CheatNOW.nl
CheatNOW.nl Cheats
HOME WORD LID FORUM START BOOKMARK FAQ CONTACT ADVERTEREN

Cheats zoeken

Zoek je een cheat, trainer, hint of tip?
Titel van spel:
Platform:

Nieuwste 10 cheats

Populaire cheats

Laatste reacties

16/04Euro Truck Simulator door berrypc
22/03Euro Truck Simulator door thijsbom111
01/03Pokémon Ruby/Sapphire/Emerald door FALLOUT
17/02Pokémon Ruby/Sapphire/Emerald door pokemaster1
17/02Pokémon Emerald door pokemaster1
13/02Runescape door ALI456
13/02Need for Speed: Underground 2 door FALLOUT
11/02GTA: Grand Theft Auto: San Andreas door FALLOUT
07/12Need for Speed: Underground 2 door Pack Leader
26/11GTA: Grand Theft Auto: San Andreas door Someonet2know

CheatNOW cheat index


Kies hier de beginletter van de cheat codes, trainer, hint of tip:
ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ0123...

De Sims 3: Vooruit in de Tijd - Alle Eigenschapschips

PC Hints en tips voor De Sims 3: Vooruit in de Tijd - Alle Eigenschapschips

PLATFORM: PC
TOEGEVOEGD DOOR: Marjolein van Diejen
REACTIES: 0

In De Sims 3: Vooruit in de Tijd kun je SimBots creeeren, die je vervolgens uit kunt rusten met verschillende eigenschapschips. Hierdoor kun je ervoor zorgen dat een SimBot in staat is om allerlei verschillende dingen te doen, zoals bijvoorbeeld schoonmaken of opladen via zonne-energie. Hieronder een lijst van alle eenentwintig chips, inclusief welk niveau van de vaardigheid Botbouw je Sim minimaal moet hebben om deze te maken en welke ingrediënten er nodig zijn om deze te maken.

