling de Rebellen") om Nix te helpen. Zodra u begint de missie, ga voor de witte ster op de toren aan de linkerkant. Hoofd onder het viaduct (de buurt van de snelweg), hoofd omhoog de trap op en neem je de tijd het nemen van de Militie op de bovenste verdieping.
Als je eenmaal hebt genoeg van hen verwijderd, slaat u linksaf en ga naar de toren. Vernietig de groene radio op de tafel in de voorkant van de toren. Als u beklimming van de top, kun je een beter overzicht van de Militie aan de overkant op het derde niveau. Haal ze uit en ga dan naar de volgende ster.
Als je naar de ladder die leidt naar de volgende toren, kijken over de rand en kijk uit voor een vuurbal die de Militie lid op de groene draagbare zal op je schieten. Neem hem uit, dan vernietig de groene radio op de tafel aan de linkerkant.
Hoofd naar beneden het pad en dood de drie Militie. Nu achter de turret, schiet de brandstoftank naar rechts (naast de containers) en de andere naar links (door de telefoon paal).
Vervolgens nemen de aanvallende Militie, die het vuur openen op je. Houd je hoofd op een draaibare omdat ze komen van alle kanten. Als je weer op je voeten, hoofd naar beneden de straat in de richting van de ster op je kaart.
Prestaties: Haal het torentje boven op de toren aan de rechterkant, ga dan naar de aanvallende Militia dood op de grond. Ga door de poorten van de toren en dood de rest van de Militie binnen om de missie te voltooien en verdien de "Playing Both Sides 'Achievement.
Na het voltooien van de missie, ga voor de volgende wit icoon op je kaart (neem de straat performer op het nabijgelegen dak om wat extra slechte karma te verdienen).

Storm the Fort
Sla rechtsaf de straat en Chuck een granaat naar het torentje als je door de poorten. Dood de omringende Militie, dan schakelt het torentje. Als je ooit overweldigd, ren terug uit op de straat.
Ga de trap op en kill de aanvallende Militie. Kijk rechts en doden van de groep van de Militie voordat u uitschakelen van de volgende toren. Ga verder naar rechts en spring op de zijkant van het gebouw.
Nadat u bent verhuisd over de richel naar de andere kant, help Kuo nemen de Militie naar beneden het pad. Hoofd over en dood de Militie beneden naar rechts. Naar beneden springen en vernietig de toren in de nis aan de linkerkant (je zou kunnen hebben om de stapel pallets te verplaatsen om erin te komen).
Naar beneden springen naar het belangrijkste gebied, veeg uit de Militie en vernietig de laatste toren. Na Zeke contact met u opneemt, het hoofd door de poorten naar de witte ster op je kaart.
Zodra u de transformator, verplaatst u de prullenbak container achter je, zodat de Tesla Missile niet raken. Houd R1 vast en begeleiden van de raket overkant van de straat, door de twee sets van poorten, maak dan een harde rechtse naar de volgende transformator op de muur langs de telefoon paal.
Sprint naar de transformator. Als je eenmaal bereiken, vuur uit een ander Tesla Missile en neem het over de brug en naar boven op de toren met de enorme kanon waar de volgende transformator zullen zitten.
Grind langs de twee nabijgelegen draden om snel naar de transformator. Als je eenmaal bereiken, raak R1 om het te activeren en de macht weer naar het gebied.
Vervolgens zul je moeten uitschakelen om de twee mortieren. Het klinkt eenvoudig genoeg, maar beiden zullen zwaar worden bewaakt door Militie. Naar de eerste keer al snel door het malen terug naar beneden de twee draden.
Klim de muur links van je, ga dan door de boog naar rechts. Vechten door de bende van de Militie, dan is het hoofd van de nabijgelegen trap. Klim de nabijgelegen dak naar het laatste level en vernietig de mortel in de hoek.
Spring op het dak en gebruik je stuwraketten om over springen naar de toren met de enorme kanon op. Verplaatsen naar de andere kant, de twee Militie nemen, dan vernietig de andere mortel.
Tijdens het filmpje, druk op L2 kiezen Nix.
Prestaties: Na het filmpje, volgt u de instructies op het scherm en rond om twee verschillende mensen gaan en het uitvoeren van een Ionische Drain om de missie te voltooien en verdien de "Get Nix'ed" Achievement.
Als je voelt dat je XP laag is en je moet upgraden, vullen een paar side missies, ga dan naar de witte-pictogram op uw kaart om verder te gaan met het verhaal.

