CheatNOW.nl
CheatNOW.nl Cheats
HOME WORD LID FORUM START BOOKMARK FAQ CONTACT ADVERTEREN

Cheats zoeken

Zoek je een cheat, trainer, hint of tip?
Titel van spel:
Platform:

Nieuwste 10 cheats

Populaire cheats

Laatste reacties

16/04Euro Truck Simulator door berrypc
22/03Euro Truck Simulator door thijsbom111
01/03Pokémon Ruby/Sapphire/Emerald door FALLOUT
17/02Pokémon Ruby/Sapphire/Emerald door pokemaster1
17/02Pokémon Emerald door pokemaster1
13/02Runescape door ALI456
13/02Need for Speed: Underground 2 door FALLOUT
11/02GTA: Grand Theft Auto: San Andreas door FALLOUT
07/12Need for Speed: Underground 2 door Pack Leader
26/11GTA: Grand Theft Auto: San Andreas door Someonet2know

CheatNOW cheat index


Kies hier de beginletter van de cheat codes, trainer, hint of tip:
ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ0123...

Call of Duty Ghosts - Audiophile Achievement (XBO)

Xbox One Hints en tips voor Call of Duty Ghosts - Audiophile Achievement (XBO)

PLATFORM: Xbox One
TOEGEVOEGD DOOR: Peter Bouwman
REACTIES: 0

In Call of Duty: Ghosts zijn 18 Rorke Files te vinden. Als je ze allemaal hebt, dan wordt je beloond met de Audiophile achievement! Hieronder is per missie te lezen wat je precies moet doen:

Missie 1: Ghosts Stories - Na de tijd op het ruimtestation, ga je de naar de Aarde. Tijdens de aardbeving, ga in het eerste huis rechts (waar de auto voor de deur staat). Ga de voordeur in en zie de file op de grond.

Missie 2: Brave New World - Nadat je de twee vijandelijke helikopters naar beneden hebt gehaald, kom je met een voertuig op het hoofdkwartier. Op de derde verdieping is de file te vinden op een tafel oder de terminals aan de muur.

Missie 3: No Man's Land - Als je de hond voor de tweede keer bestuurt in een gebied met een gele kraan, ga naar een grijs gebouw. Daar is de file te vinden op een bureay onder een hangende tv.

Missie 4: Struck Down - Nadat je in de kleedkamer bent ingebroken, kijk links voor de file.

Missie 5: Homecoming - Aan het begin van de missie in het eerste gebouw bij de trap. Ga voor de trap links en je vindt de file op een bureau.

Missie 6: Legends Never Die - Net voorbij de overstroomde straat en net in het nieuwe gebouw. Ga door de gang, schiet twee vijanden neer, ga naar het bureau waar zij stonden en daar ligt het.

Missie 7: Federation Day - Na het opensnijden van het raam om een ingang te creëren, ga naar links in het eerste gangetje. Ga de eerste deur naar links binnen en in de rechterhoek van dat kantoor is de file te vinden.

Missie 8: Birds of Prey - In de kamer waar Rorke op je wacht, pas snel de file voordat de missie verspringt.

Missie 9: The Hunted - Na de scene met de noodlanding komt je je squad weer tegen. In dat gebied, volg het stroompje water links naar een waterval. Links van het stroompje ligt de file.

Missie 10: Clockwork - In het begin van het gebied waar je de nachtvisie gebruikt, net voorbij de eerste beveiligingspunt, kijk naar beneden om de file te zien door het raam.

Missie 11: Atlas Falls - Net voordat je de regulator uitzet, kijk rechts in een klein kamertje.

Missie 12: Into The Deep - Nadat de LSC vernietigd is, moet je ontsnappen van zinkende spullen en een wrak bereiken. Net voordat je wordt opgewacht door vijanden, duik naar de bodem van de vloer voor het file.

Missie 13: End of the Line - Als je de silo bereikt en een foto moet nemen, ga door de deur met daarop: "Mantengase Alejado". Ga link de trap af naar beneden, ga beneden weer links en daar vind je de file.

Missie 14: Sin City - Als je door het winkelcentrum bij de gokmachines komt, zal een vriend een opening maken waardoorheen je kunt kruipen. Ga naar links om de file te vinden op een tafel naast een bank.

Missie 15: All or Nothing - Als de missie begint en je net je Ghost-masker op hebt, draai je om om de file te vinden.

Missie 16: Severed Ties - Nadat je de raketten hebt gelanceerd, dan zal een vriend je naar beneden leiden en een deur openen. Ga door de deur, ga aan het einde van de gang rechts en pak de eerste deur links voor de file.

Missie 17: Loki - Na een explosie en je door een buis zweeft, kom je in een open ruimte. De file zweeft midden in de lucht.

Missie 18: The Ghost Killer - Als de missie begint, draai je om en kijk rechts naar een rode gereedschapskoffer, naast je voertuig. Daar is de file te vinden.
Advertentie


Gameinfo Call of Duty: Ghosts


Reacties, cheats of tips


Nog geen reacties

CheatNOW.nl © 2017-2018, is een product van Desert Productions