CheatNOW.nl
CheatNOW.nl Cheats
HOME WORD LID FORUM START BOOKMARK FAQ CONTACT ADVERTEREN

Cheats zoeken

Zoek je een cheat, trainer, hint of tip?
Titel van spel:
Platform:

Nieuwste 10 cheats

Populaire cheats

Laatste reacties

16/04Euro Truck Simulator door berrypc
22/03Euro Truck Simulator door thijsbom111
01/03Pokémon Ruby/Sapphire/Emerald door FALLOUT
17/02Pokémon Ruby/Sapphire/Emerald door pokemaster1
17/02Pokémon Emerald door pokemaster1
13/02Runescape door ALI456
13/02Need for Speed: Underground 2 door FALLOUT
11/02GTA: Grand Theft Auto: San Andreas door FALLOUT
07/12Need for Speed: Underground 2 door Pack Leader
26/11GTA: Grand Theft Auto: San Andreas door Someonet2know

CheatNOW cheat index


Kies hier de beginletter van de cheat codes, trainer, hint of tip:
ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ0123...

Trials Fusion challenges & warp zone cheats en tricks

Xbox One Hints en tips voor Trials Fusion challenges & warp zone cheats en tricks

PLATFORM: Xbox One
TOEGEVOEGD DOOR: Michiel Brunsveld
REACTIES: 1

Trials Fusion bevat diverse uitdagingen (Challenges) waarbij je in veel tracks bijzondere en grappige geheimen kunt ontdekken. Sommige Challenges zijn behoorlijk goed verborgen, vooral de geheime mini-games. Daarom vind je hieronder wat hints en tips.

Geheime mini-games:
- In Park and Ride, land op de tennisbaan en ga achteruit de warp zone in om een potje tennis te spelen tegen een pinguďn.
- In Stormtrooper kan je bij de start achteruit rijden in een oplichtende portaal om een bijzondere variant op Angry Birds te spelen.
- In Cliffhanger rijd je halverwege de track over een dikke stroomkabel die een beetje vonkt. Als je vanaf dat punt direct achteruit rijdt, zie je dat een klep van een silo is geopend waar je achterwaarts in kunt rijden. Vervolgens kan je vanuit de eerste persoon een doolhof doorlopen.
- In Cliffhanger kan je heel voorzichtig van het eerste platform omlaag vallen. Je komt dan op een stukje grond waar een vlam uit een pijp komt. Als je achterwaarts tegen die vlam aanrijdt vliegt je motor naar voren en moet je proberen om door een serie ringen te vliegen en een portaal op het einde te bereiken.
- In Oasis zit ook een portaal verborgen. Op een gegeven moment rijd je over 2 dikke buizen die in een plas water verdwijnen. Als je over die plas springt met je voertuig, moet je deze rustig achteruit het water in rijden. Je ziet dan al het gele gloeiende licht van de portaal bij de buizen in het water. Je zal crashen in het water, maar als je even geduld hebt en niet meteen opnieuw begint, bereik je wel de portaal. Vervolgens kan je een mini-game spelen waarbij je een grote knikker over een smal parcours moet leiden.

Warp Zones
In diverse tracks zit een zogeheten Warp Zone verborgen. Een extra pittige uitdaging, als je ze tenminste weet te vinden! Lees hieronder waar je de Warp Zones kunt vinden:

- In Fusion Factory moet je met je voertuig onder de looping door springen. Je landt dan op een platform, met aan het einde een portaal naar de Warp Zone.
- In Marina Mania moet je op het rotsblok na de jacht afdalen. Deze kan je bereiken door na de jacht op de hangende buis te springen met je motor en jezelf voorzichtig naar voren te laten vallen richting het rotsblok. Daar vind je eveneens een portaal.
- In Rocky Road maak je richting het einde een sprong via een zilver-geel gekleurde schans richting een groot, hangend rotsblok. Blijf met je motor op het hoogste punt van dit rotsblok balanceren en na enkele seconden zal het rotsblok omhoog getakeld worden. Vervolgens kan je vanaf het rotsblok in het portaal naar de Warp Zone rijden.
- In Greater Crater kan je bij de start naar achteren rijden en een raket laten wegschieten. Deze raket landt vlak na het eerste checkpoint. Als je op de plek waar de raket ontploft omlaag valt met je motor, kan je achteruit rijden en weer een portaal vinden.
Advertentie


Gameinfo Trials Fusion


Reacties, cheats of tips

« vorige
1
volgende »

 Gepost door lisa2911 op 28 augustus, 2014 om 15:39
n00b

1 posts
Bestaat er een cheat waarbij je de tijd kan verzetten? Zoja, mag ik die dan hebben als je het weet?

CheatNOW.nl © 2017-2018, is een product van Desert Productions