Joseph Bertrand the 3rd
Behemoth! Naast het feit dat gigantische, dit monster schiet ook uit baby-monsters uit zijn bek! Zo intimiderend als hij lijkt, focus op zijn mond, maag en ellebogen wanneer ze worden blootgesteld (de roze delen).
Wees voorzichtig niet te dicht toen hij schiet die paarse projectielen uit zijn maag, anders zul je het stof bijten. Nadat hij draait langs de hoofdstraat, kunt u ook starten auto's op hem, die ook een behoorlijke hoeveelheid van vernietiging doet.
Nadat je de nederlaag van de Behemoth, doorgaan naar de volgende witte pictogram op je kaart.

Powering Up Flood Town
Draai je om, loop naar de transformator in en druk op R1 om een ​​Tesla Missile vuur. Gids naar links na het verlaten van de steeg, en dan boven op de brug waar de volgende transformator zit te wachten.
Als je hoofd over te, grijp de Blast Shard op de paal in het water aan de rechterkant. Om te krijgen op de top van de brug, lopen over het, draai links, klim op de telefoon paal, dan terug malen de draad over te brengen.
Zodra u bij de transformator, druk op R1 om het te activeren. Na het korte filmpje, druk op R1 naar een andere Tesla Missile vuur en begeleiden deze recht over de brug en naar de volgende transformator.

The Dunbar Beam
Na de cutscene, draai je om, het hoofd door het venster en ga naar de witte ster op je kaart. Zodra je op het dak, spring op de houten kist en gebruik de schijnwerpers om het te schijnen op en het moeras monsters te doden.
Na Zeke instrueert u om naar de volgende buitenpost, draai om, slijpen de draad en ga naar de volgende schijnwerpers. Zodra je om het, gebruik het om de Ravagers die zullen worden kruipen rond het gebied in beeld.
Nu moet je weer terug en tussen de spotlights en nemen alle van de monsters in de omliggende gebieden. Als je eenmaal naar het deel waar er naar beneden burgers in het gebied, hoofd naar beneden en dood de monsters met de hand.
Zodra dat 'ding' in de gekke pak verschijnt, spring je naar beneden en geef hem een ​​paar ontploffing om hem eruit te halen. Hop op de zuil, dat hij stond op en Bio Leech hem. Nadat u de zorg voor hem, meer dan spring op het dak op de volgende gebouw over.
Ga naar de rode stip op je kaart als je je weg over de daken. Als je eenmaal op het dak, waar u direct over een andere een van die "dingen", beginnen klimaat af van het dak, dan is doel en het uitvoeren van een hoofd Shock om hem te doden met een schot om de missie te voltooien.
Ga naar de volgende witte icoon om de missie te starten

Burning Wells
Hop naar beneden en ga naar de grote rode dop. Pak het op met behulp van Kinetic Pulse en begeleiden hem over de brandende goed voor laten vallen. Zodra u de brand te blussen, pak de dop weer en gooien deze in de richting van de zondvloed Town.
Zodra je de dop naar de volgende goed, moet je Crusher, een ijs soldaat die er griezelig vergelijkbaar is met Dr Freeze te verslaan. Zijn ijs ontploffing pak een punch, maar hij is makkelijk. Als je eenmaal versloeg hem, pak de dop en zet deze op de put.
Pak de dop weer en blijven Kinetic Pulse gebruiken om het te gooien in de richting van de ster op het recht om de volgende goed (je zult moeten vechten tegen wat ijs soldaten langs de weg). Zodra je die vuur uit, haal de kap over de laatste goed om de missie te voltooien.
Vul een paar side missies en doen een paar taken die het kwaad als je meer XP, ga dan naar de volgende wit icoon op je kaart.

Ray Field Energy
Volg gewoon de instructies op het scherm en af te vuren een raket in de verte aan het testen van uw Nome te verplaatsen.
Ga terug naar de rail auto (de witte pictogram) om je volgende missie te beginnen.

