CheatNOW.nl
CheatNOW.nl Cheats
HOME WORD LID FORUM START BOOKMARK FAQ CONTACT ADVERTEREN

Cheats zoeken

Zoek je een cheat, trainer, hint of tip?
Titel van spel:
Platform:

Nieuwste 10 cheats

Populaire cheats

Laatste reacties

16/04Euro Truck Simulator door berrypc
22/03Euro Truck Simulator door thijsbom111
01/03Pokémon Ruby/Sapphire/Emerald door FALLOUT
17/02Pokémon Ruby/Sapphire/Emerald door pokemaster1
17/02Pokémon Emerald door pokemaster1
13/02Runescape door ALI456
13/02Need for Speed: Underground 2 door FALLOUT
11/02GTA: Grand Theft Auto: San Andreas door FALLOUT
07/12Need for Speed: Underground 2 door Pack Leader
26/11GTA: Grand Theft Auto: San Andreas door Someonet2know

CheatNOW cheat index


Kies hier de beginletter van de cheat codes, trainer, hint of tip:
ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ0123...

Titanfall hints & tips om snel te levelen

PC Hints en tips voor Titanfall hints & tips om snel te levelen

PLATFORM: PC
TOEGEVOEGD DOOR: Michiel Brunsveld
REACTIES: 0

Titanfall draait om razendsnelle vuurgevechten met pilots en Titans. De game is volledig op de multiplayer gericht, dus als speler wil je natuurlijk ook graag snel richting het maximale level 50. Hieronder vind je diverse hints en tips om snel te levelen in Titanfall en hopelijk spoedig aan je nieuwe 'Generation' te kunnen beginnen om weer opnieuw naar level 50 te klimmen.

Blijf in beweging
Stil blijven zitten op een plek ('campen') loont nauwelijks in Titanfall. Het neerschieten van AI-gestuurde spelers levert weinig punten op. Je krijgt vooral punten door pilots en Titans te verslaan, dus je zult echt actief het gevecht moeten opzoeken. En bewegende spelers zijn een stuk lastiger te raken, dus voorkom dat je een makkelijk doelwit wordt (bijvoorbeeld van de Smart Pistol) en blijf in beweging!

Ga verticaal, vergeet trappen
Wie in Titanfall een trap gebruikt om omhoog te komen, is niet echt slim bezig. Gebruik je double jump,ren langs muren en gebouwen en gebruik al die extra snelheid en hoogte om vijanden te slim af te zijn. Gewoon rennen en springen is al leuk, maar als je vanuit een wallrun extra snel alle kanten op kunt ben je pas echt wendbaar.

Verken de mappen
Een open deur, maar het kennen van je omgeving kan van levensbelang zijn. Snelle vluchtroutes, handige posities om het vuur op Titans te openen, weten waar je vijanden vandaan kunnen komen... het draagt allemaal bij aan succesvolle potjes, een hoge score en dus een snelle route richting hogere levels.

Gebruik je burn cards
Maximaal 3 burn cards kan je inzetten per potje. Doe dat ook! Je krijgt zeer regelmatig nieuwe burn cards en die kunnen altijd handig uitpakken of op zijn minst voor extra punten zorgen. Grunts en Spectres die voor jou vechten, wapens die krachtiger zijn, extra lang je speciale vaardigheden kunnen gebruiken... maak er volop gebruik van.

Let op je Challenges
Net als veel andere shooters bevat ook Titanfall de nodige extra uitdagingen: Challenges. Bijvoorbeeld door veel headshots te maken met een bepaald wapen of als beste te eindigen. Sommige van deze uitdagingen behaal je dus vrij ongemerkt ineens, maar voor veel andere uitdagingen dien je speciale acties te ondernemen. Kijk dus af en toe eens bij de Challenges welke je al bijna hebt behaald. Soms levert het je zo 5.000 of 10.000 extra XP op door je even op speciale kills of andere acties te richten.

Speel ook eens Hardpoint (Domination)
Voor veel spelers zal Attrition de meest toegankelijke spelmodus zijn. Dit is immers een 'gewone' Team Deathmatch. De spelmodus Hardpoint (Domination) kan in veel gevallen echter voor veel meer XP per potje zorgen. Verover zo vaak als mogelijk een van de drie 'hardpoints' in de map en je harkt heel wat meer XP binnen dan met alleen het neerschieten van tegenstanders.

Verlaat ook eens je Titan
Spelen als Titan is natuurlijk heel tof, maar je bent ook kwetsbaar voor (rodeo) aanvallen van Pilots. Heb je een Titan verdiend? Laat deze dan met je meelopen of zet hem als Guard ergens neer. Zo kan je zelf als Pilot de nodige kills maken, terwijl je Titan ook het vuile werk voor je kan opknappen. Zo scoor je extra snel punten tijdens gevechten. Deze tactiek is overigens niet aan te raden als er veel vijandige Titans in de buurt zijn, want dan ben je je eigen Titan redelijk snel weer kwijt in duizend stukjes.
Advertentie


Gameinfo Titanfall

Xbox One preview van Titanfall

PC preview van Titanfall Gamescom hands-on

PC preview van Titanfall Fast Forward 2014

PC preview van Titanfall bčta

PC review van Titanfall

Lees ook de PC review van Titanfall »

Xbox One review van Titanfall Expedition DLC

Xbox One review van Titanfall Frontier's Edge DLC


Trailers van Titanfall


Reacties, cheats of tips


Nog geen reacties

CheatNOW.nl © 2017-2018, is een product van Desert Productions