NiveauNaamOmschrijvingIngrediënten
1
PoetsbotPlumbot zet huiselijke functies op de eerste plaats en handelt tal van huishoudkarweitjes af, van poetsen tot de was.Elke naniet (1x).
2
Kunstmatige visserDe visvaardigheid van de Plumbot zal maximaal ontwikkeld worden. Alle visgerelateerde ineteracties zijn beschikbaar.Elke naniet(1x), kleine blanco processor (2x).
2
KlusBotDe handigheidvaardigheid van de Plumbot wordt maximaal ontwikkeld. Interacties met betrekking tot huishoudelijke reparaties worden geactiveerd. Plumbot neemt het initiatief om zelf apparaten te repareren.Elke naniet(1x), kleine blanco processor (1x).
3
Bang voor SimsDe Plumbot zal op de vlucht slaan bij het zien van menselijke Sims. Plumbot kan spontaan beginnen te lekken van angst. De Plumbot zal niet bang zijn voor huisdieren of bovennatuurlijke Sims.Elke naniet(1x), kleine blanco processor (1x).
3
Stalen kokDe kookvaardigheid van de Plumbot wordt maximaal ontwikkeld. Alle kookrecepten worden onmiddellijk geleerd. De Plumbot neemt zelf het initiatief om voor andere Sims te koken als ze honger hebben.Lichto naniet(1x), kleine blanco processor(3x).
4
RoboNannyKinderverzorging staat op de eerste plaats voor deze Plumbot. Alle interacties met betrekking tot kinderverzorging, van het verschonen van een luier tot het spelen van tikkertje, zijn geactiveerd.Scalo naniet(1x), kleine blanco processor(3x).
4
Vriendelijke functiesDe sociale behoefte van de Plumbot wordt geactiveerd. Vriendelijke sociale interacties zijn beschikbaar. De Plumbot zal het initiatief nemen om zelfstandig met anderen te communiceren.Kleine blanco processor(3x), met vriendelijkheid geladen kristal(1x).
5
Sinistere circuitsActiveert de sociale behoefte van de Plumbot. Spoort deze Plumbot aan om tegen de Simheid in opstand te komen. Opent talloze mogelijkheden om gruwelijke interacties in gang te zetten.Kleine blanco processor(3x), met woede geladen kristal(1x).
5
Gevoel voor humorActiveert de sociale behoefte van de Plumbot. Activeert een groot aantal grappige interacties. Laat je Plumbot kennis maken met de wereld van het professionele cabaret.Kleine blanco processor(3x), met vreugde geladen kristal(1x).
6
Verstelbaar humeurActiveert de sociale behoefte van de Plumbot. Activeert tal van massagetechnieken. Experimentele Humeurstraal voor directe emotionele manipulatie.Neutro naniet(1x), kleine blanco processor(4x), elk kristal(1x).
6
MuziekmachineDe muziekvaardigheid wordt voor alle instrumenten maximaal ontwikkeld. Elk nummer in Similizatie wordt onmiddellijk geleerd. De Plumbot neemt het initiatief om zelf muziek te spelen.Brando naniet(1x), Heisenbergo naniet(1x), kleine blanco processor(1x).
6
KantoordroneOntwikkel de Plumbot via zijn gekozen beroep. Plumbots zijn immuun voor de dagelijkse stress van het professionele leven. Verdien Simdollars door je Plumbot aan plaatselijke bedrijven uit te lenen.Lepto naniet(1x), Quanto naniet(1x), kleine blanco processor(2x).
7
RoBotanische HovenierDe tuiniervaardigheid wordt maximaal ontwikkeld. Rust de Plumbot uit met geavanceerde nanotechmest. De Plumbot neemt zelf het initiatief om zelf te tuinieren.Elke naniet(3x), elk kristal(1x), normale blanco processor(1x).
7
Capaciteit om lief te hebbenActiveert de sociale behoefte van je Plumbot en geeft je Plumbot romantische gevoelens. Activeert een volledig scala aan emoties om liefde en aandacht aan andere Plumbots te geven.Normale blanco processor(2x), met liefde geladen kristal(5x).
7
Zonne-energieLaadt de accu van je Plumbot op terwijl deze aan het werk is. De chip functioneert alleen buiten en alleen wanneer de zon schijnt.Stomo naniet(1x), normale blanco processor(1x).
8
Eindeloos lerenDe Plumbot leert en verdient vaardigheidsniveaus op dezelfde manier als Sims dat doen. Versnelt het leren van vaardigheden aanzienlijk.Tunelo naniet(1x), normale blanco processor(3x).
8
Gesimuleerde emotiesActiveert de sociale behoefte en humeurmeters van de Plumbot. Drie verschillende emoties worden ontgrendeld: blij, verdrietig en boos. Maakt interacties beschikbaar waarmee emoties op ieder gewenst moment geuit kunnen worden.Met liefde geladen kristal(3x), met vreugde geladen kristal(3x), met woede geladen kristal(3x).
8
Algoritmisch artiestDe schildervaardigheid wordt maximaal ontwikkeld. Activeert alle interacties en gedragingen die met schilderen te maken hebben. Plumbot zal zelf het initiatief nemen om te gaan schilderen.Koppelo naniet(1x), Polo naniet(1x), normale blanco processor(2x).
9
EfficiëntBetere prestaties in professionele omgevingen en botcompetities. Vaardigheden worden sneller geleerd en oogsten verloopt een stuk efficienter. De accu gaat langer mee en er is minder onderhoud nodig.Thermo naniet(1x), normale blanco processor(2x), grote blanco processor(1x).
9
HoloprojectorProjecteert Sims die jij uitkiest uit andere tijdlijnen en verafgelegen werelden. Hierdoor kun je ook makkelijker contacten met ze onderhouden.Inducto naniet(1x), normale blanco processor(2x), grote blanco processor(1x).
10
GevoelOntgrendelt de behoeften 'Plezier', 'Sociaal' en gemoedstoestanden. Plumbot krijgt net als menselijke Sims levenswensen en kansen. Plumbot wordt een echt individu en kan zelfs een naam kiezen.Toppo naniet(1x), elk kristal(5x), grote blanco processor(2x).
Advertentie


Gameinfo De Sims 3: Vooruit in de Tijd


Reacties, cheats of tips


Nog geen reacties

CheatNOW.nl © 2017-2018, is een product van Desert Productions