Rail Yard Intel
Vasthouden aan het kwade pad, richting het rode icoontje op je kaart na het filmpje om te helpen Nix te verzamelen een leger van monsters ("New Family Nix's").
Gebruik de draden aan Nix te volgen als zij leidt u naar de trein werf. Als je eenmaal naar het gebied met de eerste regel van Militie (naar links op de houten toren), neem ze uit. Klim naar het hoogste dak je kunt vinden en helpen Nix duidelijk uit het gehele gebied.
Nadat je duidelijk uit het gebied, terug naar die oorspronkelijke dak je zag in de buurt van het water. Zodra je er bent, gebruik dan de transformator af te vuren een Tesla Missile. Leid de raket omhoog over het gebouw, dan is het een rechte schot naar de volgende transformator, die zal worden rechts over de gevallen motorwagen, op een klein stukje land in het water.
Zodra u over naar de transformator, vuur uit een andere raket. Gids is in een cirkel (vanaf rechts) tot het afsluiten van de Militie op de daken. Naar aanleiding van het filmpje, brand uit een andere raket en begeleiden het langs de treinwagons naar het recht om uit de groep van ijs soldaten.
Nadat je ze allemaal, vuur uit een andere raket naar de volgende transformator, die zal vrijwel een rechte schot, met de transformator zijn gelegen in de voorkant van het gebouw aan de rechterkant. Maak uw weg naar de transformator en activeren.
Maak je de trappen omhoog naar het dak, dan gebruik je Thrusters om over naar de treinwagons aan de rechterkant, waar de monsters nemen van elkaar het ijs soldaten. Klim een nabijgelegen lichtmast en helpen duidelijk uit alle vijanden (ijs soldaten en milities), om de missie te voltooien.
Ga naar de witte-pictogram op uw kaart om de volgende missie te beginnen.

The Beast Draws Near
Naar aanleiding van uw discussie met Zeke, vuur een ontploffing bij de grote vrachtwagen weg te blazen van de shell en de nuke te onthullen. Hop op de top van de atoombom als Zeke draait de hoofdweg.
Wanneer de vrachtwagen vol met Militie opdagen, hop off en gebruiken Kinetic Pulse naar de vrachtwagen te gooien uit de weg. Blijf de weg vrij te maken voor Zeke door het doden van alle Militie en het nemen van alle auto's die in de weg.
Blijf dit doen als hij draait rechtsaf de brug (in gedachten houden dat je moet die oranje pylonen bewegen als goed). Als je eenmaal een weg vrijgemaakt voor hem, sla rechtsaf en neem de Militie op de stoomboten.
Ga verder naar beneden de brug, waar er meer Militia en een Ravager voor u klaar te zijn. Dood twee vliegen in een klap door het bewegen van auto's in de weg en gooien ze op de Ravager.
Zodra Zeke is het om de tracks aan de andere kant, nog steeds voorwerpen duidelijk in zijn pad en af Dood de aanvallende ijs soldaten. Als je eenmaal naar het treinstation, beklimming van de twee gele ladders, spring dan op het dak voor je om naar de targeting verrekijker.
Houd R1 met de doelgroep over het Beest. Je wordt onderbroken door ijs soldaten draai je om en neem ze uit. Spring naar beneden en vernietig alle ijs soldaten rond de haven. Zodra je alle verslaan ze en je krijgt de orde van Zeke, ga terug naar de verrekijker.
Nogmaals, houd R1 terwijl gestreefd de omvang van het Beest. Na de raket verbindt, ga dan naar Zeke en verplaats de prullenbak vuilnisbak dat hij gevangen zit onder.
Houd R1 vast om de lightrail lift, zodat Zeke kan lopen. Doe het opnieuw met het volgende, zodat Zeke kan krijgen om de truck en voltooi de missie. Ga naar de wit icoon naar je volgende missie te beginnen.

Powering Up Gas Works
Om te beginnen de missie, draai je om en druk op R1, terwijl staande in de buurt van de transformator af te vuren een Tesla Missile. Begeleiden het door de drie Brekers om hen te vernietigen, dan dragen naar het volgende transformator in het midden van elk van de ijsbergen.
Zodra u over naar de transformator, moet je te verdedigen tegen het ijs soldaten terwijl deze kosten op. Nadat je dit hebt gedaan, een andere gids Tesla Missile door drie meer Brekers.
Na de derde, doe een 180 en nog steeds om haar te leiden naar de bevroren toren waar de vierde Crusher is. Dan begeleiden het naar beneden naar links door de drie grote torens tot het afsluiten van de vijfde, dan snel omhoog over de containers en draai deze naar links.
Blijven om haar te leiden onder het magazijn en reken af ​​met de zesde op de buurt van de auto's, trek dan nog een 180 en begeleiden het naar de transformator zit op de kleine toren.
Net als voorheen, als je eenmaal aan de transformator, dan moet je om het te verdedigen tot het kosten op. Je zult niet veel ruimte hebben hier, dus houd je hoofd op een wartel en het gebruik Ionische Drain als er veel soldaten die samen op u allemaal tegelijk.
Vuur uit een andere raket. Deze keer moet je zeven Brekers hit in een rij, maar na de zevende, moet je harde rechts door de smalle ruimte tussen de gebouwen, dan links waar de transformator zal zitten onder het dak van het gebouw.
Als je eenmaal aan de transformator, druk op R1 om het te activeren. Na Bertrand vallen u, neemt dekking achter het nabijgelegen transformator te krijgen voorkomen dat je gespoten door kogels. Uw ontploffing zal hier nutteloos, dus wachten tot Zeke om te komen tot de redding om de missie te voltooien. Ga naar de witte pictogram op je kaart om de volgende missie te beginnen.

