CheatNOW.nl
CheatNOW.nl Cheats
HOME WORD LID FORUM START BOOKMARK FAQ CONTACT ADVERTEREN

Cheats zoeken

Zoek je een cheat, trainer, hint of tip?
Titel van spel:
Platform:

Nieuwste 10 cheats

Populaire cheats

Laatste reacties

16/04Euro Truck Simulator door berrypc
22/03Euro Truck Simulator door thijsbom111
01/03Pokémon Ruby/Sapphire/Emerald door FALLOUT
17/02Pokémon Ruby/Sapphire/Emerald door pokemaster1
17/02Pokémon Emerald door pokemaster1
13/02Runescape door ALI456
13/02Need for Speed: Underground 2 door FALLOUT
11/02GTA: Grand Theft Auto: San Andreas door FALLOUT
07/12Need for Speed: Underground 2 door Pack Leader
26/11GTA: Grand Theft Auto: San Andreas door Someonet2know

CheatNOW cheat index


Kies hier de beginletter van de cheat codes, trainer, hint of tip:
ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ0123...

Mighty No. 9: Versla de bazen

PS4 Hints en tips voor Mighty No. 9: Versla de bazen

PLATFORM: PS4
TOEGEVOEGD DOOR: Felis Rufus
REACTIES: 0

Mighty No. 9 is een uitdagende game. Niet alleen de reguliere vijanden en de omgeving doen alles om je het leven zuur te maken, ook de bazen zijn een pijn in de kont. Het zal er niet makkelijker op worden, maar hier lees je hoe je ze kunt verslaan. Denk er aan; de volgorde maakt niet uit en het is dus mogelijk om daar je voordeel mee te doen. Eén moet echter de eerste zijn. Denk er in de gevechten aan dat de toegebrachte schade eerst 'gecasht' moet worden met een dash-aanval.

Pyrogen
De eerste baas is zwak tegen de krachten van Aviator (baas zes). Pyrogen ontvlamt bij elke aanvalscyclus en zal vervolgens op je af rennen, afhankelijk van de afstand. Met tijdig springen en dashen in de lucht is het mogelijk om deze aanval te ontwijken. Pyrogen zal proberen om bij je in de buurt te exploderen om je leven drastisch te verkorten. In principe is het makkelijk om deze patronen te ontwijken terwijl je kogels in zijn vurige lichaam pompt.

Als zijn leven onder de vijftig procent komt, zal Pyrogen alles of niets gaan spelen. Hij wordt dan omgeven door intense, blauwe vlammen en zal veel sneller op je af stormen. Let op vanaf dit moment! Pakt hij je vast, dan is het in één klap voorbij.

Cyrogen
Cryogen kan niet zo goed tegen vuur en het is dan ook raadzaam om eerst Pyrogen te pakken. Ze gebruikt haar vriesstraal om door de kamer te bewegen en probeert daarbij om je te bevriezen. Als ze je vastzet met haar ijsblokjestoren, vernietig je haar muur van ijs door de opgeladen vuuraanval los te laten. Dit maakt haar kwetsbaar en gevoelig voor verdere schade. Op het moment dat Cryogen aan haar laaste levensfase is begonnen, zal ze proberen je met een ijskanon te bevriezen, maar met de juiste timing is het mogelijk om onder de straal door te dashen. Mocht je toch in een ijspegeltje veranderen, beweeg dan als een malle met de analoge stick terwijl je op de x-knop ramt. Doe je dat niet dan verplettert ze je met pittige schade.

Dynatron
Dynatron is baas drie en is gevoelig voor de kracht van Brandish (baas zeven). Ze zweeft in eerste instantie door de ruimte terwijl ze elektrische aanvallen op je afvuurt. Probeer deze te ontwijken of af te schudden, want anders raak je in de problemen. Als ze met haar rug tegen de muur staat, roept ze een elektrisch schild op, maar gelukkig kun je de blade whirlwind van Brandish gebruiken om dit te doorbreken. Blijf mobiel en dan is het snel gedaan met Dynatron.

Seismic
De vierde baas is niet zo goed bestand tegen de explosieve aanvallen van Battallion (baas vijf). Seismic begint het gevecht door stenen op je te droppen. Ze komen van boven, maar hij gooit ze ook naar je toe vanaf de andere kant van de ruimte. Seismic zal ook op je af stormen, maar dan is de schade te voorkomen door de muren te gebruiken. Pas dan wel op, want als je stil blijft staan, zal Seismic zijn boren gebruiken om van je leven te snoepen. Als Seismic het benauwd krijgt, zal hij de ruimte verkleinen en sneller aanvallen. Blijf kalm en schiet hem aan flarden.

Battalion
Battallion, de vijfde Mighty, kan niet goed tegen ijs. Hij zal zijn gevecht voornamelijk voeren met raketaanvallen en kogels. Het komt vooral neer op geduld en een gevecht op de lange afstand. Battallion besluit het gevecht met een raket die bij impact betekent dat je opnieuw mag beginnen. Blijf op afstand, blijf voorzichtig en heb vooral geduld.

Aviator
De zeste Mighty heeft geen weerwoord tegen de kracht van Countershade, de achtste baas. Het gevecht is anders dan de anderen vanwege het feit dat hij zijn aanvallen niet aankondigt. Aviator zal eerst proberen om tegen je aan te vliegen en vervolgens vuurt hij op je vanuit een horizontale stand. Vuur regelmatig op zijn camera en de kogels zullen hun doel bereiken. Op het moment dat hij weet dat het bijna gedaan is, zal hij een instant death-aanval uitvoeren die je kunt ontwijken door op het laatste moment op het platform te springen. Let op dat je niet naar beneden valt en schiet op zijn vleugels tot het over is.

Brandish
Baas zeven heet Brandish en hij heeft het zwaar tegen de krachten van Seismic (baas vier). Brandish heeft een voorliefde voor hit and run-aanvallen en hij zal dus regelmatig op je af rennen om je te snijden met zijn blade whirlwind. De truc bij het minimaliseren van de schade is het blijven bewegen en alert zijn op zijn positionering. Als hij zijn leven ziet wegsijpelen, zal hij dashen vanuit meerdere posities. Deze aanvallen worden voorafgegaan door een blauw licht dat in de richting schijnt waarin hij zal aanvallen. Op deze manier zie je wanneer je weg moet duiken.

Countershade
De achtste baas, Countershade, heeft het niet zo op elektriciteit. Heb je moeite, dan is het dus goed om eerst Dynatron (baas drie) te grazen te nemen. Countershade is een sniper en hij zal tijdens het gevecht dus regelmatig teleporteren om je van een afstand op de korrel te nemen. Meestal kun je schuilen achter een obstakel, maar denk er ook aan in beweging te blijven. Als het link voor hem wordt, neemt hij je onder vuur met een serie kogels en daarnaast probeert Countershade je in de maling te nemen met een kopie van hemzelf. De schaduwversie gloeit echter en is dus makkelijk om te negeren.
Advertentie


Gameinfo Mighty No. 9

PS4 preview van Mighty No. 9

PS4 preview van Mighty No. 9 hands-on

PS4 review van Mighty No. 9


Trailers van Mighty No. 9


Reacties, cheats of tips


Nog geen reacties

CheatNOW.nl © 2017-2018, is een product van Desert Productions