CheatNOW.nl
CheatNOW.nl Cheats
HOME WORD LID FORUM START BOOKMARK FAQ CONTACT ADVERTEREN

Cheats zoeken

Zoek je een cheat, trainer, hint of tip?
Titel van spel:
Platform:

Nieuwste 10 cheats

Populaire cheats

Laatste reacties

16/04Euro Truck Simulator door berrypc
22/03Euro Truck Simulator door thijsbom111
01/03Pokémon Ruby/Sapphire/Emerald door FALLOUT
17/02Pokémon Ruby/Sapphire/Emerald door pokemaster1
17/02Pokémon Emerald door pokemaster1
13/02Runescape door ALI456
13/02Need for Speed: Underground 2 door FALLOUT
11/02GTA: Grand Theft Auto: San Andreas door FALLOUT
07/12Need for Speed: Underground 2 door Pack Leader
26/11GTA: Grand Theft Auto: San Andreas door Someonet2know

CheatNOW cheat index


Kies hier de beginletter van de cheat codes, trainer, hint of tip:
ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ0123...

De Sims 3: Vooruit in de Tijd - Erfenisstandbeelden

PC Hints en tips voor De Sims 3: Vooruit in de Tijd - Erfenisstandbeelden

PLATFORM: PC
TOEGEVOEGD DOOR: Marjolein van Diejen
REACTIES: 0

In De Sims 3: Vooruit in de Tijd kunnen je Sims in het heden dingen doen waardoor ze in de toekomst vereeuwigd worden als standbeeld. Deze standbeelden zijn in Oasis Landing te vinden in het Historisch Park op Emulatielaan 383 . Er zijn in totaal vijf mogelijke standbeelden.

De Gelauwerde Filantroop
Dit standbeeld is te verdienen door in het heden de loterij te winnen en vervolgens 50.000 SimDollars te doneren aan het 'Plan van de toekomst'-fonds bij het gemeentehuis. Het doneren moet in meerdere stappen gebeuren, omdat je maximaal 10.000 SimDollars per keer kunt doneren. Voor tips met betrekking tot het winnen van de loterij kun je terecht bij onze tips voor het winnen van de loterij in De Sims 3: Vooruit in de Tijd.

Als beloning voor dit standbeeld krijgt je Sim de mogelijkheid om een, honderd of duizend dollar te doneren aan een Sim buiten zijn of haar huishouden, waardoor de relatie met deze Sim een flinke boost krijgt. Daarnaast krijgt je Sim +15 humeur als hij of zij zich in de toekomst bevindt.

De Plumbotpionier
Dit standbeeld is te verdienen door in het heden een Plumbot met de toekomsttechnologie-kwaliteit te maken en de 'chip voor gevoel' te installeren bij deze Plumbot. Om dit standbeeld te krijgen zal je je Plumbotbouwvaardigheid dus goed moeten ontwikkelen.

De beloning die bij dit standbeeld hoort is dat je relatie met Plumbots sneller verbetert en je meer geld zult verdienen met de verkoop van Plumbots. Daarnaast krijgt je Sim +15 humeur als hij of zij zich in de toekomst bevindt.

De Schitterende Entertainer
Om dit standbeeld te verdienen moet je Sim niveau tien van de vaardigheid Laserharp bereiken. Daarnaast moet je in het heden tien verschillende Sims laten toekijken terwijl je Sim de Laserharp bespeelt. Let er wel op dat de teller hiervoor pas gaat lopen op het moment dat de vaardigheid zich op niveau tien bevindt.

De beloning die bij dit standbeeld hoort is dat je band met andere Sims verbetert als deze toekijken of luisteren als je Sim de Laserharp bespeelt. Daarnaast krijgt je Sim +15 humeur als hij of zij zich in de toekomst bevindt.

De Tijdhoeder
Dit standbeeld kan worden verdiend door allereerst beste maatjes te worden met de Tijdreiziger, Emit Relevart. Vervolgens moet je Sim de toekomst in een utopie of een dystopie veranderen, waarna de tijdlijn weer gerepareerd moet worden om zo de normale tijdlijn in Oasis Landing weer te herstellen. Het herstellen van de tijdlijn kan worden gedaan door hierover te praten met de Tijdreiziger. Indien je Sim niveau tien van de vaardigheid Geavanceerde Technologie heeft bereikt, dan is er door op het tijdportaal te klikken ook de mogelijkheid om het tijdscontinuüm te herstellen.

Als beloning voor het krijgen van dit standbeeld krijgt je Sim een speciale afstandsbediening waarmee je Sim met een enkele druk op de knop kan wisselen tussen verschillende tijdlijnen. Daarnaast krijgt je Sim +15 humeur als hij of zij zich in de toekomst bevindt.

De Trendsetter
Dit standbeeld is te verkrijgen door je Sim in het heden een paspop aan te laten kleden. Vervolgens moet je in het heden vier Sims deze paspop laten gebruiken om zo hun outfit te veranderen. De paspop is in de koopmodus te vinden via Sorteren op functie>Tafels & aanrechten> Vitrines. Hier bevinden zich de twee mogelijke platformen voor de paspoppen: het RubikonPlatform van Kernfysiek voor 120 SimDollars en het ConcentroďdePlatform van Kernfysiek voor dezelfde prijs.

Als beloning voor dit standbeeld zullen Sims in de buurt tijdelijk dezelfde outfit als jouw Sim dragen. Daarnaast krijgt je Sim +15 humeur als hij of zij zich in de toekomst bevindt.
Advertentie


Gameinfo De Sims 3: Vooruit in de Tijd


Reacties, cheats of tips


Nog geen reacties

CheatNOW.nl © 2017-2018, is een product van Desert Productions