Forced Conduits
Draai je om en ga naar binnen van het magazijn (de omtrek van zal knipperen op je kaart). Hoofd binnen en dood de twee Militie leden aan de andere kant. Nadat je ze hebt gedood, draai je rug en sla de tweede kist aan de rechterkant van de groene vat op de links om een ​​veilige vinden.
Nadat u het opent, draai om en ga naar de volgende magazijn. Dood het ijs soldaten die vallen van het dak. Ren naar de andere kant van het magazijn en spring op het platform aan de linkerkant.
Loop rond het platform en klim de gele ladder. Ren over de catwalk (terug naar de ingang) en smash de laatste krat. Druk op R1 om wat Blast Shards, maar geen Blast Core ontvangen.
Vechten door de aanvallende ijs soldaten om naar de volgende magazijn. Zodra u er duidelijke het gebied, hoofd door het doolhof van containers-de kluis zal in de tweede van twee kratten aan de voorkant van de blauwe container gevoerd.
Zodra je het te vinden, echter, zal groen gas vult het magazijn. Snel omhoog te krijgen op de containers en de brand een paar ontploffing aan het plafond instorten. Nadat het gas verdwijnt, drop-down en open de kluis.
Helaas zal het leeg zijn. Dood de aanvallende ijs soldaten voordat u naar de volgende magazijn. Deze overspoeld zal worden met een ton van de Militie. Gebruik een Ionische Drain, gebruik dan je omgeving (auto's, gas tanks, ect.) Maximale schade te krijgen uit je beweegt.
Als je eenmaal duidelijk het grootste deel van het gebied, richting de ster op de kaart om de kluis te vinden. Boss tijd! Gelukkig zal de Titan worden afgeleid met militieleden om de hoek. Als hij is, naar Chuck granaten en andere beweegt op zijn rug hem verslaan.
Zodra hij zakt op zijn knieën, aanloop naar de pool van licht en R1 om zijn zwakke punt bloot pers (tik op de Square-toets herhaaldelijk). Nadat u rip zijn armen uit, chuck een paar granaten zijn manier om hem af te maken.
Ga terug naar de kluis te openen en de missie te voltooien. Nadat je dit hebt gedaan, ga dan naar ontmoetingsplaats Zeke's naar de volgende missie te beginnen.

Easy Going
Naar aanleiding van het filmpje, volgt u de instructies op het scherm door te oordelen L1, druk dan op R2 waarbij wordt gestreefd naar een doel om je te trekken om die doelstelling. Vallen terug naar de straat en ga naar de volgende wit icoon op je kaart.

The Face of Change
Als je eenmaal begint de missie, de straat kop stad in de richting van de werf. Klim de gele ladder aan de linkerkant en spring over naar het schip. Neem al het ijs soldaten, dan krijgen anker van de boot en te vernietigen.
Gebruik je Lightning Tether om snel over naar de volgende boot. Vernietig al het ijs soldaten (waaronder een Titan), ga dan op tot het anker uit te schakelen en de boot.
Na het filmpje met John, verlaat de haven en de sprint naar de pest afdeling te onderzoeken. Zodra je daar bent, gaat u linksaf door het hek (post uit de richting van de straat en het water). Maak een rechter in het magazijn, dan linksaf en genezen van de "bijzondere vrouw" in de hoek.
Naar aanleiding van het filmpje, ga voor de witte pictogram om de volgende missie te beginnen.

