CheatNOW.nl
CheatNOW.nl Cheats
HOME WORD LID FORUM START BOOKMARK FAQ CONTACT ADVERTEREN

Cheats zoeken

Zoek je een cheat, trainer, hint of tip?
Titel van spel:
Platform:

Nieuwste 10 cheats

Populaire cheats

Laatste reacties

16/04Euro Truck Simulator door berrypc
22/03Euro Truck Simulator door thijsbom111
01/03Pokémon Ruby/Sapphire/Emerald door FALLOUT
17/02Pokémon Ruby/Sapphire/Emerald door pokemaster1
17/02Pokémon Emerald door pokemaster1
13/02Runescape door ALI456
13/02Need for Speed: Underground 2 door FALLOUT
11/02GTA: Grand Theft Auto: San Andreas door FALLOUT
07/12Need for Speed: Underground 2 door Pack Leader
26/11GTA: Grand Theft Auto: San Andreas door Someonet2know

CheatNOW cheat index


Kies hier de beginletter van de cheat codes, trainer, hint of tip:
ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ0123...

FIFA 16 cheats, tips en tricks

Xbox One Hints en tips voor FIFA 16 cheats, tips en tricks

PLATFORM: Xbox One
TOEGEVOEGD DOOR: Michiel Brunsveld
REACTIES: 0

Wil je nog beter worden in FIFA 16? Check dan snel onderstaande tips en tricks om je vaardigheden in FIFA 16 en FIFA Ultimate Team te verbeteren.

Gebruik de FIFA Trainer
Een handige feature in FIFA 16 is de FIFA Trainer functionaliteit. Met een druk op de rechter analoge stick kan je deze optie aan of uit zetten. De FIFA Trainer is in feite een 'on the fly' trainer, die boven een actieve spelers suggesties geeft wat je met de bal kunt doen en hoe je medespelers kunt benutten. De FIFA Trainer meldt bijvoorbeeld hoe je vanuit een ingooi de vrije ruimte in kunt gooien, een medespeler vrij kunt laten lopen of hoe je een strakke voorzet achter de verdedigers kunt spelen.

Fake-tackle
Een handige aanvaller zal proberen een verdediger uit te spelen. Een slimme verdediger laat dit echter niet gebeuren en zal de aanvaller te grazen willen nemen. Een handige trick voor verdedigers is de fake tackle. Met een druk op de knop (Y of driehoekje) maak je een schijnbeweging als verdediger, waardoor je een aanvaller op het verkeerde been kunt zetten.

Schijnbeweging als aanvaller
Als aanvaller kan je een verdediger helemaal gek maken met schijnbewegingen, zowel rustig dribbelend als op hoge snelheid tijdens een sprint met de bal. Houdt LB / L1 ingedrukt en gebruik de linker analoge stick om het lichaam van de speler te bewegen. Als je dan ineens een kant kiest kan het erg verrassend zijn voor de verdediger en ben je misschien wel een doorgebroken speler die ineens vrij voor de keeper kan komen.

Snoeiharde passes
Houd RB / R1 ingedrukt als je op de pass-knop drukt. Het gevolg is een snoeiharde pass naar je medespeler. Ideaal om de verdedigers niet aan de bal te laten komen, maar het risico is dat je teamgenoot de harde pass moeilijk kan controleren. Of hij moet Messi of Ronaldo heten, natuurlijk.

Train spelers in de Career
Jonge spelers hadden in vorig FIFA-games weinig meerwaarde, want het duurde lang voordat ze echt op wereldniveau zaten. Nu kan je jonge talentjes (maar ook oudere spelers) trainen in de Career modus. Focus vooral op vaardigheden die nog potentie tot groei hebben. Een topspeler als Cristiano Ronaldo zal niet veel verder meer gaan groeien op het gebied van snelheid.

Speel een Pre-Season Toernooi
Ga je met een club aan de slag, speel dan aan het begin van je carričre een Pre-Season Toernooi. Door hierin goed te presteren kan je meteen een dikke prijzenpot opstrijken van wel 10 miljoen of meer. Een fijne start van je carričre bij een club als je meteen wat financiële armslag hebt.

Gebruik tactieken
In FIFA 16 zijn tactieken nog makkelijker toe te passen. Kies vanuit het tabblad Tactieken voor counteraanval, druk zetten, balbezit, lange ballen, standaard of maak een eigen custom tactiek.

Speel FUT Draft
FIFA Ultimate Team Draft is een grote toevoeging aan FIFA Ultimate Team. In deze spelmodus mag je een team gaan samenstellen, waarbij je voor elke positie in het veld (en op de bank) uit 5 goede spelers mag kiezen. Vervolgens mag je tegen de computer of andere gamers strijden met jouw FUT team. Hoe hoger de moeilijkheidsgraad en hoe meer je wint, des te beter is de beloning na afloop. Als beloning kan je packs met nieuwe spelers winnen, om zo jouw FUT team verder te verbeteren.
Advertentie


Gameinfo FIFA 16

Xbox One preview van FIFA 16 hands-on

Xbox One review van FIFA 16


Trailers van FIFA 16


Reacties, cheats of tips


Nog geen reacties

CheatNOW.nl © 2017-2018, is een product van Desert Productions