CheatNOW.nl
CheatNOW.nl Cheats
HOME WORD LID FORUM START BOOKMARK FAQ CONTACT ADVERTEREN

Cheats zoeken

Zoek je een cheat, trainer, hint of tip?
Titel van spel:
Platform:

Nieuwste 10 cheats

Populaire cheats

Laatste reacties

16/04Euro Truck Simulator door berrypc
22/03Euro Truck Simulator door thijsbom111
01/03Pokémon Ruby/Sapphire/Emerald door FALLOUT
17/02Pokémon Ruby/Sapphire/Emerald door pokemaster1
17/02Pokémon Emerald door pokemaster1
13/02Runescape door ALI456
13/02Need for Speed: Underground 2 door FALLOUT
11/02GTA: Grand Theft Auto: San Andreas door FALLOUT
07/12Need for Speed: Underground 2 door Pack Leader
26/11GTA: Grand Theft Auto: San Andreas door Someonet2know

CheatNOW cheat index


Kies hier de beginletter van de cheat codes, trainer, hint of tip:
ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ0123...

De Sims 3: Exotisch Eiland - ZeemeerSims

PC Hints en tips voor De Sims 3: Exotisch Eiland - ZeemeerSims

PLATFORM: PC
TOEGEVOEGD DOOR: Marjolein van Diejen
REACTIES: 0

Je Sim in een ZeemeerSim veranderen
De Sims 3: Exotisch Eiland brengt een nieuwe soort Sims met zich mee: ZeemeerSims, oftewel zeemeerminnen. Er zijn drie mogelijkheden om ZeemeerSims aan je huishouden toe te voegen. ZeemeerSims kunnen niet via Create-A-Sim worden toegevoegd aan je huishouden.

  1. Je Sim kan voor 25.000 punten de levenslange beloning Zeemeerwier kopen. Hierdoor krijgt de Sim die deze beloning heeft gekocht het voorwerp Zeemeerwier in zijn of haar inventaris. Door dit wier op te eten verandert je Sim in een ZeemeerSim. Het Zeemeerwier kan ook aan een andere Sim worden gegeven, maar kan slechts een keer worden gebruikt: als een Sim dit wier eenmaal heeft opgegeten, dan is het uit zijn of haar inventaris verdwenen.

  2. Als je Sim een goede relatie heeft met een ZeemeerSim, van meer dan 70%, dan heeft je Sim de mogelijkheid om de ZeemeerSim te vragen naar visdelen. Door hiernaar te vragen bestaat de kans dat de ZeemeerSim jouw Sim Zeemeerwier geeft, wat kan worden gebruikt om te veranderen in een ZeemeerSim. Je kunt alleen naar visdelen vragen indien je onderwater aan het duiken bent, dus je Sim zal hiervoor een duikvaardigheid van minimaal niveau twee moeten hebben.

  3. Als je normale Sim een kindje krijgt met een ZeemeerSim, dan is er een kans van 50% dat het kindje ook een ZeemeerSim zal zijn.
Let op: alleen normale Sims kunnen veranderen in ZeemeerSims door het eten van Zeemeerwier. Weerwolven, vampieren, heksen en andere bovennatuurlijke wezens moeten eerst veranderen in een normale Sim, voordat ze in een ZeemeerSim kunnen veranderen.

Een ZeemeerSim in een normale Sim veranderen
Als je wilt dat je Sim geen ZeemeerSim meer is, dan zijn er twee mogelijkheden om je Sim weer terug te veranderen naar een normale Sim. Als je De Sims 3: Bovennatuurlijk hebt geďnstalleerd, dan kun je ervoor kiezen om het krachtig helend elixer te maken of te kopen Door het drinken van dit elixer verandert je ZeemeerSim weer in een normale Sim. Er zijn momenteel geen elixers om je normale Sim te veranderen in een ZeemeerSim.

Daarnaast moeten ZeemeerSims regelmatig in de zee zwemmen, omdat ze anders weer in normale Sims veranderen. Dit is dan ook de tweede manier voor een ZeemeerSim om te veranderen in een normale Sim. De ZeemeerSims hebben als het ware een behoefte aan zout water; het zwemmen in zwembaden heeft hier geen effect op. Indien je Sim de levenslange beloning Permanente ZeemeerSim heeft, die 5000 punten kost, dan heeft je ZeemeerSim deze behoefte aan zout water niet. Als je Sim deze levenslange beloning heeft, dan is de enige manier om weer een normale Sim te worden het drinken van het krachtig helend elixer.
Advertentie


Gameinfo De Sims 3: Exotisch Eiland

PC preview van De Sims 3: Exotisch Eiland

PC preview van De Sims 3: Exotisch Eiland hands on

PC review van De Sims 3: Exotisch Eiland


Trailers van De Sims 3: Exotisch Eiland


Reacties, cheats of tips


Nog geen reacties

CheatNOW.nl © 2017-2018, is een product van Desert Productions