Demons
Na de lange filmpje, run down de catwalk en gebruik je Thrusters om te landen op de achterkant van de vrachtwagen Zeke's. Nadat u geblazen de truck door de enorme monster (Bertrand), versla hem net als de andere grote monsters door middel van verhitting ontploffing op zijn zwakke punten (ellebogen).
Je zult genoegen moeten nemen met kleine monsters het schiet uit haar mond, evenals de enorme brult dat zal u wegblazen, maar andere dan dat, gewoon blijven schieten ontploffing op zijn ellebogen om het te verslaan.
Als je eenmaal aan boord van de helikopter, na Laroche vuurt een raket in de rechterkant van het monster, richten en vuur een ontploffing bij de raket op te blazen. Na Laroche raakt witn een andere raket aan de linkerkant, hetzelfde doen en blaas het op.
Nadat je er bij neervalt vanuit de helikopter, blijft het monster te raken met ontploffing op zijn ellebogen en wanneer het wordt geopend zijn borst. Zorg ervoor dat niet je niet te dicht of die paarse tentakels grijpen je en doe wat grote schade. Naar aanleiding van het filmpje, ga voor de witte pictogram om de volgende missie te beginnen.

Death Toll
Sla linksaf naar beneden het ijs gevulde pad en vernietig alle ijs soldaten. Houd in gedachten dat als je vasthoudt L2 waar je ook staan ​​kun je energie afvoer van de storm.
Na je dood de omringende ijs soldaten, tot op het dak van het ijs soldaat magazijn. Zodra u ter plaatse de Ice Blast Solider met de Core, gebruik je Lightning Tether en de maling draden om snel in te halen voor hem.
Uw jacht voor de Blast Core zal u leiden naar de top van de toren. Nadat je daar, druk op R1 om de klep je nodig hebt om te bereiken over de toren te onthullen. Spring af van de top en gebruik je Thrusters om u te helpen dragen naar beneden.
De klep wordt op de laagste catwalk op de toren. Zodra u het vindt, druk op R1 aan te zetten. Rennen naar de andere kant van de catwalk, dood het ijs soldaat, dan de andere kraan te draaien.
Gebruik Lightning Tether om jezelf omhoog te trekken naar het volgende niveau. Rennen naar links, de groep van ijs soldaten te doden, draai vervolgens het ventiel. Spring naar beneden en dood de Titan en andere consumptie soldaten om bij de Blast Core. Nadat u alle ze verslaan, ga en pak de Blast Core.
Meet met Zeke op zijn dak hangplek op te laden van de Blast Core.

The Final Piece
Volg de instructies op het scherm om een Ionische Storm te roepen. Nu ben je klaar voor de RFI. Ga naar de witte-pictogram op uw kaart om uw uiteindelijke missie te voltooien.

The Final Decision
Tijdens het filmpje, druk op R2 om je kwaad karmische bestemming te vervullen door de kant van Kuo en het Beest. Na de cutscene, rennen en druk op X om te springen op de schouder van het Beest.
Als je je een weg naar het hart van de stad, te doden burgers die zullen proberen om u te schieten. Eenmaal Nix bemoeit, zult u besteld worden door het beest om haar te doden. Ze zal niet moeilijk zijn, maar nadat je in een paar klappen met uw versterker, ze zal teleporteren naar een ander dak.
Zodra je haar gezondheid tot ongeveer halverwege, join up met het beest weer. Als je over het water, te doden burgers aanvalt u van hun stoomboten. Doe hetzelfde aan de burgers op de daken wanneer u van de stad.
Bij de Nix-up laat opnieuw zien, maak uw weg tot aan het dak van de Yes We Can Can club en vermoorden haar. Zij zal blijven bewegen, het gebruik van de RFI om je bestrijden, maar zodra het grootste deel van haar leven is verdwenen, gebruikt u een Ionische Storm om een dodelijke klap deal.
Eens Nix vertrekt weer, dan moet je om weer op het Beest. Zoals je blijven bewegen door de stad, zal Nix weer verschijnen op de top van de kathedraal. Maak kennis met de top en weer te vechten haar. Zodra haar leven is bijna voorbij, drukt u op de Triangle-toets om haar af te maken.
Tijdens de volgende filmpje, zal je dan al uit te gaan met uw kwaad en Zeke te doden met herhaalde ontploffing. Leun achterover en kijk hoe Cole wordt het Beest.
Advertentie


Gameinfo inFamous 2


Reacties, cheats of tips


Nog geen reacties

CheatNOW.nl © 2017-2018, is een product van Desert Productions